Skocz do zawartości
samhain

Zaproszenie na 3 ogólnopolski zjazd o/c & moders w Gdańs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam ogromna przyjemnosc zaprosic uczestnikow forum.purepc.pl na 3 juz Ogolnopolski Zjazd Overclockerow i Moderow Sprzetu Komputerowego, ktory odbedzie sie w Gdansku 13-15 sierpnia 2004. Wiecej szczegolow oraz rejestracja uczestnikow na stronie: www.moders.zjazd.prv.pl

KeeP iT real... przyjedz razem z obudowa :)

w konkursie na najladniejza obudowe na 2 zjezdzie byl do wygrania Intel Pentium 4 3,0 GHz! :) <- to w formie zacheceenia jakby ktos nie wiedzial co go czego i nie chcialo mu sie czytac powtorek z poprzednich imprez :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze przyjade troche pijany ale bede :D no jak zrobie bude to nieomieszkam jej zabrać ze sobą :)

dzieki bogu oraganizatorzy sie niezmienili :) co innego jeden ze sponsorów :evil: liczzylem wiadomo na co :P ale weize ze samhain sie starał :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain z #tweak?No to gratuluje.Kolejny obraz czystej hipokryzji.Bylem na  tym kanale i widzialem co sie opowiadalo o tweak.pl a tutaj nagle #tweakowcy korzystaja z uslug tweak.pl.Hipokryci do potegi eNTej.Wstyd.

Tak TEN Samhain... tylko nie rozumiem o co chodzi? To co, ze sie na #tweak wypowiada jak sie wypowiada? WSZYSCY sie tam tak wypowiadaja? BTW napisales ze o tweak.pl sie krzywo wypowiadaja... zaproszenie dotyczy forum - jak sie czepiac to sie czepiac

zjazd zjazdem a kanal kanalem... nie rozumiem o co Tobie chodzi...

zjazd jest ogolnopolski i NIE jest organizowany przez TC! Tylko przeze mnie, jak sama jego nazwa wnosi poczulem sie do checi/obowiazku/przyjemnosci ?? umieszczenia zaproszenia na najwiekszym forum tego typu w PL... masz mi to za zle? - NIE PRZYJEZDZAJ na impreze .

ee yy "uslugi tweak.pl" ?? 8O jakie uslugi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain z #tweak?No to gratuluje.Kolejny obraz czystej hipokryzji.Bylem na  tym kanale i widzialem co sie opowiadalo o tweak.pl a tutaj nagle #tweakowcy korzystaja z uslug tweak.pl.Hipokryci do potegi eNTej.Wstyd.

Tak TEN Samhain... tylko nie rozumiem o co chodzi? To co, ze sie na #tweak wypowiada jak sie wypowiada? WSZYSCY sie tam tak wypowiadaja? BTW napisales ze o tweak.pl sie krzywo wypowiadaja... zaproszenie dotyczy forum - jak sie czepiac to sie czepiac

zjazd zjazdem a kanal kanalem... nie rozumiem o co Tobie chodzi...

zjazd jest ogolnopolski i NIE jest organizowany przez TC! Tylko przeze mnie, jak sama jego nazwa wnosi poczulem sie do checi/obowiazku/przyjemnosci ?? umieszczenia zaproszenia na najwiekszym forum tego typu w PL... masz mi to za zle? - NIE PRZYJEZDZAJ na impreze .

ee yy "uslugi tweak.pl" ?? 8O jakie uslugi?

Z Wawy mam 700 km w obie strony ale nawet gdybym mial kilka km nie wiem czy chcialbym przyjechac i zobaczyc jak sie bawicie.Uwazam was za ludzi falszywych.Kiedys pokazaliscie mi wasze prawdziwe oblicze.Teraz poprostu smieszy mnie wasza polityka.Z jednej strony najezdzacie na ten wspanialy portal jakim jest tweak.pl zeby pozniej reklamowac sie na jego lamach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony najezdzacie na ten wspanialy portal jakim jest tweak.pl zeby pozniej reklamowac sie na jego lamach.

yyyyy

WAZELINA!!! :lol: ;)

a tak serio, to czy ty nie umeisz czytac ze zrozumieniem??

bo mam male watpliwosci :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jednej strony najezdzacie na ten wspanialy portal jakim jest tweak.pl zeby pozniej reklamowac sie na jego lamach.

yyyyy

WAZELINA!!! :lol: ;)

a tak serio, to czy ty nie umeisz czytac ze zrozumieniem??

bo mam male watpliwosci :/

Kim ty jestes zeby mnie pouczac co?Robaku jeden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na MoDeD-KOMPz wyczytałem że w planach będą dyskoteki. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać dyskoteka wypełniona prawie samymi chłopakami, bo przypuszczam że na 10 chłopaków będzie jedna dziewczyna która i tak nie będzie związana z O/C lub moddingiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na MoDeD-KOMPz wyczytałem że w planach będą dyskoteki. Ciekaw jestem jak będzie wyglądać dyskoteka wypełniona prawie samymi chłopakami, bo przypuszczam że na 10 chłopaków będzie jedna dziewczyna która i tak nie będzie związana z O/C lub moddingiem  :D

to przeczytaj i zobacz fotki z 2 zjazdu... byla dyskoteka i bylo duzo dziewczyn... zapytaj Niemca... on wiedzial gdzie sie uwiesic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi