John M. Kane Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 :D Nie, nie aż tak mocny, tylko, żeby granat zabijał za każdym razem. Czasami rzucam i zabiera trochę zdrówka, a ja chcę, żeby tak pie****ło, żeby latali po ścianach od razu :P Poza tym, jak już jesteśmy przy niemożliwych rzeczach, niech ktoś doda do Karmy skrypty odrywanych kończyn. :) Dobra, już nie mące Wam w omawiany rozgrywek. Ale jak coś to niech ktoś spróbuje pogrzebać, może się da zwiększyć siłe rażenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie da sie! Nikt z nas nie ma takiej sily sprawczej, abysmy to mogli zmienic. Napisz do Valve, mzoe oni Ci cos poradza :-P Byly podmianki, ale nigdy nie bylo zmiany sily razenia i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni. Przeciez to by bylo bez sensu. A jesli wytlumaczysz to brakiem realzimu... No coz.... CS is CS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jak chcesz zeby wszystko latalo to sobie wlacz grawitacje mała ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dowciapni jesteście ;) Z tym lataniem to tak "by-the-way". Ja chce, żeby rozrywało terrorystów na strzępy (albo CT :) ). Poza tym czego się boicie - przecież pisałem na początku, że to tylko dla zabawy po LANie ;) dobra, EOT :P *pisze list do Valve* :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie da sie! Nikt z nas nie ma takiej sily sprawczej, abysmy to mogli zmienic. Napisz do Valve, mzoe oni Ci cos poradza :-P Byly podmianki, ale nigdy nie bylo zmiany sily razenia i mam nadzieje, ze to sie nie zmieni. Przeciez to by bylo bez sensu. A jesli wytlumaczysz to brakiem realzimu... No coz.... CS is CS :)1. Da sie zrobic moda ktory by zwiekszyl dmg granatow (czy czegokolwiek) 2. Powiedz mi co ci by przeszkadzalo jezeli bylaby komenda ktora kontroluje dmg granatu? sv_gravity jest dostepne od zawsze, ale to nie znaczy, ze musisz je zmieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Do wszystkich pr0 :> Zglaszajcie swoja kandydature do CB CSS Nations Cup # Polska ;] Ja sie zglaszam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Do wszystkich pr0 :> Zglaszajcie swoja kandydature do CB CSS Nations Cup # Polska ;] Ja sie zglaszam ;] 1397677[/snapback] jeżeli gdzieś coś kiedyś słyszałem to skład mniej więcej mnie być podany do CB do 15.04 i na serwerze FSI kilka dni temu widziałem jakiś spar Team Poland B z Team Poland A i na #source.pl kiedyś była zbiórka CL wszystkich z polskich cs:s i każdy zgłaszał ze swej drużyny klku najlepszych kandydatów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 1. Da sie zrobic moda ktory by zwiekszyl dmg granatow (czy czegokolwiek) 2. Powiedz mi co ci by przeszkadzalo jezeli bylaby komenda ktora kontroluje dmg granatu? sv_gravity jest dostepne od zawsze, ale to nie znaczy, ze musisz je zmieniac... 1397371[/snapback] Nie napisalem, ze sie nie da, tylko ze nikt z nas wypowiadajacych sie w tym topicu nie ma takiej sily sprawczej. Zmiana dmg granatu by mi przeszkadzala, poniewaz zaraz by sie znalezli jacys debilni admini, ktorzy by zmieniali to non stop. Sprobuj sobie przypomniec jak to eniraz bylo z gravity na serwerze dawnego PaDu. Byli jacys kolesie nie majacy nic wspolnego z klanem i non stop siebawili. Czy chociazby taki Bajboss z klanu ^KAC. Ogolnie do zabawy moze by bylo i dobre, ale jakos nie jestem do tego przekonany. Bo jesli szukac realizmu, to trzeba by wszystko zmienic w CS:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zmiana dmg granatu by mi przeszkadzala, poniewaz zaraz by sie znalezli jacys debilni admini, ktorzy by zmieniali to non stop. Sprobuj sobie przypomniec jak to eniraz bylo z gravity na serwerze dawnego PaDu. Byli jacys kolesie nie majacy nic wspolnego z klanem i non stop siebawili. Czy chociazby taki Bajboss z klanu ^KAC.Jesu jaki problem. Co mnie obchodzi, ze ktos na serwerze pad zmienial grav? Jakos na normalnych publikach nie widzialem zeby ktos to zmienial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 bo na normalnych publikach admini sa normalni :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Jesu jaki problem. Co mnie obchodzi, ze ktos na serwerze pad zmienial grav? Jakos na normalnych publikach nie widzialem zeby ktos to zmienial... 1398353[/snapback] Strasznie drazliwy jestes... Napisalem to po to, zeby bylo jasne, ze nie wszedzie jest tak pieknie... A powstrzymaj sie juz od nastepnego zdania typu "to nie graj tam" :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Strasznie drazliwy jestes... Napisalem to po to, zeby bylo jasne, ze nie wszedzie jest tak pieknie... A powstrzymaj sie juz od nastepnego zdania typu "to nie graj tam" :-P 1398562[/snapback] To nie graj tam jak Ci nie pasuje :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tja... Wiedzialem ze to ktos napisze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja jestem wrazliwy? :> Dopiero po trzecim twoim poscie cos napisalem bo juz nie moglem tego czytac. To, ze jakies dzieci bawia sie komendami na serwie nie znaczy, ze nie moze byc takiej komendy geez... No powiedz, masz jakis racjonalny powod zeby nie bylo takiej komendy? Bo to, ze jakis admin moze sie nia bawic jakos mnie nie rusza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Powod ktory podalem jest racjonalny, moze i tylko wg mnie. Czy ktos sie z tym zgadza czy nie, pfff... To juz nie moja sprawa :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Sie dzis fajnie grało... szkoda ze uczyc sie musze :D Pozdroo for all tych co mnie na cbble zabili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja jestem wrazliwy? :> Dopiero po trzecim twoim poscie cos napisalem bo juz nie moglem tego czytac. To, ze jakies dzieci bawia sie komendami na serwie nie znaczy, ze nie moze byc takiej komendy geez... No powiedz, masz jakis racjonalny powod zeby nie bylo takiej komendy? Bo to, ze jakis admin moze sie nia bawic jakos mnie nie rusza... 1398654[/snapback] Jin fajny AV :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mak nie to zebym sie czepial, ale po co cytowales Jin'a zeby mu powiedziec o fajnym av ? :-P Hehe. dobra dobra nic nie mowilem :) A ja powiem ze wcale sie fajnie nie gralo :-P Ludzie wplacajcie szybciej kase na ten serwer, plis.... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A ja dałem sobie spokój z css i jestem o wiele spokojniejszy :) Już się nie denerwuje, gram sobie na Spellforce (mam nowe dodatki) i jest luz jak nie wiem :) Pracuje teraz po 12h 2-3dni i 1-2 dni wolnego mam, także za wiele czasu też nie mam. W te dni co mam wolne, coś zawsze jest do roboty :) Czasem zaglądam zobaczyć co się dzieje, ale dostane na dzieńdobry 2-3 hedy z dup.y i wychodze :) Za bardzo się zaczynam denerwować, puszczam sobie coś innego i znów jestem szczęśliwy :) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Sie dzis fajnie grało... szkoda ze uczyc sie musze :D Pozdroo for all tych co mnie na cbble zabili ;) 1399329[/snapback] Dzięki, dzięki... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja również dziekuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 AŻ tyle Was było:> Narcyz chodzi mi ogólnie a nie o zachwanie poszczególnych ciekawych typków ;) No na serw jutro zaplace, takie mam plany ;) Bedzie cól i trendi w naszym nowyym domku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Panowie włazic na serwka KAC! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A mi cos ostatnio laguje strasznie :/ Pingi mam po 40-50ms a niekiedy przycina :mellow: Chyba mnie format czeka... Mam pare pytan... Po formacie bede musial czekac az mi sie wszystkie upy znowu sciagna , czy jest jakis sposob na obejscie tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Panowie włazic na serwka KAC! :D 1402797[/snapback] Pfff, wszyscy u mnie graja ;] Mam full serwer 217.113.239.227:27015 @ Heatfighter - pobaw sie komendami typu rate etc. Mnie to pomoglo. Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Pff A jakie lagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 @ban 0 RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Tu cos na temat de_port: http://steampowered.com/games/css/strategy..._CT.Strat2.html ]:-> Ta mapka naprawde bedzie fajna, tak mysle... klimacik podobny do compmund :D Jak pisalismy wczesniej, i jak wynika ze skrinow bedzie duzo wolnych przestrzeni, jednak raszerzy tez beda mieli pole do popisu :) Bedzie ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUNX Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Mam pytanie wczoraj prubowałem grać w cs na sieci i miałem pinga ok 700-800 a moje łącze cisnie ok 40 kilo niewiem oco chodzie da sie to jakoś ustawić czy coś u kumpla co ma łącze ok 16 kilo ma ping 150-200 a ja na łączu kilka razy szybszym kilka razy większy ping oco biega pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quarek Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Panowie gdzie sie teraz z regoly zbieracie (brakuje mi tej milej atmosfery :(( ) bo raz na jakis czas uda mi sie kogos spotkac na publicznych ale to nie to samo wolal bym wieksza grupe ;) Wiem ze chadzacie do KAC-a ale ja za bardzo nie jestem wtajemniczony i nie znam nowego hasla do serwa . Dajcie jakis namiar na spotkania plisssssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...