kamilo23 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Taki to ma szczęście :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Chlopak widac ze postaral sie i nie strzela slepakami! Osobiscie przez jeszcze długi czas chciałbym strzelać tylko ślepakami :D Kongratulejszyns ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Moj synek bedzie mial za rowniutki miesiac juz 2 lata. Dopiero po dzieciach widac jak ten czas zasuwa. To zdjecie sprzed pol roku ale wiele sie nie zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 :) Dzieci to piękna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 :) Dzieci to piękna sprawa Oj tak ciekawe kiedy zmienisz zdanie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kiedyś miałem inne ;) Teraz wiem swoje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 :) Dzieci to piękna sprawaMimo wszystko jednak wolę niezależność i spokojne noce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 :) Dzieci to piękna sprawaA sobie odkopie <_< Masz Lukasz racje ;) Dziecko [Hipro6] ( syn, obecnie ma juz miesiace ) to piekna sprawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zobaczymy co później powiesz :D gratki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Odkopuje bo musze sie pochwalic :) Dowiedzialem sie ze coreczke jednak bede mial ;) Planowany termin wyklucia 17 Czerwca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 O kurcze co to za aparatura robi takie dokładne zdjęcia ? Gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 O kurcze co to za aparatura robi takie dokładne zdjęcia ? Gratulacje. To nowa technika USG, jednak nie powinno się tego stosować zbyt często. Również gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja też gratuluje :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Nie zapomnij sie pochwalic zdjeciem potomka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Jasne ze sie pochawle ;) Jeszcze 4 miesiace :) Pewnie osobna galerie gdzies zaloze i bede update robil co 10 minut :) A co do zdiec USG to sam bylem w szoku jak zobaczylem jakasc ... niestety nie moglem byc przy badaniu, urlopu nie dostalem, ale najlepsze jest to ze mam wszystko nagrane na DVD i moge obejzec sobie w domu :) Technika idzie jednak do przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 No ja tez zabrzuchacilem:D Filmik takze mam na DVD, jeno go ogladac nie moge to wyglada strasznie ( 4 miesiac) wszystko nieproporcjonalne...i wyglada jak obcy:D wiem wiem dziwnie to brzmi, ale taka wielka glowa wr..:P Pzdr. Ps. jaka jest wasza ulubiona pozycja?:D w ciazy? Moja na wilka... lezysz kolo nory i wyjesz :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) No i nastala ta jakze wazna chwila :) Po 14 godzinach dzidzia przegrala walke i pozegnala cieple lono mamy, wychodzac na ten swiat wczoraj o 22:30 :) Galeria powastanie za niedlugo :) A jak narazie : Zaraz po porodzie: http://www.3dartshop.com/veronica/DSC00022.JPG Pare minut pozniej z mama http://www.3dartshop.com/veronica/DSC00024.JPG A tutaj galeria http://picasaweb.google.co.uk/maly83/Veronica/ Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Maly83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Gratki!! Niedlugo zobaczysz jak taki maly skarb odmieni Ci zycie ;] Niestety czasami tez noce... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Gratki!! Niedlugo zobaczysz jak taki maly skarb odmieni Ci zycie ;] Niestety czasami tez noce... :P Hehe no domyslam sie :) Jutro do domu wracaja wiec zobaczymy jak to bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Gratuluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sliczna coreczka:) Gratuluje. Byles przy porodzie? Moja mi dziure w brzuchu wierci abym byl ale ja sie boje.... :blink: na koniec lipca ma termin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Nie peniaj. Wszystko się zmienia na lepsze. Kto mówi inaczej nie był na to gotowy. Gratuluję. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sliczna coreczka:) Gratuluje. Byles przy porodzie? Moja mi dziure w brzuchu wierci abym byl ale ja sie boje.... :blink: na koniec lipca ma termin. Przy porodzie bylem prawie do konca ... niestety mala wdala sie w ojca i wyjsc nie chciala i jeszcze pare drobnych problemow robila i musieli niestety na sile wyciagac i rozcinac "przejcie", to wolalem nie przeszkadzac i sie tam nie krecic, ale to stracilem 10 ostatnich minut wrocilem dokladnie w momecie przecinania pempowiny. W sumie jak porod bez wspomagania idzie to nic strasznego sie nie dzieje, mozna siedziec i wspierac partnerke mojej to akurat sporo pomoglo ze przy tym bylem. A slabo zrobilo mi sie raz, i musialem sie przejsc po korytazu, a tak to luz, widokow jakis strasznych nie ma, ale naprawde sporo roznych emocji, ciekawe przezycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jasne, że trzeba być przy porodzie chociaż raz. Nabierzesz do swojej kobiety respektu. PS. Uwaga można też nabrać niechęci po tych widokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Przy porodzie bylem prawie do konca ... niestety mala wdala sie w ojca i wyjsc nie chciala i jeszcze pare drobnych problemow robila i musieli niestety na sile wyciagac i rozcinac "przejcie", to wolalem nie przeszkadzac i sie tam nie krecic, ale to stracilem 10 ostatnich minut wrocilem dokladnie w momecie przecinania pempowiny. W sumie jak porod bez wspomagania idzie to nic strasznego sie nie dzieje, mozna siedziec i wspierac partnerke mojej to akurat sporo pomoglo ze przy tym bylem. A slabo zrobilo mi sie raz, i musialem sie przejsc po korytazu, a tak to luz, widokow jakis strasznych nie ma, ale naprawde sporo roznych emocji, ciekawe przezycie :)No ja wlasnie wrocilem...od 8 rano do 15 porod:| podziwiam kobiety, mam sliczna córeczke, takze nie obylo sie bez wyciagania, rodzilo 6 kobiet, srednio skurcze co 3 minuty, kazda krzyczała wiec statystycznie CAŁY CZAS ktos krzyczał, jedna konczyla, druga zaczynala....i widzac ta bezmyslnosc matki natury i bledu ewolucji ( szympansy po porodzie odrazu naginaja, kobiety NIE SA przystosowane do porodu!!!, a i dzieci coraz wieksze sie rodza wogole to jakas komedia...) oraz swoja bezsilnosc (jak pomoc cierpiacej zonie?!) ehhh czulem sie jak hmmm w sumie nie czulem prawie wcale. BYLEM PRZERAZONY. Ale jak otrzymalem moje 3700g na rączki...oj Oliwka... nie wytrzymałem rozkleiłem sie...ehh dobra co tu duzo pisac. Ide teraz tradycyjne pępkowe:P chlupnąć skromne:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Gratki , ja zostalem wczoraj wujkiem - przyjacielowi urodzila sie coreczka Nadia. :) Przy porodzie nie bylem chyba ze duchem ;P. Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 GRATKI dla Was wszystkich ;] Podziwiam Was, ze byliscie przy porodzie ;) watpie ze bym sie na to odwarzyl :D. Sam jestem 3-krotnym wujkiem, a jak narazie swojego jeszcze sie nie "dorobilem", ale zobaczymy - to do kiedys :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gratuluje równiez. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no ja też jestem wujkiem, mojej siostrze się urodziła córka Julka, teraz we wrześniu będzie miała 2 latka.. a taki z niej urwis, że szok.. Zapodam pare fotek: Oczywiście odrazu przy wejściu do domu albo wskakuje na fotel i klika mi myszką po pulpicie i wciska literki na klawie, albo bawi się z psem... Ale i tak gdyby nie ona nie było by takiego humoru :) Ale tą pasje do komputera to chyba po wujku ma ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...