lukecz Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Gra bedzie dzialac na sprzecie autora tematu ... Sam gram a sprzet jak w podpisie. Gra NIE WYMAGA shader'ow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekG Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Mam problemik, próbuję to przejść już z 5 raz i już mi się odechciewa - misja z dwoma czołgami - czy ktoś może mi powiedzieć gdzie niby mam meldować o ich położeniu i czekać na mortar team ? krążę wokół tych czołgów i zawsze albo oberwę od jednego z nich albo od kolesi z RPG. gdzie jest to safe position? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Hmmm, chodzi Ci o misję na lotnisku? Tam jest taki duuuży plac, po lewej goście z RPG (rozwal ich pierw), obejdź teren lewą stroną na przykład, będąc za murkiem wybierz marker (ktoryś F, F4 może - nie pamiętam już). W każdym razie pokaże się taki znacznik, musisz być na tyle blisko wrogiego czołgu aby marker zrobił się zielony - klikasz i po sprawie. Air Force zrobi resztę. Ja pamiętam ile nerwów straciłem grając z kumplem na reaslitic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grmx Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Jak dla mnie gierka jest naprawde fajna ... najwiecej czasu przy niej sprzedilem podczas tego mijajacego roku . Jedynym mankamentem moze byc (krew) badz troszke czasami glupie nietrafianie wrogow :/ . Lecz chodzi tu o taktyke a nie o celnosc :) . -pozdrawiam :R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 odswierze temat ale mam pytanie co do tych wymagań shaderow ... to sa one niezbedne czy nie bo jedni graja na GF4MX a drudzy mowia ze nie mozna a konkretniej czy gra zachula na GF2MX400 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 "jedni mowia, a drudzy graja" wiec komu bedziesz wierzyl? :] A tak btw to najlatwiej sciagnac demo i sprawdzic jak bedzie dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 W demku w readme było napisane (o ile dobrze pamiętam) że GF4 MX JEST supported....dziwne tylko że ta informacja znikneła z readme pełnej wersji. Jednakże kiedyś jakiś kolo chwalił się że grał w to na LAPTOPIE z Gf4 MX420 i to nawet w rozdziałce 1024x768 :). Warto sprawdzić bo może będzie działać (a te shadery to potrzebne do takich fajnych bajerów graficznych...bez nich gra już nie jest taka piękna ale jak ktoś chce obczaić samemu to czemu nie :) ). Co do GF2 to raczej bym nie liczył że pójdzie ale kto wie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Tak wiec informacja dla posiadaczy GF2MX - giera uruchamia sie bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Tak wiec informacja dla posiadaczy GF2MX - giera uruchamia sie bez problemu. 1237007[/snapback] A więc jednak :). Z ciekawości zapytam czy sprawdzałeś demko czy full? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grmx Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 bedzie dzialac,bo supportuje gf4mx...i nawet mozej akies sobie detalki wlaczysz , bo gra ma pozadne silnik , i smiga na moim gownianym sprzecie 1024 prawie wszystko [on] {moze wszystko :) nei pamietam :P} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 A więc jednak :). Z ciekawości zapytam czy sprawdzałeś demko czy full? 1237562[/snapback] Full - dziala Demo - nie testowalem ( tzn kumpel nie testowal ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) znowu problem:(( gra mi sie po prostu zacina:(( raz da sie wyjsc do windy a raz nie instalowalem inne stery i nic dalej to samo zaraz jak sie zacznie strzelanie to ciach i kupa:( wie cos ktos o tym?? EDIT po restaarcie pisze ze problemem niestabilnosci jest sterownik graficzny:(( mam najnowsze omegi na starszych tez sie tak dzialo zainstalowalem nawet SP1 i dalej to samo:( Edytowane 25 Lutego 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 (edytowane) Hej.... 1. Instalując grę z DVD w pewnym momencie chce płytę nr 2 ----takiej przecież nie ma Instalacja udaje się po skopiowaniu gry na dysk i odpalenie instalatora ale... 2. Nie wiem czy u was wystąpiło cos takiego..... Nie moge uruchomić gry..... bo piszę że pamięć nie być być write.....coś w tym stylu.. Macie jakąś radę..... Edytowane 13 Czerwca 2005 przez KoT1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...