Dzidzia Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Po uzyskaniu "zgody" od samego Liska "ja sie nie przyczepie" :wink: chciałem zamieścic linka do naszego moda (Reanimator&Dzidzia) uznałem że przepisywanie arta mija się przyciez niekomu nie chcemy szkodzic. Z mojej strony zachecam szczerze do przeczytania i obejrzenia zwlaszcza filmu :!: http://www.dzikie.net/index.php?mode=1&cel=projekt_nos na zachete pare fotek : PS: wiem ze film wazy dosysc sporo ale skromnie stwierdze naprawde warto obejrzec :-D [update] 640-480 wydaje mi sie troche zbyt ....a w zasadzie przyznaje racje niech forum wyglada jakos pozadnie miniaturki do 640 a ze swojego serwa moze byc i 1600-1200 jak ktos chce to kliknie jak nie to nie Popieram 100% ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Widać chłopaki maja fantazje i jest do czego fajke/blanta odpalić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Wow ogień :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ta i teraz to jeszcze w domciu odpalcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ciekawe czy da sie przy tym spać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 no przyznaje ze kopara mi zjechala troche :D btw .. który z was ma taki tatuaz na łapce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Wow ogień :oCo miało na celu to stwierdzenie? Pochwała? Krytyka? Post nie wnoszący nic do dyskusji. Otrzymujesz 3 punkty w ramach nowego systemu ostrzeżeń. Punktacja systemu ostrzeżeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ta i teraz to jeszcze w domciu odpalcie ;] skończylo sie to spaleniem zlewu i omalo co sufitu :twisted: co do pytania o tatuaz to ja osobiscie dzidzia :) PS: Nic nie wnoszac do tematu[joke] przechwalam sie ze czekamy na plyte z servisu i lecimy subzero :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Ja juz sie wypowiedzialem u nas... WOW! bardzo mi sie Wasz mod podoba... Jest niepowtarzalny :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Jeden z ciekawszych i bardziej oryginalnych modow jakie ostatnio widzialem. BTW. Wrzuccie go na http://bit-tech.net - zobaczymy co powiedza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Super pomysł z połączeniem WC i odparowującego gazu (taki dopalacz do WC :D) Do testów pstryk i max cooling, a na co dzień normalne WC - GOOD IDEA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 z tym plomyczkiem to chyba nie mozna pod biurko wstawic ? ;] fajniusio to wyglada, wieczorkiem sobie przeczytam dokladnie co tam splodziliscie na stronce (na tej do ktorej jest link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 8O plomyczek robi wrazenie. Ogolnie obudowa idealne na rozne zjazdy, pokazy i konkursy, bo nawet jesli bedzie dobra konkurencja to jak wlaczycie dopalanie kazdy sie schowa :twisted: A gdyby jeszcze dolozyc jakas mala sprezareczke, moznaby nie wypuszczac gazu i chlodzic w ten sposob na stale, ale rozumiem ze nie taka byla idea i mial byc zywy plomien :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Jeden z ciekawszych i bardziej oryginalnych modow jakie ostatnio widzialem. BTW. Wrzuccie go na http://bit-tech.net - zobaczymy co powiedza :D http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=70193 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Według mnie najbardziej pomyslowy mod tego roku :) Sama myśl z gaze jest super. Mam pytanko ile stopni jest na samy WC jestem ciakwy jaka jest rożnica temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 A co, na zagranicznych forach Polakow trzeba promowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 co to za piosenka jest w filmiku ? :) buda przezabawna :) trza miec pomysly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 pFFFfffffffffffffff =))))))))))))) tym sie chlodzi komputery, byloby bardziej cool'n'trendy ;]]]]]]]]] Filmik Tym NA SERIO daloby sie chlodzic komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Berkut, ze tak spytam co to ma do tematu? :evil: , obrazki tez jakies za duze ale pewnie punktow karnych nie dostaniesz 8) , Chcesz sie pochwalic swoim chlodzeniem ok, ale pisz prosze na temat. A co do pytanie diabla86, piosenka to The Prodigy - Fire (sunrise remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 pomysl i wykonanie na 6 z :) co ile musicie doladowywac gazu do termosu? berkut -hmm niezly pomysl, ale szkoda by mi bylo turbozprezarki [ps z czy to z v6 czy r4? ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Co do turbiny to wygląda mi to na standartowego Garretta GT15 występująca najczęściej w Oplowskim 1.7TD, jak ktoś chce więcej informacji zapraszam na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Po prostu pomysl tej budy jest tak ekstremalny i kojazy mi sie z ta turbina :mrgreen:! Tylko nie rozumiem paru frgamentow, np. w jaki sposob propan chlodzi wode. Przypomina mi to moje pierwsze zabawy z propanem kiedy uzywalem go z kumplami jak LN2 do chlodzenia pierwszych athlonow socket a A co to ma do tematu... to ze mozna i zrobie kiedys dla jaj chlodzenie taka turbina kompa :D I tak samo uzywam propanu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a gdzie jest napisane ze propan chlodzi wode? hym? propan chlodzi bezposrednio cpu poprzez specjalna komore w ktorej oparowuje a ktora znajduje sie w bloku tuz nad jadrem, po ta sa te 3 wezyki obok wezy wc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hohoho, tez mam taka bude HAJSKRIN maznieta na bardzo podobny kolor, ale na taki hardcore to sie nie odwazylem, gratuluje pomyslu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 A mi się nie podoba :( Jak dla mnie każdy mod musi być praktyczny, działać na codzień i nie sprawiać kłopotów eskploatacyjnych... A to?? Nie wydaje mi się aby taki komputerek mógł być potawiony przy biurku i służyć do codziennej pracy/rozrwki/edukacji To jest moje zdanie - tak na wszelki wypadek to pisze bo wiem że zaraz będą teksty typu "no chyba cię poj... to jest świetne!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 tzn wydaje mi sie ze to nie musi spalac gazu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nie musie na codzien chodzi jako normalna buda z wc, gaz okazyjnie można odpalać ale nie jest to wymog do funkcjnowania budy, można jąpostawic na biórku (pod sie raczej nie mieści :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 *W ostatniej chwili łapie opadającą szczenkę* 8O Ta buda wymiata!! Cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 he moze i fajan ta obudowa ale ten maly plomyk a moze zrobic tak ogrzewanie chaty przy pomocy kompa ? moze byc ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jagby podprowadzić ten płomień do jakiegoś kominka to by i nastrój był ciepło w nogi i cpu "mniej niz zero o...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...