Nexer Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Szukałem chwile ale nic takiego nie znalazłem tutaj więc daje ten topik :/ (bo jakby coś takiego było to już pewnie dawno ta opcja istniała) Ostatnio coraz częściej spotkać można nawałnice topików z więcej niż 20 stron. Przeszukanie tych 20 stron to kupa zmarnowanego czasu (gdzie X% to problemy, X% kłótnie itp...). Czy jest możlwiość by ktoś dorobił taką opcje jak - szukaj w danym temacie ? Rozw. te mogłoby być podobne do tego "Znajdź wszystkie posty x usera", czyli po napisaniu słowa które szukamy wyświetli się nam takie coś jak tu z podświetlonym słowem które szukamy : http://forum.purepc.pl/search.php?search_author=x (hymm wpisałem te X for joke a tu akurat pytanie o crack :> umknęło moderatorom :> ?) Jak dana wiadomość nas zainteresuje, to kolejna możliwość przejścia do danego tematu i otwarciem go dokładnie na tym poście i też z podświetlonym danym słowem. Ułatwiłoby to przeszukanie fora + jak ktoś napisze - "co trzeba zrobić by stało się X rzecz, bo ja nie wiem a nie chce mi się czytać 666 stron :/" można by odrazu było skasować (dzięki właśnie takim pytaniom zwiększa się topik o kilka stron). (Wiem że da się w szukajce podać by wynik został wyświetlony jako posty, ale po co mam przeszukiwać cały dział, skoro np. pamiętam jak brzmiała wiadomość ale nie pamiętam na której stronie była :/) To wszystko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 [...](hymm wpisałem te X for joke a tu akurat pytanie o crack :> umknęło moderatorom :> ?)[...]zobacz kiedy to bylo .... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 tia .. szukanie w danym topicu to dobra rzecz .. sam czasem takowej opcji potrzebowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ta opcja coraz częściej by mi się przydała... ale ktoś zapomniał o tym biednym topiku ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Wiem że to nie dokładnie to o co chodzi ale dzieki temu > mozna wrzucić na ekran wszystkie posty z tematu i przeszukiwać za pomoca przęgladarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 sgj - hymm, tego nie wiedziałem, thx za info :) Ale jakoś ładnie zrobioną szukajką w tematach bym nie pogardził :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Moze (znowu) sie czepiam, ale... Sgj: Wrzuc sobie na ekran caly topik "modding desktopu" z modyfikacji w taki sposob w jaki piszesz. Dodaj sobie do tego moj sprzet (podpis) i modem 56k. Powodzenia. Poza tym- tego buttona nie ma w Comatose. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Moze (znowu) sie czepiam, ale... Sgj: Wrzuc sobie na ekran caly topik "modding desktopu" z modyfikacji w taki sposob w jaki piszesz. Dodaj sobie do tego moj sprzet (podpis) i modem 56k. Powodzenia. Poza tym- tego buttona nie ma w Comatose. O ten temat się nie martw, zmniejsze go i to znacznie w weekend a post maniaków robiących sobie czaty ubije punktami. Czytałem go i jest strasznie ogromny i nie czytelny ale potrzeba na niego trochę czasu aby go oczyścić więc uzbrójcie się w cierpliwość. Co do buttona to kontaktuj się z Paranoikiem on coś może pomóc. Szukajka mniam, dla mnie bomba pomysł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 O ten temat się nie martw, zmniejsze go i to znacznie w weekend a post maniaków robiących sobie czaty ubije punktami. Czytałem go i jest strasznie ogromny i nie czytelny ale potrzeba na niego trochę czasu aby go oczyścić więc uzbrójcie się w cierpliwość.Dzięki Ci dobry człowieku. A niektórzy narzekają, że moderzy nic nie robią. Widać, że jednak coś robią. Życze powodzenia w oczyszczaniu tego tematu. Mam nadzieje, że nie podzieli tego samego losu, co temat o Doomi 3. A co do szukajki, to na przwdę świetny pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Heheh... Romku! W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego tylko zyczyc Powodzenia :D No i oczywiscie GL & HF (jezeli to w ogole mozliwe ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...