Skocz do zawartości
xsrx

a gdzie sie podzialo moje konto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wszelkie podziekowania naleza sie naszemu providerowi ktory nie potrafil utrzymac zasiania mimo rzekomo 2 lini zasilajacych, UPSa ktory mial ponoc starczac na jeden dzien i generatora spalinowego po odpaleniu ktorego wszystko wyp***

Prosba dla osob ktorym sie cos takiego stalo - prosil bym o zlokalizowanie dowolnego posta utworzonego ze starego konta i podanie mi linku do niego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MichalP: Ciebie odnalazlem w backupie. Sprawdz prosze czy mozesz sie zalogowac - jak by co to prosze o kontakt na priva jesli by haslo albo adres e-mail sie nie zgadzal.

Ech to sie nazywa swiadczenie profesjonalnych uslug w Polsce ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszelkie podziekowania naleza sie naszemu providerowi ktory nie potrafil utrzymac zasiania mimo rzekomo 2 lini zasilajacych, UPSa ktory mial ponoc starczac na jeden dzien i generatora spalinowego po odpaleniu ktorego wszystko wyp***

widac rozruch spalinki byl zasilany z upsa :lol: :lol:

jak mi raz padlo wsio koles stwierdzil ze tp sa nie ma upsa do kabla, na drugi dzien stracil jednego klienta w next tygodniu jeszcze 3 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco, dowolnego mojego posta zlokalizować nie mogę bo żaden nie istnieje, mogę jedynie zlokalizować miejsce gdzie się znajdował. Przykładowo tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69853 między dwoma pierwszymi wypowiedziami barszcza.

Masz rację nawed pamiętam ten post ale nie pamiętam co w nim było ale na pewno był :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco, dowolnego mojego posta zlokalizować nie mogę bo żaden nie istnieje, mogę jedynie zlokalizować miejsce gdzie się znajdował. Przykładowo tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69853 między dwoma pierwszymi wypowiedziami barszcza.

Szczerze mowiac to strasznie by mi pomoglo jak bys podal login starego konta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już Niemiec wspomniał onegdaj również figurowałem jako NAZIR. Z natury nie jestem upierdliwy, straty wielkiej nie ma a do tego Rada Starszych ma z pewnością bardziej interesujące zajęcia, więc jeśli się nie uda, to płakać nie będę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RETYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!

moje konto i wszystkie moje posty rowniez zniknely!!!!!!

moj stary nick to: dns

zwracam sie do wlodarzy tweaka o przywrocenie wszystkiego w miare mozliwosci!!!!!!!!!!!!

HELP!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no piknie mam sytuacje jak wyzej

tylko juz zdazylem zalozyc nowy na miejsce starego i cos tam naskrobac da sie to jakos pogodzic :?

niCp0N 1 maj 2003 + brakujace posty

edit: alleluja posty wrocily dzieki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi