p!Ck3r Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 coraz wiecej argumentow zeby kupic xboxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No screeny powalają na glebę.Będzie co oglądać :).Szkoda że jeszcze tyle czasu trzeba czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 coraz wiecej argumentow zeby kupic xboxa... a niby po co ze tak sie z ciekawosci zapytam? przeciez x-box takiej grafy nie pociagnie za nic w swiecie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pewnie do tego czasu wyjdzie cos o rownie dobrej grafice, tak jak to bylo z Far Cry, ktory wylonil sie niewiadomo skad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Gdzie jest moja szczęka? Widział ją ktoś? Chyba okolice piwnicy... :lol: Ja chce być bogaty i przygotoany na gry ktore wyjdą na tym enginie.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) chcielibyscie zobaczyc jak beda wygladaly drzewa w unrealu 3 prosze bardzo Edytowane 18 Marca 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Mozesz gdzie indziej to wrzucic? Tak nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Szkoda, ze nie dziala bo naprawde warto to zobaczyc. Nie mam zludzen, ze nie bedzie to plynnie dzialac na moim obecnym kompie... no ale coz, cena postepu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) teraz działa ???? generalnie wykorzystuje to jakas nowa technike tworzenia drzew wiecej jest o tym na tej stronie : http://www.idvinc.com/index.htm wejdzcie sobie i zobaczcie jak wygladaja drzewa w The Elder Scrolls 4 - masakra sa tez w download dema do sciagniecia z unreala itp MASAKRA , niestety bede musial zmienic grafe, ale to pewnie za rok / 1.5 wtedy to beda juz x1200xt ;) Edytowane 18 Marca 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Wierny fan jedynych slusznych vga, co Jordi? Ja tez juz ostrze sobie zabki na te nowe zabawki od ati i gry na tym engine. Bedzie sie dzialo- ten Elder Scrolls, masz racje, wyglada OBLEDNIE!!! PS. Spojrz na moj sig- w koncu przegonilem Cie w 3dm2k5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Hehe,wyglada to kosmicznie,ale sobie odpalilem demko speed tree i mialem w nim ok 34 klatek w 1024 na high wec nie jest zle :) Edytowane 19 Marca 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Ktore speed tree? To z falujacymi juz na wietrze liscmi, czy to starsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) PS. Spojrz na moj sig- w koncu przegonilem Cie w 3dm2k5 ;] 1335243[/snapback] ty cycu :lol: no to musze sie zabrac za 3dmarki ;) a co do grafy to wiesz draakus jak to jest, nie mam poprostu przekonania do NV i tyle, moja ostatnia karta NV byl Ti4200 (jak dla mnie naprawde super karta od NV) potem juz same ATI byly w blaszaku wsadzone i pewnie juz tak zostanie ;) Edytowane 21 Marca 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Nie zabieraj sie, nie zabieraj bo to szczyt moich mozliwosci ;] Hehe, moja ostatnia vga od nv to tez byla Ti4200 i to faktycznie byl kawalek udanego hardware'u. Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 No to skoro juz tak wspominacie to moja ostatnia karta NV była GF2MX i przyznam, że to też był kawał niezłego hardwareu. Później już same radki i pewnie też tak zostanie hehe. PS. Wspaniały temat U3! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak wyjdzie U3 to wpadna modzi i troszke tu posprzataja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Jak wyjdzie U3 to wpadna modzi i troszke tu posprzataja ;] 1341580[/snapback] U3 jako gra pod tytulem Unreal 3 sie nie ukaze. To "tylko" engine ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) Nowa porcja filmików. Zapierają dech w piersi :D http://www.1up.com/do/download?cId=3138759 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=13820 http://www.games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8664 I pare newsow : http://www.beyond3d.com/#news21364 Edytowane 21 Marca 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Holly cow! Obled... autentycznie jest to engine o KLASE lepszy o tych z aktualnej czolowki. Poklony dla developerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) MASAKRA - sorka ale musialem sobie krzyknac, no wyglada to oblednie, tylko ile przyjdzie nam na to poczekac - hoho z tego co wiem, to te filmiki sa z tegorocznego CEBITU, i maszyna pokazowa byl FX55 i 2x6800ultra SLI, rozdielczosc byla 1280x1024 ale nie wiem czy z AA pewnie tak Edytowane 22 Marca 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) MASAKRA - sorka ale musialem sobie krzyknac, no wyglada to oblednie, tylko ile przyjdzie nam na to poczekac - hoho 1342161[/snapback] Filmiki i engine to jedno a gry ktore beda z tego korzystaly to zupelnie co innego. Prezentuje sie faktycznie niezle i bije wszystko co do tej pory bylo pokazane, ale juz nie raz zdarzaly sie przypadki, ze gra miala dobra grafike, ale to jedyne czym mogla sie pochwalic. Oby gry, ktore beda sie opieraly na tym silniku byly czyms wiecej niz tylko ladnymi superprodukcjami bez klimatu o poziomie trudnosci z ktorym nawet 10 latkek nie mialby problemow i mozliwe do skoczenia w kilka godzin. Od gier oczekuje sie juz czegos wiecej niz tylko ladnych widoczkow ;) Edytowane 22 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Filmiki i engine to jedno. Prezentuje sie faktycznie niezle, ale juz nie raz zdarzaly sie przypadki, ze gra miala dobra grafike, ale to