Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 shabcio cos sie chyba spsules.ja juz jestem dalej duzo po teleporcie tylko martwi mnie czy nie powinnienem miec bfg :P aha i co z moim konfigiem dopomuzcie biedakowi chocby za fajna babke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jezeli wtedy nie znalazłes pda z szyfrem do tych drzwi to bfg juz nie dostaniesz ; no chyba ze mały kodzik np. give all :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jezeli wtedy nie znalazłes pda z szyfrem do tych drzwi to bfg juz nie dostaniesz ; no chyba ze mały kodzik np. give all :) Sarge Ci pozyczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mufisz powaznie?? chyba sie poplacze HELP!!!! gram od nowa byle ktos mi podal szyfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Kaeres naresczie ty sie znasz na grafie przeczytalem chyba wszystkie twoje posty i jestes tu moim idolem wiecm prosze cie o pomoc czy mi pomozesz?? w konfigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No i wsiakl jak tylko byl moj wybawca to go wcielo a gdzie byl kod do bfg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ty tu patrzysz na specjaliste a nie jakis tam kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zamiast sie migac pomuzcie mi zrobic zajebisty config i bedzie cool :D a co do bfg jakos przezyje jego strate :( a kiedy je otrzymam ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Po co Ci kod ? Pokonasz Sarga to bedziesz mial BFG ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 o ile go pokonasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A to wczesniej sie nie bierze bfg???? jest takie pomiesczenie z bfg i chce tam wejsc.Ale moj glowny problem byl inny potrzebuje konfigu do mojego kompa zeby doom chodzil jaklos przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Podaj konkret sprzet jaki posiadasz, po drugie kilkadziesiac konfigow juz tutaj widnialo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 nord moze bys sie nauczyl posty edytowac???? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Kurde co to znaczy dokladnie jaki mam sprzet?? moj sprzet podaje juz 3 raz i nie wiem o co wy mnie prosicie byly tu konfigi ale zaden do mojej konfirguracji srzetowej nie mam za dobrego kompa wiec was prosze o pomoc mowie mam pentiuma 4 2,4 ghz 512 ramow kingstona 333 no i graficzna GeForca 4ti 4200 64 mb to chyba tyle czy o co wam chodzi?? Sry ze narobilem balaganu ale potrzebuje pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 wszystko na full :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tragboo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Panowie potrzebuje pomocy... Odpalam DooMa 3 na moim radku 9800XT i hmm nie wyglada zbyt rewelacyjnie wszystko takie postrzępione i wogóle niebardzo.... Mój sprzecik jest w opisie... Jeżeli ktoś pomógł by mi skonfigurować byłbym bardzo wdzieczny.. Z góry dzięki.. Oczywiście nie mam Dooma jakiejś tam alpha czy beta juz oficjalnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dzizas od czterch stron postojeby rulezzz :evil: Nauczcie sie jakos ukladac zdania, a nie kilka razy to samo pisac shabcio1 moze bys tak nie szalal :!: , co pytanie to twoje trzy grosze musia sie znalezc :( to sie robi nudne i wkur... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shabcio1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja widzę tylko jeden : OD CIEBIE !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja widzę tylko jeden : OD CIEBIE !!!!!!!!!!!nie mogles zapytac w 2 postach o co chciales i teraz jeszcze focha strzelasz :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nord Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Kid prosilem o konfig nikt nie pomugl :( sam sie naszukalem az wkoncu znalazlem jest git.Teraz jestem w momencie kiedy dwa hell knighty ylaza z portalu i ida mnie bic pewnie bym to przeszedl ale prubuje jakiegos screena strzelic :D hehe dalej martwi mnie brak big fraggin gun'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 fraggin ?! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Kto mi powie jak przejśc ostatniego bossa?? taki wielki w piekle i strzela z rakiet (chyba ostatni) bo tłuke go ze 20minut i nic. Jest jakaś metoda na to??? Pewnie było już ale mi sie niechce szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 to niech Ci sie zechce bylo juz w tym temacie xxx razy napisane jak to zrobic!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 nie zechce mi sie, ty sobie szukaj 90 stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slingray Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest dead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 DZIEKI CI DOBRY CZŁOWIEKU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest deadmyśle że to nie jest sposób na ostatniego bosa :wink: w ostatniego bosa ładuj wpierw normalnie potem z soulcuba, potem znów normalnie i znów z soulcuba. i tak aż do śmierci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest dead BOSSOWIE ci się pomylili kolego...przeciez kolega wyraznie napisał ze wielki i ze strzela z rakiet..to co podałes to sposób na przedostatniego BOSSA 8) a kolega adi_k ci jeszcze za tę małą solucję podziękował mimo iz juz przeciez uzył tego sposobu który mu podałes skoro doszedł do ostatniego bossa :D ehh obaj jestescie dziś zakręceni :roll: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest deadmyśle że to nie jest sposób na ostatniego bosa :wink: w ostatniego bosa ładuj wpierw normalnie potem z soulcuba, potem znów normalnie i znów z soulcuba. i tak aż do śmierci niezupełnie tak ...ostatniego bossa mozna zabic tylko z soulcube-a ( o ile pamiętam 4 trafienia) ładowanie w niego z innej broni nic nie da, z innej broni (polecam plasmówkę) opędzaj się od innych mniejszych potworów a tej komnacie ...w międzyczasie uaktywni cie się soulcube ..wal w bossa i znowu biegaj po okręgu załatwiając mniejszych pomocników , jak uaktywni się soulcube to znowu (i tak 4 razy) ostatni boss jest w sumie banalnie prosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 eh wal w te male co kolo niego lataja, jak zabijesz all to bedzie nad nim takie niebieski swiatlo wtedy mluc w to swiatloz bfg, 4 takie zabiegii koles jest dead BOSSOWIE ci się pomylili kolego...przeciez kolega wyraznie napisał ze wielki i ze strzela z rakiet..to co podałes to sposób na przedostatniego BOSSA 8) a kolego adi_k ci jeszcze za tę małą solucję podziękował mimo iz juz przeciez uzył tego sposobu który mu podałes skoro doszedł do ostatniego bossa :D ehh obaj jestescie dziś zakręceni :roll: :D Racja. To nie ten boss. Ja mówie o ostatnim, tamten sposób jest na wczesniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...