xsrx Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Moze mi ktos powiedziec gdzie zniknelo moje konto MichalP [xsrx] ? i wogole gdzie wcielo wszystkie moje posty ??? Co ja bana mam czy wogole jakas kasacja mojej osoby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 To samo stało się z moim kontem, jak i postami. Proszę o racjonalne wyjaśnienia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 sprawdzilem ... bana nie masz ale i konta tez nie ma :roll: administracja moze niech sie wypowie - choc i moderzy moga usuwac konta to watpie aby ktos celowo usunal ci konto :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsrx Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 to pare bykow pojdzie w zapomnienie :)) a tak na powaznie to sie przyzwyczailem do swojego konta i bardzo by bylo fajnie bym mogl na nie powrocic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Marco pisze na głównej stronie o awarii bazy danych w związku z awariami zasilania.... Pewnie to dlatego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 czy ta awaria ma cos wspolnego z atakami jakie byly przeprowadzone kilka dni temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Wszelkie podziekowania naleza sie naszemu providerowi ktory nie potrafil utrzymac zasiania mimo rzekomo 2 lini zasilajacych, UPSa ktory mial ponoc starczac na jeden dzien i generatora spalinowego po odpaleniu ktorego wszystko wyp*** Prosba dla osob ktorym sie cos takiego stalo - prosil bym o zlokalizowanie dowolnego posta utworzonego ze starego konta i podanie mi linku do niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 MichalP: Ciebie odnalazlem w backupie. Sprawdz prosze czy mozesz sie zalogowac - jak by co to prosze o kontakt na priva jesli by haslo albo adres e-mail sie nie zgadzal. Ech to sie nazywa swiadczenie profesjonalnych uslug w Polsce ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 yyy. A co się stało z moim postem którego napisałem wcześniej w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Jakim postem ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 yyy. A co się stało z moim postem którego napisałem wcześniej w tym temacie?Coś go zjadło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja go zjadlem przypadkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja go zjadlem przypadkiemDobry był mniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Wszelkie podziekowania naleza sie naszemu providerowi ktory nie potrafil utrzymac zasiania mimo rzekomo 2 lini zasilajacych, UPSa ktory mial ponoc starczac na jeden dzien i generatora spalinowego po odpaleniu ktorego wszystko wyp*** widac rozruch spalinki byl zasilany z upsa :lol: :lol: jak mi raz padlo wsio koles stwierdzil ze tp sa nie ma upsa do kabla, na drugi dzien stracil jednego klienta w next tygodniu jeszcze 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Marco, dowolnego mojego posta zlokalizować nie mogę bo żaden nie istnieje, mogę jedynie zlokalizować miejsce gdzie się znajdował. Przykładowo tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69853 między dwoma pierwszymi wypowiedziami barszcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Marco, dowolnego mojego posta zlokalizować nie mogę bo żaden nie istnieje, mogę jedynie zlokalizować miejsce gdzie się znajdował. Przykładowo tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69853 między dwoma pierwszymi wypowiedziami barszcza.Masz rację nawed pamiętam ten post ale nie pamiętam co w nim było ale na pewno był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 jesli chodzi o mnie to juz jest ołajt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Marco, dowolnego mojego posta zlokalizować nie mogę bo żaden nie istnieje, mogę jedynie zlokalizować miejsce gdzie się znajdował. Przykładowo tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69853 między dwoma pierwszymi wypowiedziami barszcza.Szczerze mowiac to strasznie by mi pomoglo jak bys podal login starego konta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 marco: alez podal :P MichalP [xsrx] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 chodzi o NAZIRA ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 marco: alez podal :P MichalP [xsrx] tylko w tym przypadku chodzi o NAZIR :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ale sie wuglupilem :P nie bylo posta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jak już Niemiec wspomniał onegdaj również figurowałem jako NAZIR. Z natury nie jestem upierdliwy, straty wielkiej nie ma a do tego Rada Starszych ma z pewnością bardziej interesujące zajęcia, więc jeśli się nie uda, to płakać nie będę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Witam. Widzę że nie tylko mi konto zniknęło. Mówi się trudno. Zalogowałem sie od nowa. pod dwóch latach hlip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Jak komus zniknelo to ja bardzo jeszcze raz prosze o kontakt mailem albo na GG poradzimy odtworzymy z backupu i bedzie git tylko musze dostac informacje kto i gdzie zostal poszkodowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns2 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 RETYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! moje konto i wszystkie moje posty rowniez zniknely!!!!!! moj stary nick to: dns zwracam sie do wlodarzy tweaka o przywrocenie wszystkiego w miare mozliwosci!!!!!!!!!!!! HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 sytuacja opanowana dzieki wszechmogacemu Marco!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ydobon Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 no piknie mam sytuacje jak wyzej tylko juz zdazylem zalozyc nowy na miejsce starego i cos tam naskrobac da sie to jakos pogodzic :? niCp0N 1 maj 2003 + brakujace posty edit: alleluja posty wrocily dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 No mi konto tez zniknelo... Wypowiadalem sie w tym watku: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=235...highlight=yasiu Tyle ze tamte wypowiedzi tez zjadlo... tyle ze zostaly cytaty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...