Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Witam, Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs uff...AR The B Team vs UFO MaKaR .. vs uff...AR OAT vs MaKaR.. Konkurs (01.08 - 06.08 ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 pierwszy :) jak zwykle dziekujemy. na temat naszej rywalizacji z OAT to dzisiaj nie mam nic do powiedzenia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 FiDO jesteś niezawodny. :P Zdziwiłbym się, gdyby było inaczej. :P uff...AR będzie lepiej. Nie załamuj się. :) Wakacje się kończą, nasza rywalizacja nabierze rumieńców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 dokladnie tez tak mysle kurde nie mialem ostatnio czasu zagladac na forum (nowa praca) a tu widze ze jest zadyma z seti.... nedzne 117 jednosek hmmm chyba musze ludzikow pogonic... ale spokojnie rok akademicki sie zacznie to sie cos pokreci :)) pozdrowienia Bydgoszcz Team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No coraz ciekawiej z Wami.. pod koniec miesiaca znowu zrobie jakis wykresik z troche dluzszego okresu podobnie jak niedawno ;) Jedno co mi sie nie podoba w Waszej rywalizacji to ze sie ciagle zblizacie do nas :P ale niech sie tylko wakacje skoncza to znowu moze bedzie lepiej.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 fido o czym ty mowisz :)) przeciez roznica to 5000 jednostek a jestes aktywniejszy od nas... a my spadamy hlip hlip... sluchajcie a jak myslice w pracy mam numeryczne wtryskarki jest jakis klient na dosa :)) one chodza 24/7/31/365 hmm musze sie nad tym zastanowic stacje dyskietek to to ma... jołk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 zdaje się że fido mówił o naszej drużynie oraz o naszych odwiecznych rywalach z Olsztyn AMD Team ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Dokladnie tak :) Popatrz Cammel na daty naszych postow.. jak pisalem to Twojego jeszcze nie bylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 to przepraszam... heh a cos mi tu nie gralo :P ale musicie to zrozumiec bylem po 8 godzinach pracy w tem otoczenia 39 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Wybaczam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Fido => sie gra sie ma ;] jak utrzymamy to tempo, a licze na jego wzrost w ciagu 2 tygodni, to wyprzedzimy was za 2 miechy ;] Uff...AR => nasza rywalizacja jest odwieczna i chyba bedzie trwala do konca dni seti classic. na szczescie mamy dosc bezpiecna przewage i mala rezerwe na wypadek jakbys troszke przyspieszyl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 a my to samotnie na polu walki pozostaje gonic czolowke pod wzgledem ilosciowym calego dorobku w tygodniowych chyba juz nie ma dla nas rywala :( :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 właśnie wróciłem z nad morza i widze same fajne widomości :D:D:D:D:D jestem już w dziesiątce :D jutro jade po płyte głowną i bedzie 9 jednostek dziennie wiecej dla mojego teamu :D ->stalin nie kuś bo sie postaram :P:P ps.ale się opaliłem łądną pogode bedziecie mieli na zjazd ( byłem w dziwnowie :P ) ps2. Fido dzieki za staty gj :) i już uaktualniam podpis :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 mozesz dorzucic makara do rywaliozacji the b team z ufo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 prosze bardzo, zara beda nowe staty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...