Voli Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja zdobyłem dopiero jedną baretke sanitariusza. A ilu trzeba rozwalić żeby zdobyś drugą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja zdobyłem dopiero jedną baretke sanitariusza. A ilu trzeba rozwalić żeby zdobyś drugą. http://bf2tracker.com/bf2_gameinfo.php?act...rds&type=badges Medale, odznaki, baretki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 witam wlasnie sie zarejestrowalem na forum i to bedzie moj pierwszy post. ale do rzeczy: CZY NA PRAWDE NIE DA SIE GRAC W BF2 NA GF6600 AGP?? (CHCE SPOBIE KUPIC TA KARTE 256MB I MYSLE ZE TO BYLABY GLUPOTA ZE STRONY EA GDYBY GRA NIE OBSLUGIWALA 6600 AGP). pozdrawiam A kto ci takich kitów nawciskał ?! Pewnie ze bedzie działać i to dobrze. Oczywiście nie ustawisz wszystkiego na high ale z grafiki powinienes być zadowolnony i tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jakim cudem mozna grac na piracie na rankingach bo sasiedzi pikaja na piracie a ja se oryginala kupilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Jakim cudem mozna grac na piracie na rankingach bo sasiedzi pikaja na piracie a ja se oryginala kupilemSkoro masz oryginał to masz czyste sumienie a reszta niech robi co chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jim1983 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ale na poczatku ja tez pikalem na piracie na rankingowych ale pozniej cos sie popsulo i kupilem oryginala jesli mozna podajcie jakies ip polskich serwerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_rojbehro Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A kto ci takich kitów nawciskał ?! Pewnie ze bedzie działać i to dobrze. Oczywiście nie ustawisz wszystkiego na high ale z grafiki powinienes być zadowolnony i tak. - Karty graficzne Battlefield 2 współpracuje jedynie z podanymi poniżej kartami graficznymi: Radeon X700 (PCIe) Radeon X600 (PCIe) GeForce 6600 (PCIe) GeForce PCX 5900 (PCIe) GeForce PCX 5300 (PCIe) GeForce 5800 Series (AGP) ATI Radeon X800 XT Edycja Platynowa ATI Radeon X800 PRO ATI Radeon serii 9800 ATI Radeon serii 9600 ATI Radeon 9550 (RV350LX) ATI Radeon serii 9500 / 9700 ATI Radeon serii 8500 ATI Radeon serii X300 NVidia GeForce 6800 Ultra NVidia GeForce 6800 GT NVidia GeForce 6800 NVidia GeForce serii FX 5950 NVidia GeForce serii FX 5900 NVidia GeForce serii FX 5700 nie ma tu wymienionego gfa 6600 AGP i z tad moje obawy. MA KTOS GEFORCE 6600 AGP I GRAL W BF2???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 myśl logicznie! jezeli jest 5800 AGP to z 6600 nie bedzie problemu! :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_rojbehro Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 myśl logicznie! jezeli jest 5800 AGP to z 6600 nie bedzie problemu! :F 1opinie na temat gf 6600 256mb AGP: Summary: I have been successful using this card with BattleField 2 tak wiec wyglada na to ze masz racje. tym nie mniej jezeli ktos gral w bfa2 na gf6600 agp prosze o potwierdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 moj kumpel gra na 6600 GT agp, bez najmniejszych problemow, natomiast nie znam nikogo z 6600 nonGT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voli Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja mam 6600 i gram na rozdzielczocsi 1240na cos tam i wiekszosc opci mam na hig. przepraszam 1024na cos tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_rojbehro Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja mam 6600 i gram na rozdzielczocsi 1240na cos tam i wiekszosc opci mam na hig. przepraszam 1024na cos tam 6600 na AGP? powiedz ze na AGP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) co za różnica? z gf 6600 agp chodził zawsze bez problemu, z tego co się orientuję (aczkolwiek ja mam pci-e) Edytowane 15 Stycznia 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-kozi Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 wiem ze to moze byc glupie pytanie ale co oznacza anizo i gdzie to sie wlancza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 heh... mając taki sprzet powinienes conieco wiedziec o tym :) jest to filtr anizotropowy ktory "ulepsza" tekstury. :F obiekty stają sie ostrzejsze itp... włączysz go w sterach albo na poziomie gry w specjalnym menu zwanym też opcjami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Jak dodać zbotów podczas gry sieciowej ? Gramy w 4 osoby i 2 osoby na drużynę, to nie jest zadawalający wynik ... a kim sa zboci? :D przepraszam za OT ale nie moglem sie powstrzymac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 zboczone boty :o ?? o f... co tu sie dzieje... ;) do grania z wieksza iloscia botow sa chyba jakies mody. Kiedy sie w to bawilem ale mialem za slaby sprzet na tyle połgłowkow na jednej mapie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nooobek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Siema kupiłem se orginalne BF2 i wsadzam go do stacji dysków(DVD oczywiscie)a tam nic wogóle mi go nie czyta Jest to TSST corp CD/DVDW TS-H552B plzz jestem noobem w programch itp. plz pomużcie mii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) sprawdź na innym napędzie DVD czy płyta jest dobra (najprawdopodobniej tak) to napewno coś z twoim DVD, spróbuj zaaktualizowac firmware (tylko to już troche trudniejsze zależy dla kogo) Edytowane 16 Stycznia 2006 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinabend Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam mam pyt.podczs lotu samolotem mam kilkusekundowe zacinki jakby stop kilku klatek a potem przeskok dalej czasami jest komunikat coś tam problem co to za objaw karta niewyrabia czy mało pamięci czy serwera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Najczesciej jest to wina polaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dokładnie! Jest to strasznie denerwujące ;( I na 70% stytuacja w której giniemy <_< Jest jakiś sposób by to połączenie poprawić (oczywiście nie mówie tu o lepszym łączu :]) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Co do "Problem z twoim polaczeniem". Nie zawsze to musi byc wina samego lacza, taki maly przyklad: Windows XP x64 z zainstalowanym mirc, gdy polacze sie z serwerem i przez pewien czas nic nie pisze to wywala mnie, czytaj calkowice rozlacza. Aurox 11 i wbudowany klient irc, moge nie pisac cala noc i mnie nie rozlaczy. Jak widac duze znaczenie ma system, nie bawilem sie w optymalizacje sieci w windzie ale zapewne da sie duzo zoptymalizowac :wink: Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Mam do was pytanie, napewno już było to tu mówione ale nie chce mi się szukać :D a więc: jaka jest komenda na nagrywanie i odtwarzanie demka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) witam ponownie.... troszke mnie nie bylo , a tu tyle nowych stron :P mam pytanie - czy spotkal sie ktos z was z czyms takim. posciagalem sobie z netu mappacki - konkretnie totalbf2_map_pack_1 124mb - zainstalowalem iiiiii gra odpala normalnie , wybieram jakas nowa mapke, zaczyna ladowac i w momencie kiedy trzeba kliknac ze wchodze (tam jest chyba weryfikacja danych klienta) -> wywala mnie na pulpit (jak bym wogole gry nie uruchomil) probowalem z innymi mapkami (sciagnolem kilka mniejszych) dzieje sie dokladnie to samo - gra sie wlacza , wybieram mape, laduje... jak jest 100% koniec gry - pulpit Edytowane 17 Stycznia 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nooobek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Gra u inych działa więc czy jest mozliwe zeby rozkrecic kompa i wyniesc od kolegi jego dvd i wkrecic w mojego kompa zainstalowac gierke i alcoholeem cos tam zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) ja za to mam tak ze jesli sie nagle okazuje ze na sewer sie nie dostane (grajac w sf) to mi restartuje bf`a i wraca do momentu gdzie jest komunikat ze sie nie dostalem na serwer, macie tez tak? ... z calym intro i reszta po drodze ... lol Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Gra u inych działa więc czy jest mozliwe zeby rozkrecic kompa i wyniesc od kolegi jego dvd i wkrecic w mojego kompa zainstalowac gierke i alcoholeem cos tam zrobic??gre mozesz zainstalowac z obrazu. grac tez - poszukaj w sieci tzw. mini obrazu do bf2 - ma 5mb i calkowicie rozwiazuje problem plyty w napedzie. nie wymaga crackowania, dziala z kazda wersja - jest po prostu zbawieniem [zwlaszcza, ze pekniete plyty co prawda EA wymienia, ale trwa to dlugo - po co ryzykowac] zrob wiec obraz plyty u kumpla, zainstaluj a graj ze sciagnietego mini image co do wychodzenia ze special forces - kiedy chcialem grac w mape SF odpalem SF, kiedy vanilia - to odpalalem vanilie. bo takie cofanie jest wkurzajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nooobek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Możesz powiedzieć że jestem nie kumaty Ale prośiłbym o wytłmaczenie tego na chłopski rozum zrobiłem wirtualny dysk i w nim nic za bardzo zrobic nie moge Edytowane 17 Stycznia 2006 przez nooobek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...