Skocz do zawartości
dem

Neotec V4200 a V4202, czym sie roznią?

Rekomendowane odpowiedzi

tu masz dokladny opis

http://www.neotec.pl/neotec_v4200_420w.php?id=9

http://www.neotec.pl/neotec_v4202_420w.php?id=10

o iledobrze pamietam to sa roznice w wyposazeniu, wentylku i paru innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>lach. poza tym ten 4202 jest chyba kryty tytanem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w twscie jest napisane ze ta powłoka tytanowa zmiejsza promieniowanie itd.

skusił bym sie na ten zasilacz ale nielubie swiatełek czy to jest bardzo widoczne na zewnatrz?

Jeśli przeszkadza Ci podświetlany wentylator, proponuję V4200 ;-) jest znacznie tańszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w twscie jest napisane ze ta powłoka tytanowa zmiejsza promieniowanie itd.

skusił bym sie na ten zasilacz ale nielubie swiatełek czy to jest bardzo widoczne na zewnatrz?

Jeśli przeszkadza Ci podświetlany wentylator, proponuję V4200 ;-) jest znacznie tańszy.

hyab jednak skusze sie na v4202 moze jakos sieprzyzwyczaje do niebieskeij poswiaty neich bedzie ten dodatkowy ekran antypromieniowania :)

uzbrajam sie w ceirpliwosc i czekam az beda dostepne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś do mnie dotarł V4202.

Wrażenia:

Wykonanie - ekstraklasa, kable wpinane w płyte sa w oplocie z czarnego materiału, reszta luzem, długość kabli zadowoli nawet posiadaczy BigTowerów, w komplecie opaski zaciskowe i śróbki.

Wygląd - jak wyżej, błękitny zasilacz wygląda kapitalnie (ładnie współgra z Thermaltake Blue Eye 120mm :D, ktory mam zamontowany pod zasilaczem )

Działanie - testowałem pod Primem przez godzine, oto napiecia:

3,3 - 3,28-3,34

5 - 5,05-5,08

12 - 11,92-12,04

Głośność - raczej "cichość" :), coż ja go nie słysze (no chyba ze przystawie ucho do zasilacza).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi