srekal34 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Witam. Od kilku godzin mam papuge. zauważyłem że nie widze ostro na jedno oko - czy to moze być wynikiem alergii na to zwierze? pytam bo już późno i nie pojadę się dziś zbadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 moze, a moze nie, oczekujesz, ze ktos Ci diagnoze postawi, ty lepiej idz do lekarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 To od kompa :P A tak na serio ... nie słyszałem jeszcze, żeby ktoś mając uczulenie na zwierzę nie widział ostro na jedno oko ... Ja mam psa i uczulenie na niego i jakoś problemów nie mam ... no ... poza kichaniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no faktycznie troche dziwne zebys mial alergie i nie widzial za dobrze na jedno oko, przedewszystkim nie siedz przy kompie ;) moze jutro ci przejdzie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Co to za papug jest ?? jakiś prawdziwy taki, czy falista siakaś ? BTW, wątpię żeby to był objaw alergii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 To zwykła falista.... Sama wleciała do domu :D przez balkon :D nie kupiłbym - zbieram na węża przecież :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a widzisz dla weza jak znalazl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a widzisz dla weza jak znalazl :P Nie bądź sadystą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Srekal34, nie sądzę, żeby to od papugi, no chyba że chciałeś sprawdzić płeć od spodu i narobiła Ci na oko. :wink: Btw. płeć u falistych rozpoznaje się po woskówce ( to takie coś nad dziobem, w czym są nozdrza) - jeśli jest niebieskie to samiec, wszelkie inne kolory to samica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 To zwykła falista.... Sama wleciała do domu :D przez balkon :D nie kupiłbym - zbieram na węża przecież :P Czy patrzyłeś na promocję Regiusów w www.biofil.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Ha to jest magiczna papuga od starego pirata musisz stracic jedno oko zeby cie polubila i nie zapomij o opasce czarnej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 a widzisz dla weza jak znalazl :P Nie bądź sadystą :wink: Eee, chyba nic wężowi nie będzie jak będzie oskubana... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Trzeba wyrwac dziob :D To wtedy bedzie jadalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Trzeba wyrwac dziob :D To wtedy bedzie jadalna Nie chciałem tego "głośno" pisać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki.lopez Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 srekal34, a może ty masz po prostu migrenę? Pytam się poważnie, bo mnie czasami łapie, to gorzej widzę wtedy i potrafi mnie garnek nieźle nawalać, a na dodatek potrafie mieć mrowienie w łapach - może tesh to mash i nie wiedziałeś nic do tej pory? Pozdro Lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 to pozamykaj okna! jak Ci druga wleci to bedziesz miał przechlapane! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Czy i w tym roku bedzie konkurs na najglupszy topic? Jesli tak to mam juz swojego prywatnego faworyta... A tak serio srekal34- moj ojciec zna sie "co nieco" na alergiach i nie moze byc mowy o takich objawach uczulenia na zwierzeta wiec nie zabijaj jeszcze tego ptaszka! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 [...] wiec nie zabijaj jeszcze tego ptaszka! ;] Racja, podtucz go do czasu jak będziesz miał wreszcie węża, potem urwiesz jej dziób i dasz mu na pożarcie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ale nawet bez dzioba będzie niebezpieczna! przeciez pazurki jej zostaną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...