BLANTMEN Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 To na jakich robiłeś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 to ja też poprosze - masell@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ja także bym prosił na maila, podeślij mi, a ja wrzucę na swoją stronkę jeśli wyrażasz zgodę i podam tu linka, a jeśli nie zachowam dla asiebie :) Moj mail: mak777@megapolis.pl P.S. Wracam w piątek wieczorem z wycieczki więc wtedy ewentualnie bym wrzucił na serwer bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 przeslij mi mi na maila: mr_y@pf.pl wrzuce na lepszy server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 mi takze poslij... EDIT dzieki ;] pliczek znajduje sie tutaj: http://members.lycos.co.uk/bartool/forum/kostka.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 to ja tez prosze elpres@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 To na jakich robiłeś ?? na jakis "black cat" zrobione wczestochowie .. nawet zapalki da sie zrobic tandetne lol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 zeby nie bylo :> http://www.priv.twoje-sudety.pl/~proximo18...stka/kostka.htm swietna rzecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 :!: Witam :!: Poradnik został przeniesiony na: http://www.cannabisdg.neostrada.pl/kostka.htm Dzieki uprzejmości GreeN_DG za co bardzo dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutogniew Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ja bym bardzo prosil na manthatyoufear@interia.pl bylbym bardzo wdzieczny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Zrobilem!!! Normalnie wyszlo za pierwszym razem :D ; najgorzej chyba jest podczas wkladania zapalek pionowo, ale jakos dalem sobie rade 8) P.S. teraz wiem dlaczego wymyslono klej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Kuźwa !! No nie moge za holere tego zrobić :roll: mam problem ze scisnieciem tego. W sumie nie wiem jak ja mam to niby scisnac :!: Kostka jest tak luźna ze byle pochniecie i bach . no masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 12 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2004 eheheh mi wyszlo za drugim razem. Spoko to wyglada :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Mi wyszlo za pierwszym razem :D . Zna ktos moze inne konstrukcje z zapalek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 No ja to ściagłem 3 godziny temu, robiłem to 5 razy i kur*a za każdym razem rozjeb*wało się na tym jeb*nym ściskaniu tej kostki :evil: cvir odnośnie tego kleju masz racje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 No ja to ściagłem 3 godziny temu, robiłem to 5 razy i kur*a za każdym razem rozjeb*wało się na tym <font color=red>[ciach]</font>*nym ściskaniu tej kostki :evil: cvir odnośnie tego kleju masz racje...Hehe, z klejem to byl dżołk. :wink: Nie wiem jak Wam sie to w tym miejcu rozwala (podczas sciskania). :roll: Mi najgozej szlo w momencie wkladania zapalek od gory (prawie sie rozwalilo) :? Scisnolem to w ten sposob, zeby wszystkie zapalki praktycznie na raz przesuwac. Palcami bylo ciezko, wiec zrobilem to prostokatnym magnesem (moze byc dowolny przemiot [x2]; mi akurat magnes pasowal na szerokosc). Oczywiscie trzeba sciskac dwa przeciwlegle boki na raz - sprobujcie moze sie uda... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITERSs Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 :):):)Ej ziomki kostka jest zatrudna moze jeszcze potem sprobuje zrobic a naprawde niema nic innego?? ja slyszalem ze jeszcze mozna zlozyc jakis samolocik czy cos ! niewiecie nic na ten temat :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Kostka nie jest trudna tylko zwykłe zapałki nie bardzo się do tego nadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITERSs Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 robiłem ją 10 razy ale mam krzywe zapalki jakies zryte wogóle jakies Black CAt czy cos takiego ,kupilem potem drugie to tez byly zryte ,szukam takich dużych długich ale w 1 pódełku jest 20 sztók tylko po drugie sa drogie a po 3 niewiem gdzie je kupic ,jutro poszukam po miescie . czyli niema innych jakis zeczy do składania? a i mam nadzieje ze z dlugimi zapalkami to juz sobie poradze bo jak do tej pory to mi sie psulo na ..... 6 kroku !! :):) bo zapalki sie do palców kleją :(:(:/:/:/ nara...... i jak ktos znajdzie cos innego do zlozenia to niech tu poda mi linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xboxman Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 :):):)Ej ziomki kostka jest zatrudna moze jeszcze potem sprobuje zrobic a naprawde niema nic innego?? ja slyszalem ze jeszcze mozna zlozyc jakis samolocik czy cos ! niewiecie nic na ten temat :?: Poradnik, jak zrobić samolot z jednej zapałki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 A myslalem, ze nic mnie juz nie zaskoczy... :P :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITERSs Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 nie no poprostu genialne ... kurcze , zacznie sie wielkie polowanie na muchy !! najlepiej dookola smietnika szukac ! ale z drugiej strony warto je meczyc ?? a to naprawde samo lata ?? DZIĘKI ZIOMUS SPOKO POMYSL ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 o kurna rozjebales mnie tymi muchami ale mam polew;) a komary moga byc? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 12latek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Kurde, przeslij mi ktos ten poradnik do tej kostki :) user0@o2.pl . prosze :P Ale co do samolocika z jednej zapalki - wymiata::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Nie moge sobie poradzic przy 10 kroku, gdy trzeba dokladac te zapalki, z jednej strony mi wyjdzie ale jak sie zabrac za inne?? Nie chce sie trzymac na "łepkach" od zapalek i wszystko jest luzne!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Samolot jest GE-NIAL-NY !! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...