Bunio11 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Mam takie pytanie: czym najlepiej chlodzic tego prescotta? Wiem ze nagrzewa sie niesamowicie, wiatrak z boxa jest stanowczo za glosny. Jaki inny wiatrak mozecie mi polecic? Jaka maksymalna temperature wytrzyma ten prescott? Co sadzicie o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31550327 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 daruj sobie tego z allegro - bież jakiś miedziany - pentagram, zalman 7000, thermalright SP94 lub XP120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 sp94 bedzie wrecz idealne jezeli chcesz miec i cisze i wydajnosc a boisz sie wc, tylko koszt z wentylkiem jakies 200 zl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 daruj sobie tego z allegro - bież jakiś miedziany - pentagram, zalman 7000, thermalright SP94 lub XP120 Zgadzam sie. Taki Sp94 ladnie by Ci sie prezentowal i wypas by chlodzil. Cena duuuza, no ale kupujesz za nia dobre chlodzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Z wlasnego doswiadczenia moge polecic zalmana 7000AlCu Na minimalnych obrotach (nieslyszalna praca) bez probleu radzil sobie z prescotem 3.2 GHz. Na Allegro widzialem taki za cos okolo 140-150 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 tylko nie zmienial ja pentagrama!! bo to prawie to samo co box:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 omg mik trafił Ci sie lipny egzemplarz albo coś i widze ze w kazdym topiku musisz wrzucic Swoje 3 grosze,nie zniechecaj ludzi do kupowania dobrego radiatora jakim jest pentagram qc 80cu,ktory stanowi swietna alternatywe dla zalamana 7000.Kazdemu producentowi trafi sie jakas lipna partia i to jest wszem i wobec wiadome i uniknac sie tego nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 ja bym dodal jeszcze do zestawienia SB2, bo jest tanszy a roznica w wydajnosci miedzy nim a sp94 to tylko 2-3st choc ja bym zainwestowal w XP120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...