Skocz do zawartości
adam_przybylek

KOSTKA (sześcian) z zapałek BEZ użycia KLEJU!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także bym prosił na maila, podeślij mi, a ja wrzucę na swoją stronkę jeśli wyrażasz zgodę i podam tu linka, a jeśli nie zachowam dla asiebie :) Moj mail: mak777@megapolis.pl

P.S.

Wracam w piątek wieczorem z wycieczki więc wtedy ewentualnie bym wrzucił na serwer bez limitów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja to ściagłem 3 godziny temu, robiłem to 5 razy i kur*a za każdym razem rozjeb*wało się na tym <font color=red>[ciach]</font>*nym ściskaniu tej kostki :evil: cvir odnośnie tego kleju masz racje...

Hehe, z klejem to byl dżołk. :wink: Nie wiem jak Wam sie to w tym miejcu rozwala (podczas sciskania). :roll:

Mi najgozej szlo w momencie wkladania zapalek od gory (prawie sie rozwalilo) :?

Scisnolem to w ten sposob, zeby wszystkie zapalki praktycznie na raz przesuwac. Palcami bylo ciezko, wiec zrobilem to prostokatnym magnesem (moze byc dowolny przemiot [x2]; mi akurat magnes pasowal na szerokosc). Oczywiscie trzeba sciskac dwa przeciwlegle boki na raz - sprobujcie moze sie uda... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robiłem ją 10 razy ale mam krzywe zapalki jakies zryte wogóle jakies Black CAt czy cos takiego ,kupilem potem drugie to tez byly zryte ,szukam takich dużych długich ale w 1 pódełku jest 20 sztók tylko po drugie sa drogie a po 3 niewiem gdzie je kupic ,jutro poszukam po miescie . czyli niema innych jakis zeczy do składania? a i mam nadzieje ze z dlugimi zapalkami to juz sobie poradze bo jak do tej pory to mi sie psulo na ..... 6 kroku !! :):) bo zapalki sie do palców kleją :(:(:/:/:/ nara...... i jak ktos znajdzie cos innego do zlozenia to niech tu poda mi linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi