sensei Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 http://movies.apple.com/movies/fox/avp/avp...ailer3_m480.mov Kto jeszcze nie widzial - zciagac i sie slinic :!: :wink: Oczywiscie jak zwykle u nas premiera odwleczona do jesieni :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 czekam z niecierpliwością na ten film, szkoda troche tylko ze nie bedzie miał nic wspolnego z fabułą gry na pc.czekam z niecierpliwością na ten film, szkoda troche tylko ze nie bedzie miał nic wspolnego z fabułą gry na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 no piknie sie zapowiada ... duzo tam predatorkow i ta scena jak napiramidzie stoija a z dolu naginaja na nich obcy :twisted: ludziki to tam beda mialy ciezko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 O Kurde.. filmik będze Wyje fajny w Kospos..... Jestem fanem seri filmów z Predatorkami i alienami, a teraz wszystko w jednym...... AAAAA zapowiada się psiknie.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ludziki to tam beda mialy ciezko :lol:tak jak podsumowali; ktokolwiek wygra, my przegramy... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Gra była fantastyczna, sądze, że film również będzie niezły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 A ja tam wierze ze nasi dadza rade - w koncu bedzie w druzynie Bishop :!: a on z alienkami doswiadczenie ma :wink: Z innych ciekawostek : rasa Predatorow bedzie podzielona wiekowo, na pewno pojawia sie Elders (starszyzna) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 trailer jak to trailer nawet bardzo fajny nie wiem co tam robią ludzie ale tak naprawde to juz ich tam nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 film bedzie oparty na komiksie a nie na grze:) roznice zobaczycie w filmie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Szok! 8O To jest to na co czekałem, odkąd przeczytałem pierwszy komiks AvP :D Tylko czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 qmpel ma od ponad roku na dvd i powiem Wam, ze to takie srednie jest :/ to nie zart on ten film ma naprawde od tak dawna koles ma jakies chody hehe jak nadal mi nie wierzycie to wysle Wam skana, ale nie wiem dokaldnie kiedy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Ta jasne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 shakur_45 zastaniwiales sie kiedys nad tym co piszesz?? Rok temu powiadzasz LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 wiedzialem,z e tak bedzie hmm ktos chce sie zalozyc ? jak dobrze pojdzie to w poniedzialek beda linki do fotek z dvd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Co mi z fotek- wżuć jakiś krótki filmik z tego DVD-Ripa na serwer, to wtedy sobie pogadamy. PS- przypomniał mi się pewien topik z działu gry :> Zaraz go wyciagnę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Co mi z fotek- wżuć jakiś krótki filmik z tego DVD-Ripa na serwer, to wtedy sobie pogadamy. PS- przypomniał mi się pewien topik z działu gry :> Zaraz go wyciagnę :P nie mam na kompie dvd, wiec moge tylko filmik nagrac cyfrowka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ehh lol lol :)) no ale coz kazdy kiedys jakos zaczyna , szkoda ze na tweak`u raczej metoda "bo moj kumpel to ma" nie dziala :)) dowody dowody !! albo gin przepadnij :D wroc skad zes przybyl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 juz nei moge sie doczekac. po calej serii alien to jest to na co czekalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 OJ bedzie sie trzeba wybrac do kina :) tyle fajnych premier w te wakacje o TAK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Oj cos mi sie zdaje ze ten film bedzie za bardzo bajkowy :( nie bedzie tego specyficznego klimatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 tupac 45 ten film rok temu jeszcze nie istniał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 tupac 45 ten film rok temu jeszcze nie istniał :lol:A nie słyszałeś, ze ostatnio piraci posuwają sie nawet do rozerwania kontinuum czasoprzestrzennego w celu szybszego wprowadzenia kopii na czarny rynek :?: Podobno filmy można dostać nawet 6 lat przed zakonczeniem produkcji:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Twoj stary tupac45 a film zobaczycie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe a ja widzialem wczoraj zapowiedz w kinie :P nie wiem czy to to co sciagam, ale ogolnie to byla jedyna normalna reklama (no moze oprocz filmu, w ktorego zapowiedzi pojawila sie muza dimmu borgir :P ) a film trza ogladnac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 tupac 45 ten film rok temu jeszcze nie istniał :lol:A nie słyszałeś, ze ostatnio piraci posuwają sie nawet do rozerwania kontinuum czasoprzestrzennego w celu szybszego wprowadzenia kopii na czarny rynek :?: Podobno filmy można dostać nawet 6 lat przed zakonczeniem produkcji:> no wiem dlatego koncze ogladac SW episod III ,i biore sie odrazu za Terminatora 4 ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 poprawka : w kinie widzialem inny trailer :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 shakur, nie wiem czemu, ale boje sie, ze to bedzie jakis predator lub alien3, a znajomy Cie zrobil w bambusa. Szkoda by bylo, zeby odszedl dobry uzytkownik, tak jak zrobil adnet po tej swojej pieknej kompromitacji :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 moj kupmel to ma juz od 2 lat wiec zadna nowośc :wink: BTW. Kots moze wie czy mozna sobie za darmo scignać skany z komiksów AvP ?? Nie konecznie po polsku, i w miare znosniej jakosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Filmik zapowieda sie ciekawy tak jak wszystkie filmy z seri Obcy. Tylko ciekawe kiedy bedzie w Polsce (juz mam kase na bilet) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sentin Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 qmpel ma od ponad roku na dvd i powiem Wam, ze to takie srednie jest :/ to nie zart on ten film ma naprawde od tak dawna koles ma jakies chody hehe jak nadal mi nie wierzycie to wysle Wam skana, ale nie wiem dokaldnie kiedy ;] ahhahahahah co za morron ~~ a co do trailera to wymiata ;] na 100% pojde na to do kina :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...