RaVeN155 Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Heh, no dosc duzo tego ostatnio. Pszczol kilka na tydzien sie wywali ale ja mam bardziej z tymi wiekszymi problem (to chyba trzmiele). Najgorzej jest jak to gowno wleci do wentyla na procu bo wtedy wentyl i radiator do czyszczenia. Przy czym mialem w zyciu kilka uzadlen i nie lubie tego czegos, zchwytane sztuki zamrazam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Z tego co widze po waszych postach to najwiecej tego cholerstwa jest na Slasku l:wypraszam sobie JA kucyk R.i.P. to ZAGŁĘBIE :wink: :twisted: EE tam ja do Ciebie mam rzut beretem wiec traktuje to jako panstwo Śląsk :lol: :ploom: tylko zeby rzucic tym beretem to musisz miec paszport :lol: sory za OT :lol: a o tej pladze os to nawet ostatnio w tiwi mowili 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 U mnie jest od groma os i biedronek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 hehe do mnie do pokoju jeszcze zadna nie wleciała, ale w domu kilka....a kumplowi co mieszka na 10 pietrze 16 w jednym dniu,....hehehe i 3 więził w szklance odwróconej do góry dnem :D aż sie udusiły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 U mnie jest od groma os i biedronek. no biedronek tez ostatnimi czasy wiecej lata.. btw wiecie ze jedna biedronka zjada ok 20.000 mszyc? to sa dopiero pozyteczne stworzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 hhehehe, nie ma mszyc, nie ma biedronek :D Tylko takie widze ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 no Os jest w 3 odwłoki albo i jeszcze wiecej w tym roku ale w tamtym z nimi walczylem i ustrzelilem male gniazdo z pistoletu na kulki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 aż sie udusiły Laughing To kolega Ci scieme wcisnal... przetestuj sobie jak dlugo moze wytrzymac osa w szklance zanim sie udusi ;] ;] ;] A ja os sie boje, bo jak mnie jak mialem 8 latek ;] jedna ugryzla to do teraz mi zostala awersja jakaś ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie bede oryginalny jezeli powiem, ze rowniez zauwazylem wzmozone niskie loty stada os. Na szczescie sa to pozyteczne owady wiec mi to lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 moze i pozyteczne ale za to nie mniej wtorbejeżące od komaro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 e? co one pozytecznego robia? :> oprocz denerwowania? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Na poczatku wakacji od zaje***** było komarów a ja w tym roku 0 os widzialem bo dobra 2 ale to nei umnie tylko na wakacjiach nad morzem. I dobrze że nie ma os ani komarów można na dworze posiedzieć dłużej a tak od 20 nie da sie wytrzymać z komarami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 U mnie nie widuje os, nie widuje komarów, tylko cały czas widuje złote latające gooowienko zwane chyba motą. Lata to wszędzie gdzie się tylko da i na dodatek atakuje ludzi : Siedze przed PC, a tu naraz centralnie prosto w oczy leci mi wspomniany shit - zdębiałem. Dopiero jak był 5 cm przed moimi oczami dmuchnęłem w to i gdzieś se poleciało. Inaczej bym pewnie miał to w oczach oO Albo w akwarium kiedyś pływały trzy takie owady -| Głupie to jak but oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Naxter.. a jakie masz rybki w baniaku i jakie akwarium ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Pozostała mi 1 rybka zwana kiryskiem ;] Akwarium chyba 5 litrowe nie dam głowy bo już nie pamiętam. Kiedyś było ich dużo w większym akwarium, a teraz poumierały śmiarcią naturalną :cry: Jedynie wspomiany kirysek jako jedna z pierwszych rybek przeżyła do dzisiaj 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 No to fakt, wczoraj do mojego pokoju wleciały dwie, a przynajmniej edna dwa razy ba pogoniłem ja i za kilka nascie minu znow jakas wleciała :) Dzis rano sie jakas starała mnie czepic.. lipa . co sie dzieje w pipe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie bede oryginalny jezeli powiem, ze rowniez zauwazylem wzmozone niskie loty stada os. Na szczescie sa to pozyteczne owady wiec mi to lata. Pssscółki są pożyteczne a osowate nie bardzo (przynajmniej w nadmiarze) :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 a mi sie na temat psculek wierszy przypomina o pscułce Maiii oto on Pscułka Maja o niezła fuja***** ciągnie Guciowi za kielich nektara Gucio zezuje i ciagle smierdzi siedzi na listku i sobie pierdzi chyba za dużo sobie nocek zrobiłem przed kompem (3) ide spać przed 24 napewno zasne dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja ostatnio znalazlem martwego komara w kompie, lezal sobie na samym dole :D nie mam pojecia jak sie tam dostal, moze przez wylaczone wentyle z tylu budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja ostatnio znalazlem martwego komara w kompie, lezal sobie na samym dole :D nie mam pojecia jak sie tam dostal, moze przez wylaczone wentyle z tylu budy.użekła mnie twoja historia :lol: BTW znow dzis w telewizorni mowili o osach , pokazywali akcje strazy p. ponoc dziennie maja po 50 wezwan zwiazanych z plaga osek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja ostatnio znalazlem martwego komara w kompie, lezal sobie na samym dole :D nie mam pojecia jak sie tam dostal, moze przez wylaczone wentyle z tylu budy.taki komar to wiele potrafi ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wiecie, jakos nie zeawuazyłem ze komarów mniej, jednak to fakt. Ja miałem lipe z osowatym stworzeniem jakies 2 tyg temu - uzadliło mnie w jezyk przy obiedzie (w kompocie była). Tak mi spóchł ze obiad zjadłem dopiero o 20 :/ A w czwartek w chacie była nalot - cały rój z 50 sztuk sie zleciało do swiatła (godz 21). Mieszkam w bloku na 4 piętrze. Na szczescie RAID był w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...