pshem Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 w zasadzie to ten temat nie ma w ogole sensu, i nei mam zadnego konkretnego celu w ktorym pisze tego posta... po prostu taka mala refleksja mi sie nasunela - wlasnie zauwazylem reklame pisma "komputer swiat ekspert"... i co tam jest tematem no. 1. ?? "podkrec kompa na maksa" hehe, chyba kazdy z forumowiczow powinien sobie poczytac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Tak, tak... zlote porady KŚ :lol: Osobiscie uwazam, ze KŚ powinien byc dodatkiem do Pani Domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Nie zgodze się z Tobą 2002JSQ. Numer o o/c grafik bardzo mi się przydał, poza tym dla początkujących i nie tylko jest idealny. Co ma Pani Domu do PC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 kiedyś kupował, teraz już nie, a co do Pani domu i KŚ to koledze chyba chodziło o to że takie fachowe porady przydadzą się ludziom kupującym Pani domu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 dobrze powiedziane z tym czepianiem sie (mimo iz nie czytam tej gazety to wcale nie bede mowil o niej zle) nie kazdy od razu jest alfa i omega w podkrecaniu a jesli faktycznie uwaza ze jest to znaczy ze jest wiekszym lamerem niz podkrecaczem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Osobiscie uwazam, ze KŚ jest czasopismem dla mega amatorow. Ogladalem niejednokrotnie artykuly tam zawarte i doszedlem do wniosku, ze przedstawiaja na okraglo te same zagadnienia w dosc prymitywnym jezyku. Wiecej przydatnych rzeczy nauczysz sie sam i znajdziesz na tym wlasnie forum. Lecz jak kto woli... jak wam pasuje, to sobie ja czytajcie. KOMPUTER ŚWIAT JEST DRĘTWY TAK, JAK PANI DOMU (JEŚLI JESZCZE NIE WIECIE SKĄD TO ZESTAWIENIE). To jest moje zdanie w tej kwestii i raczej nic go nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 2002JSQ, ale o czym Ty wogóle mówisz? Komputer Swiat i Komputer Swiat Ekspert to całkiem co innego. Ekspert w przeciwienstwie do KS trzyma jakiś poziom, ukazuje sie co 2 miesiące, a artykuły znaczaco róznią się od tego co mozna znaleźć w KS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Komputer Swiat i Komputer Swiat Ekspert to całkiem co innego. Ekspert w przeciwienstwie do KS trzyma jakiś poziom, ukazuje sie co 2 miesiące, a artykuły znaczaco róznią się od tego co mozna znaleźć w KS.Jezeli tak, to w porzadku. Nie widzialem KŚ Eksperta, lecz zasugerowalem sie samym KŚ. Szerokim lukiem omijam czasopisma z logiem Komputer Świat. PS. Co ja tu widze? Nie wiem, czy to od teraz, czy nie zwrocilem uwagi - na gorze strony mam 2 bannery :evil: Ciekawe kiedy dojdzie do sytuacji, ze bedzie ich tam 10 i strony forum bedzie trzeba dobrze winac kolkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 to tak specjalnie jest ustawione dla profili userów którzy niewiedzą co piszą, jak widzisz dwa hmm... no cóż sam sobie odpowiedz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ja kupuje eksperta i i zapewniam wsyztskich "pro" ktorzy sie wypowiadaj aze ta gazeteka nie ma duzo wspolnego z KS :P Jezeli chodiz o teamty typu "podkrec na maksa" to jeszcze nic nowego z nich nie wynioslem, ale dla kogos kto sie nie zna sa moim zdnaiem idealne. A pozatym jest tam cala masa innych artow z ktorych nie jeden z was moglby sie sporo nauczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ...A do tego CD z ciekawymi programami np. Partition Magic 7 (pełna wersja) w jednym z wcześniejszych numerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Komputer swiat sie dobze przeglada 10min i nie juz czego czytac i na co patrzec, Ja mam uprzedzenie do KŚ Ekspert od czesu gdy przeczytalem "na plycie znajduje sie swiecacy wentylatorek ciekawe po co???"(lub cos bardzo podobnego) a za 2-3tyg w KŚ artykol "Zmien Pc w UFO"[o swiecacych bajerach](lub podobny) dlamnie LOL Pismo tak jak ktos napisal wczesniej caly czas walkuja to samo tylko ze sie inaczej nazywa. Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 imo ten topic jest total bez sensu... Poza tym robi sie dym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 rumun_666 - prosisz już 2 raz o zamknięcie topica :) (w ciągu 30 sekund?) Ja tam jestem za reklamą, jak i za KŚ expert - na forum jest 15000 ludków, nie każdy jest "noose" w dziedzinie sieci, "berkrutem" w dziedzinie freonu... itd, itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 "berkrutem":) moze bankrutem? Chyba chodzi Ci o Berkuta? No offence :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 ja nie czytałem Pani Domu i nie wiem jakie ma porady, KŚ czasami ma fajne artykuły (żadko) a co do KŚ Expert to mi się podoba i jak powiedział Pr0^^ | LoleX* nie każdy się na wszystkim zna. A nawet czasami od KŚ można się czegoś ciekawego nauczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ja tam do żadnej gazetki nic nie mam, bo w większości nie czytam :) A co do KŚ to nie napisze złych rzeczy bo dostałem od nich gierki (NWN i NFS4 :) ). Ale to co ostatnio CDA (czytam od dawna i spoxik miesięcznik [to dla pewnej postaci z CDA]) w najnowszym numerze dało temat "Chłodzenie wodne", myśle sobie że poczytam coś ciekawego a tu...C_C i jeszcze zestaw ten dostaje "Rekomendacje" to mnie trafia, ale co mi tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 rumun_666 - prosisz już 2 raz o zamknięcie topica :) (w ciągu 30 sekund?) Ja tam jestem za reklamą, jak i za KŚ expert - na forum jest 15000 ludków, nie każdy jest "noose" w dziedzinie sieci, "berkrutem" w dziedzinie freonu... itd, itp... tez to zauwazyles ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hmmmm nie rozumiem i nie chce tu nikogo obrazić zwłaszcza Admina(ów) i Modów ale... fajnie wygląda jak czytam temat w którym LOL-ujecie KŚ ide na góre strony i co widzę?? Bannerek KŚ... Ale ja nic nie mowie żeby nie było i nie zwracam nikomu uwagi. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 hmmmm nie rozumiem i nie chce tu nikogo obrazić zwłaszcza Admina(ów) i Modów ale... fajnie wygląda jak czytam temat w którym LOL-ujecie KŚ ide na góre strony i co widzę?? Bannerek KŚ... Ale ja nic nie mowie żeby nie było i nie zwracam nikomu uwagi. pozdro To przeczytaj ten temat kilka razy, najlepiej ze zrozumieniem, później przyjrzyj się temu banerkowi. To może zrozumiesz. Widzisz gdzieś banerek KŚ? Ja jakoś widze KS- Ekspert, a to nie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 A ja stanę nieco w obronie Ekspertów. Nie wiem jak zwykły KŚ, bo mi nie przysyłają :) ale do Eksperta piszą głównie ludzie z różnych serwisów jak benchmark, fraz, infojama (oczywiscie nie tylko). Mi samemu udało się popełnić jeden artykuł - wiec uwierzcie ze to dobre posuniecie tej gazety i artykuly nie sa zle. Tweak to serwis nastawiony glownie na bardziej doswiadczonych userow (nie ma tutaj raczej artow o podstawach), jednak od czegos trzeba zaczac i taka gazetka jak KS Ekspert wydaje mi sie odpowiednim materialem na dobry poczatek. A przynajmniej najlepszym z dostepnych (i uwierzcie, ze wcale nie pisze tego bo inaczej mi nie wypada). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Mi samemu udało się popełnić jeden artykuł .1/2004? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 A nie pamiętam, całkiem możliwe. Kurcze jak dyskusja ucicha po mojej wypowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Kupił ktoś tą gazetę ? :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Kupił :D (od pierwssego numeru kupujee) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Pożyczyłem i dowiedziałem się, ża zasiłki Codeshita i Megabajta mają pasywne PFC, naprawdę super gazeta. Jak jeszcze raz wpadną na taki pomysł, to ich chyba powieszę. Koleś ma durnia 1,6 i słabe pamięci 333, i zasiłke Megabajta. Z trudem mu podkręciłem do 2000, aby było stabilnie, pokazje mu, a on do mnie czemu nie zrobię procka na więcej, bo komputer świat napisał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Zauwazylem taka dziwna tendencje do obrazania KAZDEGO pisma komputerowego jakie wogole istnieje. Chip, Enter - profesjonalne gazety, ktore istnieja dluzej niz niektorzy z Was zyja. A KŚ jest pismem dla poczatkujacych, a nie jeden z Was skorzystal z jakies porady zawartej w tym pismie. Jeszcze jest KŚ expert - i w zawarte w tym pismie wiadomosci sa na poziomie do ktorego moze 10% forumowiczow dorasta. Sam skorzystalem z kilku rad tam zawartych. Nie twierdze, ze sa to pisma ktorymi sie podniecam. Alarmuje tylko o wiecej krytyki dla siebie bo jak widze tematy jak podkrecic AMD po raz 10000, lub co oznacza SE, albo dlaczego mam tyle pkt w 3dm to wtedy mi sie chce smiac ale tego nie robie bo rozumiem i pamietam jak zaczynalem. P.S. Nie kupuje juz zadnego pisma o kompach od ok. roku poniewaz wszystko mam w internecie i mija sie to z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Właśnie, przestancie biadolić - KŚ EKSPERT trzyma poziom. Poza tym ciekawe programy dodają w pełnych wersjach. Czasami odnosze wrażnie, że nie macie się czego czepiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 nie czytam tej gazetki ale kiedyś miałem płytkę z KŚE i byłem zaskoczony programami które tam znalazłem z kilku z nich korzystam do dzisiaj np.paragon hard disk menager 5.6 (niewiele ustępuje partition magik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...