Skocz do zawartości
kucyk

Battlefield 2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam różnicy w FPS pomiędzy LOW a HIGH nie widze więc no problem :D

Dokładnie :D

Większy problem z ping'iem mam ostatnio. Bardzo się zmienia w trakcie gry i są momenty kiedy z 90 do 150 a potem 200 skacze i tak przez kilkanaście sekund jest po czym znowu do 70-90 wraca. Szlak mnie trafia wtedy! :?

Zmieniłem router na Linksys'a wraz z optymalizacją przesyłu pakietów pod wybrane porty ale też nie pomaga. Chyba dostawca netu ma jakies problemy.

Jakie macie przeciętne ping'i w trakcie gry?

Edytowane przez rafa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam różnicy w FPS pomiędzy LOW a HIGH nie widze więc no problem :D

Ale tutaj nie chodzi o fps... jak myslisz, dlaczego wymiatacze grajacy w q3 maja opcje graficzne poustawiane na min. (lyse sciany itp) ? Chyba nie dlatego, ze ich sprzet nie wyrabia i chca miec wiecej fps. :lol2:

Chodzi o przejrzystosc, wiecej krzakow i trawy = mniejsza szansa na zobaczenie skampowanego wroga itp. Ja mam all@low tylko effects na high, aby widziec, kto i skad do mnie strzela. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakiego masz dostawce neta?

NTL Broadband

Dziwne posunięcie ;) ale drzew i płotów niskie detale Ci nie usuną. ale kto jak woli ja wole pograć na high i mieć dużo "bajerów" na mapie:)

O tak! Uczta dla moich oczu to jest to! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiesz jak grasz mecz to raczej nie masz czasu podziwiać widoków ważniejsze żeby lepiej widzieć przeciwnika i mieć więcej FSów żeby go zabić niż mieć piękną grafike. Zresztą ile można podziwiać mape strike at Karkand np ja mam na niej już 500 godzin przegrane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już kiedyś czytałem o takich wymiataczach.

Nie wiem po co to dążenie do fotorealizmu, fizyki itp. Może lepiej modele przedstawiać za pomocą siatki, a przeciwników jeszcze na czerwono żeby świecili z daleka?

Ja mam lekko upośledzone rozpoznawanie kolorów i mam jeszcze gorzej w wypatrywaniu jakiejś khaki w krzakach, a i tak daję na fulla.

W końcu to tylko zabawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radiowe dziadostwo?

Kablówka 6Mb.

Dowiedziałem się, że mają jakieś problemy techniczne bo modernizują sieć. Od nowego roku ma się łącze podwoić B-) i mam nadzieje opóźnienia sieci spadną.

Tymczasem granie w B2 doprowadza mnie do złości bo co chwile mnie obraca w inną strone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby dążymy do realizmu a w takim razie wy go unikacie ponieważ chcecie jak najwięcej widzieć :) ja wole tam bardziej realnie i się pomęczyć jak prawdziwy żołnierz :P

A co ta gra ma wspolnego z realizmem ? To, ze jednoczesnie mozemy prowadzic czolg i obslugiwac dzialo, to, ze mozemy zmienic kamera na 'z tylu' , 'z przodu' , ze mozemy leczyc ciezki obrazenia apteczkami w chwilke, czy moze nadprzecietna niecelnosc broni ? :lol:

Nie zartuj sobie, ja ta gre traktuje jako semi-arcade, latam sobie w tej chwili helikopterem@joy, tylko to mi sprawia jakas tam satysfakcje.

Dla pr0 graczy nie liczy sie realizm, wyglad i inne duperele tylko SCORE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ratio nie budzi ale samo konto budzi postrach :) no grałem dużo i nie narzekam :) a ratio dlatego takie bo zawsze pilot, apteczki i wsparcie ;) pochwalcie się swoimi wynikami ;)??

Moje statsy! Mam range "colonel" bo na private ranked zmienili prog score/ranga, reszta bez zmian.

PS.Ratio 2.10:P

Edytowane przez DeeJayWaski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ratio nie budzi ale samo konto budzi postrach :) no grałem dużo i nie narzekam :) a ratio dlatego takie bo zawsze pilot, apteczki i wsparcie ;) pochwalcie się swoimi wynikami ;)??

Ja sie nie chwale bo żadko gram i moje wyniki przy waszych są conajmniej skromne :oops: .

Zwerbowałem się we wrześniu zeszłego roku ale co można osiągnąć grając co któryś piątek po pare godzin.

Ale giere i tak uwielbiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi