Mutos Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...00,2201228.html Owsiak to diabel!! Od tego Maybacha juz sie o. Rydzykowi do konca pomieszalo, albo chce odciagnac od siebie uwage. Po prostu rece opadaja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 przepraszam ale nie moge sie powstrzymac. Co za <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony zjeb :evil: :x :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Mi to wszystko przypomina inkwizycję :D Aby zapewnić sobie sens istnienia o. Maybach szuka sobie wrogów, których będize mogł "palić" na łamach swoich mediów. Już czekam na argumenty w stylu "...tam odpawiają czarne msze..." "...muzycy odgryzali jaja nietoperzom..." "spalić Owsiaka, widzieliśmy jak odprawiał czary..." itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 tego rydzyka to powinni ... kilym pomyślimy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Rydzyk siegnal dna O_o . Napisalby skad Maybacha dostal a nie, ze pacyfka to znak satanistyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 przecie wiadomo skad dostał (taca). ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Tego rydzyka to trzeba zajebać za przeproszeniem :D On gada qrwa o biednych dzieciach itd.. To niech da im kase qrwa a nie sobie maybachy kupuje palant <span style="color:red;">[ciach!]</span>y.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 W poprzednim watku o tym o. %$@%$ !! ktos dal link do ponad 4godz. mp3 jak probowali tlumaczyc tego diabla oskarzajac inne redakcje. Normalnie belkot jakby jakies zebranie sekty !! Kazdego oskarzaja, ze Rydzykowi zazdroszcza jego sukcesu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 !!!!!!!! cos przeoczylem :| !!!!! o co chodzi z tym maybachem !:| update: juz widze topic :F :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 !!!!!!!! cos przeoczylem :| !!!!! o co chodzi z tym maybachem !:| update: juz widze topic :F :D No Tadziu wozi sie maybechem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 o. Maybach ... :lol: Rozbawiło mnie to do łez :lol: A swoją drogą ... Rydzyk to debil. Powinni zdjąć to radio maryja z anteny, bo ludziom naprawdę się w głowach poprzewraca :evil: Za niedługo Rydzyk, albo Maybach jak kto woli :lol: , będzie najbogatszym Polakiem ... a moja matka dostaje 150 złoty wypłaty :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Z drugiej strony. Dlaczego nie ma ani jednego zdjecia jak siedzi w tym Maybachu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jakiś paparazzi by się przydał ... może skutek robienia zdjęć byłby taki sam jak w przypadku P. Diany :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 bo do maybacha dokupil zestaw kamuflujacy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Z drugiej strony. Dlaczego nie ma ani jednego zdjecia jak siedzi w tym Maybachu ?Plotki ? :/ ? Trudno powiedziec .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRbol Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 jesli ktos ma mozliwosc niech zdigitalizuje ten filmik propagandowy i zapoda linka na forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 He he ja bylem w radiu maryja <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie poco :-) A wiecie o basenie przy radiu basenik nie za dużu ale zato głęboki i długi myślałem że sobie wskocze ale nie mialem stroju do kompieli :-) poco bede ryzykował może tam była święcona woda :D to bym wyparował za moje grzechy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie mieli się do czego dopieprzyć to sobie przypomnielu o Woodstocku. Pomyśleli: "A jest coś takiego bodajże w Żarach organizują. Kurna no melina kompletna, wszyscy ćpają, chleją i szaleją. Normalnie jakaś sekta." Dobra może ludzie tam piją i ćpają, ale znam takich co tam jadą też po to żęby posłuchać muzyki i poznać jakiś ludzi. Tylko czemu te cwaniaczki z Radia Maryja nie wspomną o WOŚP. Skoro tacy mądrzy to niech sami coś dadzą i nie na jakiś Czerwony Krzyż, żeby do Iraku wysyłali ale tutaj do Polski. A dla mnie to ten Rydzyk to jakiś fanatyk religijny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jak Rydzyk bedzie w poblizu to pierwszy rzuce czyms CIEZKIM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jak Rydzyk bedzie w poblizu to pierwszy rzuce czyms CIEZKIM... Tacą z pieniędzmi ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Wiecie co? Jak możecie być tacy okrutni dla naszego ukochanego Ojca Rydzyka?!?!?! Jakbym nie był kulturalny wyzwał bym Was od świń... To przecież jeden z najlepszych ludzi na świecie, jaśli On mówi że Woodstock i Owsiak to słudzy szatana to też tak jest! Sam od pół roku płacę składki na Radio Maryja(nie dużo - całe moje miesięczne kieszonkowe) i od tego czasu: :arrow: mój wróg szkolny Włodek miał wypadek - dziwnym trafem zaczął pchać łapy do rozdrabniarki w zlewozmywaku - wierze w to że to dzięki wspieraniu Radia Maryja i wielu listów do Najwspanialszego Ojca Rydzyka... :arrow: Znienawidzona nauczycielka złamała sobie rękę, tak nieszczęśliwie że nie było ją całe półrocze w szkole! :arrow: Większość starszych babci pozdrawia mnie na ulicy widząc że noszę koszulkę która z przodu ma logo Radio Maryja a na plecach napis: "KOCHAM OJCA RYDZYKA" Moim następnym celem jest uczestniczenie w krucjacie przeciwko innowiercom którą organizuje i dowodzi nią Ojciec R. - w tej chwili jednak robimy składki na pociski jądrowe typu ziemia-ziemia o mocy 500MT(czy jakos tak - nie pamietam dobrze jak O. Rydzyk o tym mowil). Ja Wam radze - nawracajcie się do Ojca Rydzyka jak najszybciej! Pozdrawiam, Sid - wierny słuchacz Radia Maryja :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Uwazaj SID, zebym tego nie kupil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Uwazaj SID, zebym tego nie kupil ;);) Tu nie ma co kupować !!! Tu się trza nawracać !!! :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D :lol: :plum: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 moze chrzescijanskie bojowki radia maryja zaatakuja woodstoc w czasie trwania?? trzeba uwazac, jestem sluga szatana, jade na woodstock :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 moze chrzescijanskie bojowki radia maryja zaatakuja woodstoc w czasie trwania?? trzeba uwazac, jestem sluga szatana, jade na woodstock :twisted: Spalą Cię na stosie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Razem z Harrym Potterem i kaczorem donaldem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 o ja oier******** co za poje**** czlowiek z tego Maybacha yyy Rydzyka! Niech sie moze wypowie na temat pedofilii wsrod ksiezy i co mysli o takich ksiezach. Moze nic bo sam nim jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Wale to zakladam radio "DAJ NA TACE FM", Rydzyk moze dupsko wozic Maybachem, to ja tez chce :D Kto jest ze mna?? :P Jak wierni sluchacze dobrze kaske rzuca..... tzn..... dadza datki na remont rozglosni radiowej (lol) to i dla was jaki maybach bedzie :D :P Bedziemy wrzucac na te wszystkie Woodstocki i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły to nam sluchaczy przybedzie. QRWA TO PARANOJA PO PROSTU JEST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 "]Wale to zakladam radio "DAJ NA TACE FM", Rydzyk moze dupsko wozic Maybachem, to ja tez chce :D Kto jest ze mna?? :P Jak wierni sluchacze dobrze kaske rzuca..... tzn..... dadza datki na remont rozglosni radiowej (lol) to i dla was jaki maybach bedzie :D :P Bedziemy wrzucac na te wszystkie Woodstocki i inne <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ły to nam sluchaczy przybedzie. <font color="#FF0000">[ciach!]</font> TO PARANOJA PO PROSTU JEST. Ja mogę być wiernym słuchaczem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja bym wolal byc w zarzadzie stacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...