Gość Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 przeciez jeszcze nie ma orginalu na necie:) po drugie nie wazna jest technika tylko to "cos" czego nie posiada np avb czy paul oakenfold. Ty podchodzisz do setu z czysto technicznej strony. Mnie nie obchodzi technika, chce poprostu wpasc w trans:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 nie wiem jak was, ale mnie skopane przejście wyrywa z transu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Najwazniejszy jest dobór odpowiednich kawalkow... polaczonych "przejsciami", tak aby potrafily rozbujac nawet jak sie ma zpipczony humor ;P Fajniutki kawalek: Jose Gonzalez - Crosses (Superbass Remix), macie TT to powinniscie znalesc bez problemow. Ja go uslyszalem w wyzej podanym seciku (stronka wczesniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 nie wiem jak was, ale mnie skopane przejście wyrywa z transu :P+1 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Neon69, to nie jest FMT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 1 Motorcycle - As The Rush Comes 2 Andain - Beautiful Things 3 Armin van Buuren ft Justine Suissa - Burned With Desire 4 Thompson & Holden - Nothing 5 Agnelli & Nelson presents Ultra - Holding On To Nothing 6 Oceanlab ft Justine Suissa - Satellite 7 DJ Tiesto - Traffic 8 Scott Bond vs Solar Stone - 3rd Earth 9 Sarah McLachlan - Falling (Gabriel & Dresden Anti Gravity Mix) 10 Envio - Touched By The Sun 11 Fictivision vs C-Quence - Symbols 12 Signum - Push Through 13 Solid Globe - North Pole 14 Aalto - Rush (Super8 vs Orkidea Remix) 15 Paul van Dyk ft Hemstock & Jennings - Nothing But You 16 Pulser - My Religion 17 Plastic Boy - Live Another Life 18 Ace's Delight - Mental Theme 19 Mark Otten - Mushroom Therapy 20 Firewall - Sincere http://www.megaupload.com/?d=D7Q7HUKQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudii82 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów :) Mam prośbę ogromniastą, czy mógłby mi ktoś powiedziec nazwy utworków, byłbym szalenie wdzięczny :) www.e-adria.pl/hmm/ tu są dwa kawałki, "hmm"składa sie z 4strings - let it rain (tylko ze nie wiem w jakim mixie :sad: ) i z czegos fajnego :D Z niecierpliwością czekam na wszelkie odpowiedzi i pomoc... Pozdro 4 all!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mark Norman feat. Celine - Colour my Eyes 1cd isosa5 wymiata, powiedzcie mi który kawałek wymiata w 43-49 minucie? Właśnie delektuje się tym kawałkiem: BTW Dla mnie kawałek 03. Late Night Alumni - Empty Streets wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Właśnie delektuje się tym kawałkiem: BTW Dla mnie kawałek 03. Late Night Alumni - Empty Streets wymiata ja chce takiego foobara <ślini sie jak 3 miesieczne dziecko> :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja chce takiego foobara <ślini sie jak 3 miesieczne dziecko> :blink: Trochę wolnego czasu i cierpliwości. Poślę ci mój config jak tylko wytrzeźwieję :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mnie tez podeslij B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Trochę wolnego czasu i cierpliwości. Poślę ci mój config jak tylko wytrzeźwieję :lol: jak byś mógł to zapodaj config na forum bo też bym chętnie skorzystał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Tiesto Live @ The Mansion, Miami 26-03-06 fajny secik, szkoda ze taki krotki:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Trochę wolnego czasu i cierpliwości. Poślę ci mój config jak tylko wytrzeźwieję :lol:trzymam za slowo.. djn3on@yahoo.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeeMo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Właśnie delektuje się tym kawałkiem: BTW Dla mnie kawałek 03. Late Night Alumni - Empty Streets wymiata Empty Streets jest piękne :D ale jeszcze bardziej podoba mi sie Hed Kandi - [Late Night Alumni - Empty Streets] SEEMINGLY SLEEPING poprostu chill na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów Mam prośbę ogromniastą, czy mógłby mi ktoś powiedziec nazwy utworków, byłbym szalenie wdzięczny www.e-adria.pl/hmm/ tu są dwa kawałki, "hmm"składa sie z 4strings - let it rain (tylko ze nie wiem w jakim mixie ) i z czegos fajnego Z niecierpliwością czekam na wszelkie odpowiedzi i pomoc... Pozdro 4 all!!! Ja tam widzę 5 kawałków :) Ale mam może coś ze wzrokiem; w każdym razie trzeci to GABRIEL & DRESDEN FEAT. MOLLY tracking treasure down, zdaje się że original mix. Reszty nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 trzymam za slowo.. djn3on@yahoo.com jesli mozna tez chetnie skorzystam ;] lucs0n@gmail.com P0zdr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów :) Mam prośbę ogromniastą, czy mógłby mi ktoś powiedziec nazwy utworków, byłbym szalenie wdzięczny :) www.e-adria.pl/hmm/ tu są dwa kawałki, "hmm"składa sie z 4strings - let it rain (tylko ze nie wiem w jakim mixie :sad: ) i z czegos fajnego :D Z niecierpliwością czekam na wszelkie odpowiedzi i pomoc... Pozdro 4 all!!! :) ja tez tam widze 5 utworow B) 1,2 nie wiem 3 to Markus Schulz and Departure with Gabriel & Dresden - Without You Near w jakimś remixie, a nie Tracking Treasure Down 4 to Ayu - Naturally (Wippenberg Remix) 5 nie znam co do skina/configa to też bym skosztował: dj3500@gmail.com =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @turzol - mógłbyś podesłac mi swój config do foobara ? pisałem na padu, ale coś cicho siedzisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Poślę ci mój config jak tylko wytrzeźwieję :lol: widzać że nieźle imprezował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 myslicie ze jeszcze go trzyma ? :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nie pewnie już wytrzeźwiał tylko jeszcze kaca leczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam, zapraszam wszystkich z Elblaga i okolic na impreze naszego kolektywu TBC : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam, zapraszam wszystkich z Elblaga i okolic na impreze naszego kolektywu TBC : [/img]http://www.theblackcakes.kom.pl/gf/plakat04.jpg[/img] :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Wszystkim zniecierpliwionym myśle że wynagrodze dłuugie czekanie. Wytrzeźwiałem i mam się dobrze :D http://www.megaupload.com/?d=L1WCIPAF Paczuszka zawiera: - mój config foo_ui_columns - styl Aero04 a w nim czcionkę którą trzeba zainstalować w systemie ITC Avant Garde Gothic LT Medium Caps.ttf - formatowanie przełączników playlisty - zmieniacie of course w Display->Colums UI->Playlist Switcher | zakładka General -> zaptaszyć Use title formating for playlist title in panel i wkleić kod z playlist_switcher.txt - formatowanie track info panel - Tools->Track Info Panel->FORMATTING STRING - wkleić zawartość track_info_panel.txt Pasuje TYLKO do najnowszej wersji Foo v0.9 (wymagane wtyczki: foo_uie_albumart.dll, foo_uie_albumlist.dll, foo_uie_trackinfo.dll) Miałem załączyć całego foobara, ale nie ma lekko ;] Musicie sami pogłówkować ;] --EDIT--- Załączam screeny jak przeobrażał się mój foo. Stadium 1 (beta 1)- bez album art panel, track info, standardowa paczka buttonów Stadium 2 (beta2) - album art panel, track info, zmodyfikowane buttony, audioscrobbler (fajna wtyczka która zbiera informacje o słuchanej muzyce w globalnej bazie)zmienione tło na bardziej czarne, zmniejszona przeźroczystość Stadium 3 (RC1 :D ) - j.w tylko inne buttony + dodane nieco więcej przeźroczystości + inne buttony Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez turzol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) dzięki za configa, dla mnie to jest czarna magia bo zawsze siedziałem na winampie ale spróbuje zrobić może sie uda.... EDIT: na razie nie zrobie bo do wtyczki Colums UI potrzeba SP2, a ja takowego nie posiadam ale jutro załatwie i będe grzebał dalej.. żeby nie było OT to napisze że własnie słucham pierwszy raz ISOS5 i musze powiedzieć że całkiem przyjemnie się słucha :] Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzięki za configa, ja również skorzystam. [ czas przesiąść się z 0.8.3 na dziewiątkę ;) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 poddaje się ;) @Turzol-Q nasz uwielbiany, podziel się całym folderem ;) to jest za bardzo skomplikowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) ja bym chętnie sam pokombinował tylko nie mam SP2 no ale jak już się będziesz się fatygował z całoścą dla Seentag to też skorzystam ;) Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja chętnie sprobuje jak zrobia dzialajacego Kernel Streaminga pod v0.9, bo ten co teraz jest do sciagniecia ze stronki jest czyms w stylu alphy no i restartuje mi calego kompa :angry: poki co jade na v0.8.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...