Skocz do zawartości
MeHow

Problem z pewnym śmiesznym forum...

Rekomendowane odpowiedzi

ale to jest Laure Sinclair ;] a nie zuzinka lol lol lol, a zaraz się trzeba będzie zająć tamtym adminkiem, że publicznie udostępnia takie informacje lol lol lol.

I jedna rzecz ;] no myślałem, że po moim nicku się domyślisz jak mam na imię lol...

nie zapomnij wyedytować posta

Wybacz, ale skojarzyłem nazwisko i Wodzisław Śląski. A do tego wzmianka o "user forum o oc". Być może za szybko chciałem skojarzyć fakty. A imie masz takie samo jak ja, więc nie LOLuj mnie proszę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka propozycja - jak się nas trochę zarejestruje to pozakładamy trochę tematów w sprawie Mehowa.

update Ale LOL nic nie napisałem a już mi cwel konto usunął :evil:

update2Poprawka - usunął wszystkie konta założone dziś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj typ to jest niemiłosierny :) :) :)

ujawnił dane osobowe na swoim forum, no to postraszyłem, go że łamie prawo, na co on odpowiedział:

"Mam ojca w mundurze i nic mi nie możecie zrobić"

muahahahahah ...... tyle powiem ;]

teraz wszyscy będą kochać ParanoiKa co nie? :>

Jon... Ciebie też ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MeH ... no wiesz co, ja taki nieumalowany. W dodatku ta podwiązka ...

Zali winienemż skasować "Narcyz" z mej sygnatury jako cokolwiek żałosny i nikczemnej postury wobec omawianego okazu?

Zabawa, jak widzę, warta przedmiotu uciechy :>

---linia cięcia---

Aha, ten topic warto przykleić i demonstrować każdemu w rzyć chędożonemu przez stado parszywych ocelotów, rażonemu trądem i szkorbutem synowi skunksa i szakala, który ośmieli się wstawiać jakieś brednie o gestapo, terrorze i takich tam na tweaku :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem, obejrzałem i RESPECT dla Modów z Tweaka bo jak ja miałbym się tak pilnować tak jak tam chociażby o głupie ą i ę to nie wiem... Być może są ludzie, którym to przeszkadza no ale bez przesady! Z tego co widze to aDMIN tego forum czuje się jak Guevara czy inny "WIELKI WŁADCA"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet literówek się gość czepia nawet dziennikarze mają korektę. Widocznie gość żadnej pracy magisterskiej nie przepisywał czy innych dłuższych tekstów nie popełnił i nie wie o tym, że łatwiej sprawdza się przez osobę drugą i jak masz to wydrukowane.

A będąc uczciwym przed sobą i prawem to Worda nie mam bo jest drogi.

Fakt dzięki Wordowi poprawiłęm ortografię ale pisząc w pracy tam są legale :) ale nie ma czasu na intensywne czytanie forów :(

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też sie zarejestrowałem i nawet temaci założyłem :Dhttp://www.przestworzadws.netlook.pl/viewtopic.php?p=713#713

Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje :roll:

no to się spóźniłem :)[/quote

Zrobiłem ankietę z pytaniem "Czy uważasz że administrator jesr pajacem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pięknie :D Ja mu wkleiłem swój temacik w KAŻDĄ podkategorię forum, chyba w sumie z 10 tematów. No tak, by każdy user wiedział coś o swoim adminie. Pozwoliłem sobie zacytować nasze wnioski i niestety dostałem ovocka. Jaka wielka szkoda....

Hmm, zastanawiam się właśnie jak mu się dobrać do SERCA forum... :D

Update - zaszczycił mnie nawet dodatkowym ovockiem na IP. Ale nic z tego. Biedak nie zna moich możliwości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no pajac jest niesamowity ;] ja mam takiego bana, że nawet mi się już info o moim zbanowaniu nie pojawia ;] ;] ;] . Paranoiś nasz kochany, to przy tym Ygreku to miś pluszowy z czekoladowym uszkiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mu szykuję malusieńki Denial Of Service ( zobaczymy tylko co wyjdzie - Smurfing czy Flooding?) :mrgreen:

Twój AV idealnie pasuje do tego typu zadan ;):D

"Jam częścią tej siły fatalnej co zawsze zła pragnąc wiecznie czyni dobro"

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem moze lewy jestem ale na Tweaku ze znalezieniem czegos nie mam problemu pomimo ze to kilkakrotnie wieksze forum a tam jakos nic od nas znalezc nie moge ba nawet konta zalozyc nie moge :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AmFe - tamten admin raczej nie liczy na przypływ użytkowników bo przed chwilą widziałem że byłeś tam zarejestrowany a już nie jesteś. Czyli wywala wszystkich po kolei, którzy się od wczoraj rejestrują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi