baca_18 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nom nie powiem fajne przezycie, monitor tez sie fajnie kiwal. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja czułem dwa razy jak mi się cała chałupa trzęsła. Ogólnie dość zabawne przeżycie :P :DNOoo.. fajne dopuki skala nie przekroczy 7-8 stopni :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ta i sie konstrukcja domu nie naruszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja sie o tym dowiedziałem od dziewczyny jak wróciłem do domu - zbagatelizowałem. Koło 15:30 klęknełem i lukam pod biurko - w pewnym momencie zatrzesło - uczucie dziwne jak cholera o mało nie udezyłem sie w łeb o biurko - wstaje a tu dzwi od szafki latają. Uczucie niesamowite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja o tej porze bylem na dworzu w okolicach gdynia grabowka i nic nie poczulem, matrix sie psuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja byłem we Wrzeszczu i nic nie czułem :(. Taka atrakcja mnie ominęła no... A i mówią, że wstrząsy mogą jeszcze wystąpić... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ja odczulem w pracy jak mi sie podloga w urzedzie wojewodzkim zaczela trzasc (kto jest z ol ten wie co to za gmaszysko) a pozniek ok 15 jak chcialem nocke odespac to znow sie trzachalo, blok mi chodzil przez ok. 2 minuty. a podobno to strefa asejsmiczna. epicentrum bylo gdzies u ruskich. pewnie chlopaki sie nowa bronia bawia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Heh wiedzialem ze bedzie taki topic bylem tego pewien. Ja mieszkam 15km od Gdańska i akurat bylem w skzole gdy tu sie z lekka zatrzeslo, moja mama mowila mi ze akurat cos robila w lazience i pralka zaczelo drgac, a potem dowiedziala sie z TV co to bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Khyhy, na Śląsku takie motywy to norma. Moze nie 5` ale odczuwalne. Tym bardziej jak mieszkalem na 6 pietrze. Ogladam TV i gibie calym wierzowcem :) Za pierwszym razem myslalem, ze zostawie kupe w majtach. Rozumiem jak sie czuje czlowiek gdy mu sie trzesie ziemia z 8-10 i mu sie chata wali. Na pewno nie nalezy to do przyjemnosci. A co do samego zdarzenia w PL, to oczywiste jest, ze jakies proby jadrowe. Kazdy kto chociaz troszke otarl sie o geologie wie, z czego powstaja naturalne ruchy ziemii (trzesienia, wzniesienia, obnizenia, itp.). Trzesienie ziemii powstaje albo przy ruchach magmy albo przy nakladaniu sie plyt tektonicznych. W PL (czy pod nia) nie ma ani tego ani tego. A wciskanie kitu, ze to naturalne to maskowanie prob atomowych przez ruskich. To ostatnie to oczywiscie moja teoria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 jak juz proba to raczej podwodna ale zas to by spowodowało chyba jakies wieksze fale ..hmm jak narazie milcza i ne wiadomo jaka byla przyczyna wstrzasow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 hehe fajne ale slabe :) za pierwszym razem myslalem ze jakis wiekszy pojazd przejechal kolo mojego miejsca pracy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 A płyta tektoniczna skandynawii istnieje jako odzielny twór czy to jest połączone z europą bałtycką?? Epicentrum pozatym było u ruskich ... a tam to niewiadomo ile płyt mają.. bo tam wszystko kradną... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ehh ruscy znowu bomby H rozbijaja i sensacja sie wzbudza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 U mnie trzęsło 2 razy. Za pierwszym razem byłem w szkole i się chuśtałem na krześle i jak zatrzęsło poleciałem do tylu. A drugi raz to było w domu jak dzwoniłem, było mocniejsze bo mam takiego ludzika na monitorze z drutu i zaczął się kiwać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Ruscy napewno cos kombinowali i stad te trzesienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 kilka głowic im sie zgubiło, teraz wy...buchły gdzies na jakims zadupiu u ruskich i stad te trzęsienie :) zobaczycie będa nam jod podawać za kilka dni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Znowu trzęsienie szkoda że nic nie poczułem :( :( :( :( nie ma to jak pozytywne wibracje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Podczas pierwszego miałem w-f na sali i nic nie czułem.. Podczas drugiego.. znowu nic :/ urki mieszkania na parterze (kumple z gory poczuli) :/ Pech... czekam na nastepne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ja czulem 2 wstrzasy ;] btw lubie od czasu do czasu wywolac trzesienie ziemi w domu schranzem ofkors ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 mieszkam w katowicach, w 9piętrowym bloku osadzonym na "ławie sejsmicznej", podemną fedrują w kopalniach, więc dla mnie wstrząsy to normalka 8) można przywyknąć. współczuję jedynie ludziom z osiedla "gwiazdy" mieszkającym na 24 piętrze w odległości kilkuset metrów od nieczynnej kopalni "katowice" - kopalnię zamknięto kilka lat temu a korytarzy nikt nie "zamulał" piaskiem z wodą od kilkunastu lat - tam musi być JAZZDAA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...