samhain Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Witam mam ogromna przyjemnosc zaprosic uczestnikow forum.purepc.pl na 3 juz Ogolnopolski Zjazd Overclockerow i Moderow Sprzetu Komputerowego, ktory odbedzie sie w Gdansku 13-15 sierpnia 2004. Wiecej szczegolow oraz rejestracja uczestnikow na stronie: www.moders.zjazd.prv.pl KeeP iT real... przyjedz razem z obudowa :) w konkursie na najladniejza obudowe na 2 zjezdzie byl do wygrania Intel Pentium 4 3,0 GHz! :) <- to w formie zacheceenia jakby ktos nie wiedzial co go czego i nie chcialo mu sie czytac powtorek z poprzednich imprez :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 mnie mozna sie na 99% spodziewac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Oj ja nie wiem czy bede ale cos sprobuje zrobic w tym kierunku - zrobice nastepny zjazd gdzies kolo centrum Polski ;) wtedy bedzie latwiej dojechac tym z poludnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 moze przyjade troche pijany ale bede :D no jak zrobie bude to nieomieszkam jej zabrać ze sobą :) dzieki bogu oraganizatorzy sie niezmienili :) co innego jeden ze sponsorów :evil: liczzylem wiadomo na co :P ale weize ze samhain sie starał :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 heh Bydgoszcz Team Seti Tweak PL tez tam z budka zawita :) Pozdrowki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 przypominam ze dla zarejestrowanych uczestnikow bedzie wiele atrakcji... wiec jesli tego jeszcze nie zrobiles zarejestruj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Ja będe jak zawsze, więc nie mam co pisać. PS biore bude :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 hmm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 qrcze no akurat nie w roku akademickim ;) i tak postaram sie tam zawitac..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Daleko, ale chyba też się wybiorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Samhain z #tweak?No to gratuluje.Kolejny obraz czystej hipokryzji.Bylem na tym kanale i widzialem co sie opowiadalo o tweak.pl a tutaj nagle #tweakowcy korzystaja z uslug tweak.pl.Hipokryci do potegi eNTej.Wstyd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Samhain z #tweak?No to gratuluje.Kolejny obraz czystej hipokryzji.Bylem na tym kanale i widzialem co sie opowiadalo o tweak.pl a tutaj nagle #tweakowcy korzystaja z uslug tweak.pl.Hipokryci do potegi eNTej.Wstyd. Tak TEN Samhain... tylko nie rozumiem o co chodzi? To co, ze sie na #tweak wypowiada jak sie wypowiada? WSZYSCY sie tam tak wypowiadaja? BTW napisales ze o tweak.pl sie krzywo wypowiadaja... zaproszenie dotyczy forum - jak sie czepiac to sie czepiac zjazd zjazdem a kanal kanalem... nie rozumiem o co Tobie chodzi... zjazd jest ogolnopolski i NIE jest organizowany przez TC! Tylko przeze mnie, jak sama jego nazwa wnosi poczulem sie do checi/obowiazku/przyjemnosci ?? umieszczenia zaproszenia na najwiekszym forum tego typu w PL... masz mi to za zle? - NIE PRZYJEZDZAJ na impreze . ee yy "uslugi tweak.pl" ?? 8O jakie uslugi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Panowie, prosze - przynajmniej nie okazujcie swoich emocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Panowie, prosze - przynajmniej nie okazujcie swoich emocji. okas :) fajny avatar :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 toz to graham na 99% jest, wezcie go nie sluchajcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Samhain z #tweak?No to gratuluje.Kolejny obraz czystej hipokryzji.Bylem na tym kanale i widzialem co sie opowiadalo o tweak.pl a tutaj nagle #tweakowcy korzystaja z uslug tweak.pl.Hipokryci do potegi eNTej.Wstyd. Tak TEN Samhain... tylko nie rozumiem o co chodzi? To co, ze sie na #tweak wypowiada jak sie wypowiada? WSZYSCY sie tam tak wypowiadaja? BTW napisales ze o tweak.pl sie krzywo wypowiadaja... zaproszenie dotyczy forum - jak sie czepiac to sie czepiac zjazd zjazdem a kanal kanalem... nie rozumiem o co Tobie chodzi... zjazd jest ogolnopolski i NIE jest organizowany przez TC! Tylko przeze mnie, jak sama jego nazwa wnosi poczulem sie do checi/obowiazku/przyjemnosci ?? umieszczenia zaproszenia na najwiekszym forum tego typu w PL... masz mi to za zle? - NIE PRZYJEZDZAJ na impreze . ee yy "uslugi tweak.pl" ?? 8O jakie uslugi? Z Wawy mam 700 km w obie strony ale nawet gdybym mial kilka km nie wiem czy chcialbym przyjechac i zobaczyc jak sie bawicie.Uwazam was za ludzi falszywych.Kiedys pokazaliscie mi wasze prawdziwe oblicze.Teraz poprostu smieszy mnie wasza polityka.Z jednej strony najezdzacie na ten wspanialy portal jakim jest tweak.pl zeby pozniej reklamowac sie na jego lamach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Z jednej strony najezdzacie na ten wspanialy portal jakim jest tweak.pl zeby pozniej reklamowac sie na jego lamach. yyyyy WAZELINA!!! :lol: ;) a tak serio, to czy ty nie umeisz czytac ze zrozumieniem?? bo mam male watpliwosci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Z jednej strony najezdzacie na ten wspanialy portal jakim jest tweak.pl zeby pozniej reklamowac sie na jego lamach. yyyyy WAZELINA!!! :lol: ;) a tak serio, to czy ty nie umeisz czytac ze zrozumieniem?? bo mam male watpliwosci :/ Kim ty jestes zeby mnie pouczac co?Robaku jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgadzam sie z brucem co sie tak cisskaaasz chlopaku .Chcesz poszalec mykaj na WP CHAT tam jest wiecej takich . Moja propozycja czytaj wolniej i ze dwa razy przynajmniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 A co do zjazdu to mysle ze bedzie swietna zabawa .Bo tutaj chyba mody i oc maja laczyc zajawczakow-chlopakow a nie jakies gadki typu ja jestem tutaj szefem tweak.pl do bani czy w druga strone . Takie szukanie dymu :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Matko jedyna toż on jakąś bombe nam na zjeździe wysadzi :!: :lol: Pozabija biednych moderów bo naczytał sie na kanale :lol: Jak t mówi mój kumpel: A ić mnie... Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Albo co gorsza zbojkotuje caly zlot obnazajac sie i manifestujac swoje nagie czlonki na znak protestu :lol: .O my biedne robaki :) . Zlot stoji pod znakiem zapytania . Moderzy bujta sie bujta HA HA A A . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Spokój! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Na MoDeD-KOMPz wyczytałem że w planach będą dyskoteki. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać dyskoteka wypełniona prawie samymi chłopakami, bo przypuszczam że na 10 chłopaków będzie jedna dziewczyna która i tak nie będzie związana z O/C lub moddingiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Na MoDeD-KOMPz wyczytałem że w planach będą dyskoteki. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać dyskoteka wypełniona prawie samymi chłopakami, bo przypuszczam że na 10 chłopaków będzie jedna dziewczyna która i tak nie będzie związana z O/C lub moddingiem :D to przeczytaj i zobacz fotki z 2 zjazdu... byla dyskoteka i bylo duzo dziewczyn... zapytaj Niemca... on wiedzial gdzie sie uwiesic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Spokój! ... w torbę jeża ... zapomniałeś dodać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 bede na 50% bo mam jechac na biwak! ale jeszce nie wiem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hmm a moge na rowerze przyjechac ;D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 hmm a moge na rowerze przyjechac ;D ? a dasz sie przejechac ?? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 hmm a moge na rowerze przyjechac ;D ? a dasz sie przejechac ?? :D :D hmm jak bede pijany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...