jedyne czym mogla sie pochwalic. Oby gry, ktore beda sie opieraly na tym silniku byly czyms wiecej niz tylko ladnymi superprodukcjami bez klimatu o poziomie trudnosci z ktorym nawet 10 latkek nie mialby problemow i mozliwe do skoczenia w kilka godzin. Od gier oczekuje sie juz czegos wiecej niz tylko ladnych widoczkow ;) 1342174[/snapback] jak najbardziej sie z Toba zgadzam, ale jezeli jedno idzie w parze z drugim to wtedy jest mega dobrze ;), bo przeciez moglibysmy sie zatrzymac na grafice powiedzmy QUAKE2 i na nim robic gry ktore mialy by super grywalnosc, ale to chyba nie tylko o grywalnosc chodzi, musi byc i to i to, takie moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Filmiki i engine to jedno a gry ktore beda z tego korzystaly to zupelnie co innego. Prezentuje sie faktycznie niezle i bije wszystko co do tej pory bylo pokazane, ale juz nie raz zdarzaly sie przypadki, ze gra miala dobra grafike, ale to jedyne czym mogla sie pochwalic. Oby gry, ktore beda sie opieraly na tym silniku byly czyms wiecej niz tylko ladnymi superprodukcjami bez klimatu o poziomie trudnosci z ktorym nawet 10 latkek nie mialby problemow i mozliwe do skoczenia w kilka godzin. Od gier oczekuje sie juz czegos wiecej niz tylko ladnych widoczkow ;) 1342174[/snapback] Nie sadze zeby komus mogło sie niepodobac granie w UT2006/2007 na gigantycznej mapie ONS s masa pojazdów przy takiej grafice. :D Jestem ciekaw jakie jszcze tryby wymysla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Filmiki i engine to jedno a gry ktore beda z tego korzystaly to zupelnie co innego. Prezentuje sie faktycznie niezle i bije wszystko co do tej pory bylo pokazane, ale juz nie raz zdarzaly sie przypadki, ze gra miala dobra grafike, ale to jedyne czym mogla sie pochwalic. Oby gry, ktore beda sie opieraly na tym silniku byly czyms wiecej niz tylko ladnymi superprodukcjami bez klimatu o poziomie trudnosci z ktorym nawet 10 latkek nie mialby problemow i mozliwe do skoczenia w kilka godzin. Od gier oczekuje sie juz czegos wiecej niz tylko ladnych widoczkow ;) 1342174[/snapback] Czy mi sie dobrze zdaje, ze Elder Scrolls IV ma byc na tym silniku? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Czy mi sie dobrze zdaje, ze Elder Scrolls IV ma byc na tym silniku? ;) 1342478[/snapback] O tak tak... dobrze ci się zdaje .. :) hie hie hie już się nie moge doczekac jak na moim przyszłym PS3 odpale tego morowinda :P hie hie granie do samego rana ... (kurde czy ja na to zastary nei jestem :P ) hie hie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 nie chcialem zakladac nowego, specjalnego topika, bo na to chyba jeszcze za wczesnie :lol: , ale znalazlem takie cus: The May 2005 issue of Computer Gaming World magazine contains the first screenshots and information on the next, Unreal Engine 3 powered Unreal Tournament game. The article refers to the game as "the next Unreal Tournament", suggesting that the game's full title is as yet undecided. Midway have previously confirmed that no new UT titles will be shipping in 2005, so it's likely that this game will bear the name "Unreal Tournament 2006" or "Unreal Tournament 2007". It's also possible that Epic have ditched the yearly naming convention altogether... only time will tell. Scans from the article currently doing the rounds on IRC show a silver and black Unreal 'U' logo on the magazine's cover, together with a rather detailed Necris character standing outside next to some sort of vehicle. Details of the game are sketchy at the moment, however we can report that Epic programmer Steve Polge is the game's Lead Designer, with Jim Brown filling the role of Lead Level Designer. The article also tells of Epic's desire to put gameplay above graphics with the next UT, as demonstrated by the fact that the title's programming is currently "ahead" of its art. link: http://forums.beyondunreal.com/showthread.php?t=156526 az mi sie mordka usmiechnela :D podobno sa w necie skany z tego czasopisma - jak znajde to zarzuce linkaczami. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 O tak tak... dobrze ci się zdaje .. :) hie hie hie już się nie moge doczekac jak na moim przyszłym PS3 odpale tego morowinda :P hie hie granie do samego rana ... (kurde czy ja na to zastary nei jestem :P ) hie hie 1344398[/snapback] Oj tak :D PS3 = playstation 3 (tak sie upewniam ;) )? Po numerach z Morrowindem (czasami zdarzalo sie, ze nie pokazywal sie wpis w dzienniku, albo nie dostawalismy jakiegos kluczowego przedmiotu, co na PC naprawialo sie jednym wpisem w konsoli, a na Xboxie mozna bylo co najwyzej zebami zazgrzytac) wole nie tykac kolejnego Elder Scrolls na konsoli ;) Najwyzej znow wymienie grafe :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ciekawe czy do Unreal 3 czy jak on będzie się nazywał będzie potrzebna karta PPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ciekawe czy do Unreal 3 czy jak on będzie się nazywał będzie potrzebna karta PPU. 1354560[/snapback] Narazie sie nie zapowiada żeby był Unreal3, pewne jest natomiast że bedzie nowy Unreal Tournament. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Narazie sie nie zapowiada żeby był Unreal3, pewne jest natomiast że bedzie nowy Unreal Tournament. :) 1356012[/snapback] Wyjść to on na pewno wyjdzie tylko kiedy :mur: Ale i tak bardziej czekam na nowego UT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...