Sysak Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mam pytanie do grających na myszce. Jak macie ustawiony gaz i hamulec? Na przyciskach myszki, czy klawiatury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 oczywiscie standardowo lpm -gaz ppm- hamulec a lewa reka od biegow, tak padl moj rekord, pomimo tego ze smigam na kierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 oczywiscie standardowo lpm -gaz ppm- hamulec a lewa reka od biegow, tak padl moj rekord, pomimo tego ze smigam na kierze. no i wlasnie dlatego LFS to lipa skoro lepsze czasy robi sie na myszce niz na kierze :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Sewer - a jeździłeś prawdziwym samochodem na myszce, że mówisz że lipa? :) Wiadomo, że nie da się na myszce oszczędnie jeździć (jeśli chodzi o opony) jeśli mamy przyciski gazu i hamulca, ale to nie przeszkadza w zrobieniu dobrego jednego okrążenia jakimś słabszym autem... Spróbuj sobie jakimś FZ5 GTR albo Formula V8 pojeździć, już nie jest zbyt pięknie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 dokladnie do przednionapedowek np xf gti mychą mozna wyrwac te kilka setnych sekundy ktorych nie moge zrobic na kierze, ale np myszka nie daje szans gdy wiezmiemy auto z tylnim napedem wtedy na kierze robi sie bez wysilku takie czasy jak na myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Znaczy to też nie tak, jak masz odpowiednią wprawę na kierownicy, to będziesz na niej robił lepsze czasy niż na myszce, w każdym aucie, ale do tego potrzeba czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Kurde, no to mam problem. Przez ostatnie 2 lata jeździłem z gazem i hamulcem na "w" i "s" a na przyciskach mychy miałem biegi. Ostatnio tak sobie myślałem, że szybsza reakcja jest na myszce, a to gaz i hamulec potrzebują takiej reakcji. No i teraz będę musiał się na nowo uczyć jeździć... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 no i wlasnie dlatego LFS to lipa skoro lepsze czasy robi sie na myszce niz na kierze :lol2: :lol2: :lol2: Twoje ulubione simy to również lipa :lol2: :lol2: :lol2: EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jacyś chętni dzisiaj do ścigania w demie ? Może jakiś wyścig w PPCtowym gronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja moge sie karnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja teraz mam czas tylko na jakiś server przydało by się założyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 no i wlasnie dlatego LFS to lipa skoro lepsze czasy robi sie na myszce niz na kierze :lol2: :lol2: :lol2: podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami. moje momo nie potrafi wychwycic kiedy jade po krbie a kiedy po zielonym czy czarnym. jedynie piaskownice jakos czuc. o dawaniu sygnalow, zebym habla odpuscil tez mozna zapomniec. nie mam czucia nad tymi wozami, juz lepiej mi sie jezdzi F550 z gtr czy gilettem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sude Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jacyś chętni dzisiaj do ścigania w demie ? Może jakiś wyścig w PPCtowym gronie? Może jednak poprzez Hamachi ? Myśle ,że zainteresowani wiedzą o co chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 dopiero dzisiaj stalem sie posiadaeczem tej gierki w wersji s2.. i jest to chyba demowa wersja... bo w glownym menu jest napisane demo... wy tez gracie w demo czy skads zalatwiliscie sobie pelna wersje.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Pełną wersje możesz kupić na www.liveforspeed.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Może jakiś wyścig? Jest tu ktoś kto robi wysokie 1:35/ niskie 1:36 w fwd? Mogę potem postawić serwerek jakby co... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja chetnie z kims zagram tylko namiar na serv prosze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mam głupie pytanko, czym sterują profesjonaliści? tzn. ci co biją rekordy. (chodzi mi o np myszka/klawa/kiera) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Z tego co czytalem to nie ma znaczenia, na tym i na tym da sie rownie dobrze smigac, moze poza klasa formuly, bo jednak tam sie przydaje manualny gaz. :] Ja kiedys grajac na myszy przesiadlem sie na kiere i masakra, tak dobrze sie nauczylem grac na tym pierwszym, ze juz sie nie moglem przestawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 formulka i wszystkie mocne autka z tylnim napedem potrzebuja manualnego gazu, do bicia rekordow;) taka prawda, a wiec kiera rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Jak by się znalazł ktoś do driftu w demie i wymiany doświadczeń to z chęcią się pościgam. Wiadomość na pm'a i gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steraf Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Jestem szczęśliwym posiadaczem licencji S2 i powiem że jest wypas :D Gram na kierze, jeśli chcecie kupić kiere to żadnych tracerów mant czy czegokolwiek podobnego ! Tylko Logitech ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Jestem szczęśliwym posiadaczem licencji S2 i powiem że jest wypas :D Gram na kierze, jeśli chcecie kupić kiere to żadnych tracerów mant czy czegokolwiek podobnego ! Tylko Logitech ! Wole mojego niezawodnego MS-a FF USB ;) Devsi pisali, że na początku czerwca wyjdzie nowy patch X. W obecnej chwili jest już bodajże W26. Następny slowmotion od DoN-a http://don.vn.cz/s2/vids/slowmotion_tyres2.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Wole mojego niezawodnego MS-a FF USB ;) Devsi pisali, że na początku czerwca wyjdzie nowy patch X. W obecnej chwili jest już bodajże W26. Następny slowmotion od DoN-a http://don.vn.cz/s2/vids/slowmotion_tyres2.avi baaa, MS bez FF wystarczy :) chyba sciagne sobie demowke LFS i posmigam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 No i mamy już patch X Więcej info tu: http://www.lfs.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mi by tam wystarczyły same pedały bez kiery. Mysz dobra sprawa. Nie wiecie czy można dostać gdzieś same pedały? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steraf Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 W rozsądnej cenie nie :D Na allegro można kupić jakąś starą kiere choćby tracera za 50zł. Kierowanie na mysz ustawisz i wio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 jest do sprzedania konto/licencja S2, jak by kto chcial to PM.. za polowe ceny.... 70zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) http://don.vn.cz/s2/vids/slowmotion_tyres2.avi :shock: boskie, po prostu boskie, gra jest naprawde niesamowita. Juz zapomnialem jaka piekna jest ta gra jak, ja zdradzilem dla "szybkiej i łatwiej" ladacznicy jaka jest TDU :-) A to LFS jest jedyna, piekna.... samochodowką ;) Przepraszam cie LFS, bylem znudzony... szukalem odmiany :lol: Ale wracam i sie kajam :-) Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Na dniach pojawi się nowy patch, a w nim zmiany w AI i fizyce. Dodatkowo devsi zmodyfikują tor Blackwood oraz South City. Największą niespodzianka bedzie natomiast nowy bolid: Formuła BMW FB02 Więcej info tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...