Ex3qtor Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Moja buda ukończona w około 50% Teraz na plexi są dwa wiatraki 80mm dmuchające na zasilacz i na kartę graf. oraz ręcznie grawerowany napis LOVE MACHINE jak na plakacie: http://ex3qtor.w.interia.pl/Plakat1.jpg A to zdjęcia mojej budy... che che http://ex3qtor.w.interia.pl/KOmp/Buda_bok_1.jpg http://ex3qtor.w.interia.pl/KOmp/Buda_front_1.jpg http://ex3qtor.w.interia.pl/KOmp/Klawisze_...stara_mycha.jpg http://ex3qtor.w.interia.pl/KOmp/Monitor_bok_2.jpg http://ex3qtor.w.interia.pl/KOmp/Monitor_front.jpg A ich opis tu: http://ex3qtor.w.interia.pl/KOmp/Art.txt _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Nie sorry ale jak dla mnie to kicz :) futro i ten znaczek tuningu od samochodow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 :lol: jeśli juz miałbym robić futrzany komputer to mysle ze skierowałbym się raczej na polar.. a nie takie futro ;].. polar jest przyjemny w dotyku.. różne kolory są.. ma krótkie owłosienie... i myśle że lepiej by to wyglądało... :] Takie cuś to ja juz gdzies widziałem... tlyko z oczami z przodu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 transfer przekroczony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Transfer przekroczony Godzinny limit transferu dla konta ex3qtor.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie ex3qtor.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. Jeśli jesteś właścicielem tej strony i chcesz znacznie powiększyć godzinny limit transferu do 7,0 MB, możesz w każdej chwili dokonać ulepszenia tego konta. Zachowując ten sam dobry adres oraz dotychczasowe ustawienia, otrzymasz znacznie większą pojemność (25 MB), atrakcyjny transfer 2,5 GB/m-c, a do tego brak okienka reklamowego pop-up. Ulepsz swoje konto i wejdź w nowy wymiar MIASTO WWW EXTRA - zanim założysz sprawdź szczegóły oferty. ehhhhh zarzuć te foty na jakis porzadniejszy serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Jakoś tak nieciekawie to wygląda... lepiej już zmodować kompa na coś ala samochód tych z "Głupi i głupszy" :P Uszy fajne by sie dało a w nich wentylatory haha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 futerko power :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ta naklejka "powaliła" mnie na kolana. Istna wieś tańczy i śpiewa... :wink: I po co zdjęcia myszki, klawiatury, monitora ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 zdrapuj szybciutko tego diabełka bo sie tobą chłopaki z wiejskiego tjuningu zainteresują :D acha, jak juz rozbebeszyłeś zasilacz to porozginaj na boki te folie śniadaniowe udające radiatory, bedzie miał w co dmuchać ten wentyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 futerko power "pieprzony sierściuch" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 :P :lol: hehe, wies tanczy i spiewa :D dobrze powiedziane. nie wiem co by sie musialo ze mna stac zeby tak kompa se uwalic :lol: , chhyba musialbym mzienic orientacje seksualna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 niepodoba mi sie :!: bez pomyslu, koncepcji, zaangazowania :( ile to robiłeś 2h ? Kompletnie ta tuningowska naklejka niepasuje do tego futra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 a mi sie to kojarzy z kompem alfonsa z bronksu :P (wez maj bicze...keybordz :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Transfer przekroczony Godzinny limit transferu dla konta ex3qtor.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. Godzinny limit transferu dla kont bezpłatnych, zlokalizowanych na serwerze MIASTO WWW wynosi 1,5 MB. W związku z jego przekroczeniem, konto o nazwie ex3qtor.w.interia.pl zostało czasowo zablokowane. Zostanie ono ponownie automatycznie odblokowane począwszy od następnej godziny. Zapraszamy do ponownego odwiedzenia tej strony w późniejszym czasie. Jeśli jesteś właścicielem tej strony i chcesz znacznie powiększyć godzinny limit transferu do 7,0 MB, możesz w każdej chwili dokonać ulepszenia tego konta. Zachowując ten sam dobry adres oraz dotychczasowe ustawienia, otrzymasz znacznie większą pojemność (25 MB), atrakcyjny transfer 2,5 GB/m-c, a do tego brak okienka reklamowego pop-up. Ulepsz swoje konto i wejdź w nowy wymiar MIASTO WWW EXTRA - zanim założysz sprawdź szczegóły oferty. ehhhhh zarzuć te foty na jakis porzadniejszy serwer powtarzam proźbe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ja juz widzialem takie projekty z futra, a dokladniej z tego takiego sztucznego stosowanego do robienia klatek piersiowych niektorych maskotek. A z tym wiejskim tuningiem to nie przesadzajcie :) taki zaczyna sie gdy przez srodek obudowy pusci sie 2 rownolegle paski z tasmy izolacyjnej (ala VIPER) :) a na tylnej szybie u gory (czytaj na zasilaczu w okolicy wentyla) umiesci nalepke PIONEER lub ALPINE :) to jest tuning. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaves Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 łeee pooo <span style="color:red;">[ciach!]</span>uuu... 8) naklejka zajebista w/g mnie... buda mi się ogólnie nie podoba ale życie, powiedz mi czym pomalowaleś monitor, bo mam taki sam i Twój jest zajebisty a mój jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy 8) PS. czy jeśli pomaluje monitor to przepada mi gwarancja... ? :/ bo nawet nie wiem :( :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 8O 8O 8O To jest prowokacja czy serio serio ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 eee, nie przesadzajcie z tą wiochą, ja bym to nazwał budą z przymrużeniem oka. Tylko tak jak napisałem zdrap ten "devil madafaka" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 TRANSFER PRZEKROCZONY :? ale wczesniej widzialem jedna fotke jak bylem u dziewczyny -> diabelek na szybie = wielka wiocha 8) futerko zdawalo sie ok bo na tym polegal mod ;] ale nie pomalowales wnetrza, trzeba bylo na niebiesko reszte sie oceni jak kolega wrzuci fotki na jakis sensowny serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT5 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wiocha na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Tak nie dolujacy ludzi. Troche lipne. I jeszcze naklejka wiejski tjuning :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 buhaha...czy to futerko przypadkiem nie przygrzewa to "cudo"...? :lol: Jak dla mnie to odpada kompletnie to coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ejj tak go chyba zdolowaliscie ze juz sie nie odzywa :P ale na przyszlosc panowie prosze was tylko o odrobine wyrozumialosci i nie rownajcie kolesia od razu z blotem, wyrazie swoje zniechecenie do tego w troszq mniejszym tonie, albo zeby cos poprawil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mnie sie ten zasilacz podoba - taki hardcorowy. Z doświadcznia wiem że ludzie zawsze wtykają paluchy w najgorze mniejsce, wiec mogą być ofiary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 NO COMMENTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mnie sie ten zasilacz podoba - taki hardcorowy. Z doświadcznia wiem że ludzie zawsze wtykają paluchy w najgorze mniejsce, wiec mogą być ofiary :) 8) Zgadzam się z tobą sam kiedyś wsadziłem paluchy do zasilacza i przypadkiem zwarłem przewody które doprowadzają 220V. :twisted: Efekt był taki że cała ręka mi ścierpła i nie mogłem nią ruszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Taka "modyfikacja" to nie w moim stylu ni guscie... Ale na love-parade by sie nadalo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Taka "modyfikacja" to nie w moim stylu ni guscie... Ale na love-parade by sie nadalo ;-) Albo do remizy na "discotekę" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jesteście strasznie subiektywni. Nie ma szans żeby każdego zadowolić. Mnie sam wygląd też specjalnie nie przypadł do gustu. Ale widać że gość się trochę napracował. Zrobił coś oryginalnego. Podniecacie się jak ktoś wytnie okienko i wstawi katodę - ale to nie jest już modowanie - to jest naśladowanie. Ex3qtor zrobił za to coś co nie mieści się w granicach standardowego modowania. A jego dziewczynie na pewno się podoba :) PS: oceniajcie pracę włożoną, dokładność, estetykę i pomysłowość a nie to czy wam się podoba czy nie - to zależy tylko od autora pracy - w końcu to jest jego komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja bym jescze dał w kilku miejscach wentylatory pod tego misia, żeby tak fajnie unosił sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...