Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 w koncu jest czy go odwolano???? bo w komentarzach napisali ze odwolano, ale fizycznie jeszcze istnieje...imho powinien byc odwolany bo tak glupich pytan jeszce nie slyszalem...tylko wtedy ujawnilaby sie wpadka ludzi z tweaka(nie wiem kto ukladal pytania , ale powinien dostac ostro po [gluteus maximus])...rozochocilem sie ze moze cos wygram ale po zobaczeniu pytania ile banow zlapal Graham rece mi opadly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 pytanie nr 1 banalne pytanie nr 3 banalne pytanie nr 2 domyslam sie jaka odpowiedz jest bo jest mała podpowiedz + logika 10 ?15 okragłe liczby napewno nie rownie dobrze moglo byc 5 10 lub 30 40 a ostatnia odp jest znacznie inna plus ; ) na nr1 i nr2 jak ktos chce moze znalezc odpowiedz w max 5min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 pytanie nr 1 banalne pytanie nr 3 banalne pytanie nr 2 domyslam sie jaka odpowiedz jest bo jest mała podpowiedz + logika 10 ?15 okragłe liczby napewno nie rownie dobrze moglo byc 5 10 lub 30 40 a ostatnia odp jest znacznie inna plus ; ) na nr1 i nr2 jak ktos chce moze znalezc odpowiedz w max 5min no dobra ale po pierwsze chce wiedziec czy ten konkurs jest wazny czy nie....a po drugie nie mowie ze pytania sa bardzo trudne, tylko ze glupie^2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Malo kiedy podpadam chyba moderom ale... ludzie opanujcie sie co to za pytania ? Bedzie zmiana ? To co wtedy z tymi co juz wyslali odp? A jesli jest to konkurs dla wybranych to tez jakas wzmianka mialaby tam byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A napisane w newsach że odwołane? :) Ba, zaraz dorzuce nowe nagrody! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A napisane w newsach że odwołane? :) Ba, zaraz dorzuce nowe nagrody! ehhhh....komentarze lisek tez trzeba czytac wiesz?? MKa11 (email) - 14.06.04, 16:53 Pytanie dotyczące Grahama zostało umieszczone tylko żartem i chciałem zobaczyć reakcję niektórych mądrali - i właśnie się pokazali. Wieczorem będzie zamieszczone pytanie dotyczące ABITa. Co do pozostałych pytań - wszystko bez problemów można znaleźć na stronie i na forum. EOT. MKa11 (email) - 14.06.04, 17:20 "na które nikt nie zna odpowiedzi" i tak było w przypadku Grahama. Dlatego właściwe pytanie pojawi się wieczorem. MKa11 (email) - 14.06.04, 23:29 ciekawe co ma wspólnego z pytaniami Lisek? z czytaniem też macie problemy? komedia absurdu własnie nastąpiła - nie chce mi się nawet wymieniać pytania dot. Grahama na własciwe pytanie z ABita. Uważajcie konkurs za zamknięty na czas nieokreślony - a odpowiedzi na pytania następnym razem też będzie można znaleźć na stronie i na forum - ale to dla niektórych zbyt skomplikowane. i jak w koncu z tym konkursem???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Malo kiedy podpadam chyba moderom ale... ludzie opanujcie sie co to za pytania ? Bedzie zmiana ? To co wtedy z tymi co juz wyslali odp? A jesli jest to konkurs dla wybranych to tez jakas wzmianka mialaby tam byc... A co do tego maja moderzy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jaka buahaka ;] to znaczy co? mam wysyłać odpowiedź jeszcze raz? ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 tak to jzu jest ze co by sie nie usralo to moderatorzy .. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Moderzy- niefortunnie sie wyrazilem przepraszam ! :) Ale kazdy wie o co mi chodzi... BTW. Chaos daj sobie spokoj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 heh tez wyslalem odpowiedz a kto jakis walek wyskakuje . BTW Graham pod jakimkolwiek teraz wcieleniem wystepujesz policz ile dostales banow bo nie mam dostapu do panelu jak wiekszosc userow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ehhhh....komentarze lisek tez trzeba czytac wiesz?? i jak w koncu z tym konkursem???????????? Nie pokrzykuj tutaj i czytaj do skutku co napisałem wyżej. Niestety chłopaki z tweak crew nie doceniaja ze ktos poswieca czas i pieniadze zeby zorganizowac taki konkurs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 yyyy to jak w końcu z tym konkursem? widze że pytanie o grahamie zostało... Czyli nawet jak bedzie inne zamiast tego to trzeba czy nie trzeba jeszcze raz wypełniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ALe walek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 co do pytan ukierunkowanych pod tweak crew to czemu ma ich nie byc?? wkoncu to jest nasze forum, nawet ja niechce zeby jakis ciec z innego serwisu wszedl i zgarnał nagrody ,które wkoncu pan Lisek skombinował dla nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 to co wreszcie zostaje to głupawe pytanie czy nie? co z tym konkursem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Nie wiem o co wam chodzi... pytania jak pytania ? Na uważacie, że na teleaudio są trudne pytania? Taki jest świat... nie podoba się nie bierz udziału... nikt cię do tego nie zmusza... Moje zdanie.... zaraz mnie zjedziecie, ale i tak dziś mam kiepski nastrój, więc nic mi go nie pogorszy... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ej no sorry dzięki za cynk ze nie musze brać udziału w konkursie ale moje zdanie jest takie: -pytania są beznadziejne, szczególnie to o te bany grachama -mimo wszystko odpowiedzi można szybko znaleść -byłby to bardzo fajny konkurs gdyby nie te pytania, gdyby pytania naprawde były "z tematu", ciekawe, trudne to konkurs z pewnością wywołałby całkiem inne reakcje - zabawa w szukanie prawidłowych odpowiedzi, można by się czegoś nowego dowiedzieć, można by czekać z niecierpliwością na rozwiązanie, no i w przypadku niektórych szczęśliwców cieszyć się z nagród -a tak to mamy tylko ogólny bulwers na temat debilnych pytań, wkurznie sie na moderatorów/ekipe/p Liska/bóg wie kogo, podejrzenia (cholera wie czy słuszne czy nie) czy aby ktoś z redakcji/ekipy nie podzielił nagród między siebie i kolegów, osłabienie reputacji serwisu i forum -mnie się wydaje ze jak coś robić to porządnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Uwierz mi ze jakbysmy sie mieli dzielic nagrodami to nikt z was by nawet nie uslyszal o zadnym konkursie.... Jako, ze jeszcze nigdy tak sie nie zdarzylo i nie zdarzy to zarzuty ze czymkolwiek sie po cichu dzielimy sa po prostu smieszne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A mi się pytania podobały :) A już najbardziej to o owocach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 no ja też w to wątpiłem pit ale poprostu takie i inne zarzuty padały takie są reakcje a konkurs mógłby być naprawde dobry (te nagropdy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Hmmm tak mialem sie nie udzielac, ale poprostu nie moge!!!! Czekam na konkurs utworzony przez krzykaczy. Niech stworza kokurs z super pytaniami, ktore beda pasowaly wszystkim. Niech zdobeda nagrody. Najlatwiej jest zawsze krytykowac i marudzic, albo robic poprostu burdel. Pytania bylyby za latwe to zaraz by bylo ze pytania dla debili. Ze to forum dla masterow a dajac takie pytania to byle kretyn odpowie. Pytania za trudne to znowu krzyk ze specjalnie takie aby odpowiedzieli tylko ci wtajemniczeni. Pytanie nie zwiazane z kompami to gadki ze co to ma byc. Pytania z [gluteus maximus] i wogole. Pytania dotycza Tweaka.pl i forum.purepc.pl proste. Nie pasuje albo nie chce sie szukac odpowiedzi nie zmuszamy do brania udzialu. A moze coniektorym mamy poslac nagrody od razu do domu tylko za to ze podali jakies odpowiedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 BTW. Chaos daj sobie spokoj...z czym niby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Pytania są ok :D głos poszedł, btw czy zwiększona ilość wysłanych odpowiedzi wpływa na prawdopodobieństwo wygranej ? :lol: Jeszcze raz - git konkurs, z jajem i nie ma się o co spierać :D :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 poczytajcie komenty do niusa o konkursie... frstjob - :-D dobrze prawisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 plóm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 plóm...Patrzcież no! - szef plómka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 http://www.tweak.pl/news/pokaz.php?uid=sta...ndard-1036#comm n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 h4xor - 15.06.04, 11:58 UWAGA UWAGA . OGŁASZAM KONKURS NA ZHAKOWANIE I ZROBIENIE BAŁAGANU NA PORTALU TWEAK.PL ZWYCIĘZCA OTRZYMA NAGRODE PIENIĘŻNA W WYSOKOŚCI 1000 PLN kontakt : 0605204076 A potem "eeej, fak, forum pada LOL!!!!!". I dlaczego? Bo zupa była za słona? Bo nawet jeśli ten tutaj to taki tam żuczek, co ma dwa skrypty do Mirca i myśli, że już syn Mitnicka, to zawsze może znaleźć się jakiś uparty gimnazjalista, który coś tam umie i bruździ po cichu jak prątki Kocha. Trza było dać tylko opisy nagród, fotki za bardzo działają na młodzież, zwłaszcza tą sfrustrowaną :> m4r14n0 - 15.06.04, 14:34 mi tez sie tak wydaje nagrody podzielili miedzy siebie korupcja i znajomosci Siur, ruja, poróbstwo, gwałty na świnkach morskich i ślimakach, knucie i spiskowanie. I jeszcze te tam krociowe zyski za reklamę. No wiecie, ten baner. Mercedesy sobie kupują, chciwcy. W złotych gaciach chodzą, pazerne bestie. Tyle forsy mają, a jeszcze wiatraczek za 100 złotych sobie przywłaszczyli! Mój wiatraczek! Mój, mój! No, prawie mój, ale wiem, że mi się należy za pryszcze i przedwczesny wytrysk, a co! Błagam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 ehhhh....komentarze lisek tez trzeba czytac wiesz?? i jak w koncu z tym konkursem???????????? Nie pokrzykuj tutaj i czytaj do skutku co napisałem wyżej. Niestety chłopaki z tweak crew nie doceniaja ze ktos poswieca czas i pieniadze zeby zorganizowac taki konkurs... tak tak, teraz zganiaj wszystko na #Tweak CreW. tak tak. ale ciekawe bardzo jak wiele tych komentarzy bylo z #tweak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...