Skocz do zawartości
shafran

Czy jest w ogóle taka zasiłka?

Rekomendowane odpowiedzi

tylko ten q-tec daje duże natężenie na napięcia poszczególne.. sp1mta dzięki za linki, nie znałem tego sklepu, no dobra to tak lookam.,..co myślicie o TAGANACH w ogóle? ja jeśli już to ten za 319 bym kupił...

tak sobie liczyłem na http://www.jscustompcs.com/power_supply/ i wyszło że z 410W bede potrzebował...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no porzadne zasilki (oraz te ktore chca udawac porzadne) nie maja wyjscia na monitor. ale przeciez kazdy monitor mozna podlaczyc od razu do gniazdka w scianie/akarze. potrzeba do tego takiego samego kabla jak od zasilacza do gniazdka. jesli teraz juz masz jakis kabel to przejdzie on na monitor bo kupujac zasilacz dostaniesz zasilke razem z kablem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chwila ale tak patrze na zdjęcia to gdzie ten neotec albo TAGAN na wyjście na monitor z tyłu????

wiem pytanie lamerskie ale może spałem przez ostatnie kilka lat i zrobili monitory na energie słoneczną....

Chyba kilka lat spałeś. Do wszystkich nowych monitorów dają kable zasilania takie same jak do komputerów(podłączane bezposrdnio do sieci).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecież q-tec to codegen w ładniejszym opakowaniu, więc co wy wogóle piszecie, że jest wart swojej ceny, pisze na nim 650w, a mój szef 350 pewno go zje na śniadanie, rozumiem jakby ksoztował w granicach 100 zeta to moze by był wart swej ceny, a tak to dla mnie jest drogi badziew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, wybrałem sobie na razie 3: TOPOWER 450W BLACK, TAGAN TG480-U01 z angela.pl i Be-quiet! 450W Blackline ATX 1.3, 2 Fan Silent z 4maxa

co myślicie, który wybrać??? i wiecie dlaczego topower jest 50 zł tańszy od dwóch pozostałych? nie różni się dużo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi