bryndek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Witam serdecznie! Wiem, że Zlot Tweaka będzie już niedługo a na nim będzie mini Lan Party jednakże z Liskiem myślimy nad stworzeniem Lan Party z prawdziwego zdarzenia. Przywozilibyście swoje sprzęty i gralibyśmy do upadłego. Oczywiście planujemy także konkursy. Napiszcie czy jesteście wogole zainteresowani czymś takim. Myślimy nad miejscowością Okuninka (Jezioro Białe) tuz przy granicy z Białorusią. Ceny byłyby do 25 zł za dobe/os jednak moze udałoby sie zalatwic jakies pieniadze od sponsorów. Gry wybralibysmy wspolnie. CS, Warcraft 3 i co tam jeszcze chcecie. Jestesmy otwarci na wszelkie pomysly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ParanoiK będzie pewnie reflektował Okuninke :) Wie czym to pachnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 to bede mial w miare blisko ;] ja proponuje jakies samochodowki np. race driver2 ;] jak bede mial odpowiednie zaplecze finansowe i termin bedzie rozsadny to bardzo chetnie, ale raczej z sama puszka i klawa, mysza bez monitora, bo pociagiem monitor CRT ciezko jest ciagac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jakby ktoś jechał autem z mojej okololicy to czemu nie, tylko ile osób gra w cs'a bo to chyba podstawa na lan party :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a moze warszawa ;] ? czy wymusicie jak najdalej od wawy to robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Noooo jesli Okuninka to bym pewnie reflektował :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 O nawet nie daleko mnie :D mozna bybylo po graniu jescze poplywac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jasne ze pojade pod warunkiem ze mi siecowke ktos pozyczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jak tam dojechac? Kursuja jakies busy z Lublina albo innego miasta wmiare skomunikowanego przez PKP z Polska A ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Hmm to wmiare niedaleko mnie. I moze sie załatwi DUCHA PUSZCZY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 popatrzylem teraz na mape gdzie to jest i est to znow w cholere drogi ode mnie :( zapraszam na warmie i mazury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 popatrzylem teraz na mape gdzie to jest i est to znow w cholere drogi ode mnie :( zapraszam na warmie i mazury :Dpopieram. a bardziej na warmie zapraszam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 mazury.... takie ładne i czyste.... i w ogole ;) heh ps. nie lepiej było by zagrać przez net? ja bym mogł zagrać.... tak to lipa. Chyba ze potrzebujcie potrzeba spotkania się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Śląsk ;] ;] ;] Śląsk !! :] :] :] ładnie, czysto, reed niedaleko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Power By AMD: pomysł i miejsce idealny ja sie pisze :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ParanoiK będzie pewnie reflektował Okuninke :) Wie czym to pachnie :wink: Tylko w tym wypadku po cholerę brać mam komputer? ;] Samo lanparty będzie z definicji leżeniem z brzuchem zanurzonym w wodzie będąc podłączonym wężem do dystrybutora z piwem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Dojazd idealny jest z Warszawy Chełma Lublina Białej podlaski, Terespola. Impreza bylaby cykliczna czas to wrzesien. Kwesita wyboru ktory tydzien. Jesli zdecydowalibysmy sie w tym roku to robic to trzeba byloby cos myslec. Pogadamz Wojtem gminy i pewnym osrodkiem co i jak i dam znac. Okuninka jest wporzo. We wrzesniu robi sie juz tam spokojnie. Barow mnostwo i wogole. Co do gier. To Dobrze ze wspomnieliscie o jakis wyscigowkach :) Ale gry to kwestia dogadania sie przeciez. Na razie rozwijajmy temat kto jest chetny na impreze w ktorys weekend wrzesnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Niestety do 10 sierpnia jestem zajety a 18 wyjezdzam nad morze do konca wakacji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Grrr w nie można by tak tego zorganizować gdzieś koło mnie ? Np. na wsi Gromiec (ROTFL) - mam tam 10 km - spokojna okolica, Wisła sobie płynie itepe :) A i może sklep z piwem się znajdzie :D:D:D A tak na serio to fajny pomysł ale mnie nie będzie na Lan Party :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Okuninka będe miał okolo 120 km no i może zostanie sie troche dłużej na relaksik nad jeziorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jestem jak najbardziej za, jednakże - organizatorzy muszą wiedziec czego chcą, jasno postawić sprawe (dot. miejscowości :)) Na miejscu musi być wykfalikowana obsługa, która zna się na rzeczy... (w co nie wątpie oczywiście) Ważną sprawą są sponsorzy, którzy coraz chętniej wspomagają takie imprezy (patrz L4F3) Bardzo ważną sprawą jest "uświadomienie" uczestników z regulaminem/z obsługą komputera PRZED lanparty (patrz "Atak Sasera na L4F3) A moim zdaniem punktem kulminacyjnym jest Bezpieczeństwo - ten sprzęt nie kosztuje 20 zł :wink: Proponuje skontaktować się z "Pająkiem" - szefem - Lan 4 Fun (największej tego typu imprezy w Polsce) i wymienić poglądy, człowiek bardzo chętnie dzieli się doświadczeniami... Pomoc: www.lanparty.pl :wink: PS- Michał - rób prawko i jedziemy, ja moge dać fure, eńka też weźmiemy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 w lini prostej nie mam AZ tak DALEKO, bo TYLKO 350Km,ale do szczyrku tez mialem w lini prostej 450km a wyszlo PKP ponad 650. kurcze, ja na te imprezy nie wyrobie finansowo a poza tym we wrzesniu mam popracowac, choc jak ktos ma oferte na sierpien z wylaczeniem piatkow 13 i 27 to niech da znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Widze, ze jakies zainteresowanie tematem jest - wiec bedzie mozna pomyslec na powaznie o tym. Dla zainteresowanych - www.okuninka.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ooo tak MeHow: śląsk, ślask lub małopolska :) Wtedy może bym uczestniczył a na 100% bym tam zajrzał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 moze dajcie juz termin i jak dlugo bedzie trwala ta impreza (ile trzeba piwa ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No ja jestem tez za okuninka ;) - Tam moge dojechac - a nie tluc sie nad morze :) (albo h** wie gdzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...