Jin* Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 znaczy sie wogole Ci nie zglasza apdejta :blink: ? Sprawdź czy masz allways keep this game up date ;] A problemy są, wiesza sie to badziewie przy apdejtach etc, probuj .. jeszcze tylko 1% :banana: =_= The steam servers are too busy too handle u'r request hl2 sie zupdatowal bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 przed chwila inferno testowalem. 2 ts vs me :D procz tego ze byly to newbie chyba mapa jest..hmm jest tyle zakamarkow + dzwiekow w tle ze az milo kampic. @Jin u mnie update wygladal tak :arrow: odpalenie steam'a, update hl2...czekam czekam...steam przestal sciagac.... reset, zaczal sciagac do cs'a... sciagnal z osiemdziesieciu kilku do 94%...przestal, wywalilem i jeszcze raz odpalil i sciagnal. w sumie w 1,5h obrocil kolo 98mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Z update'm zadnych problemow nie bylo, caly czas lecialo max lacza. Co do mapek, inferno oblookalem. Sam niewiem co mam sadzic. Jakos mi brakuje tego poprzedniego. Ale stwierdzilem, ze nie jest tak zle. Zobaczymy jak to bedzie w walce. Bo o prodku nowym tez myslalem ze nawet ok, ale na single do popatrzenia, a jakos za gra na nim nie przepadam. Mam nadzieje, ze z inferno ak nie bedzie, bo to byla moja ulubiona mapka razem z de_nuke(wiec ta tez by sie przydala :) ). Ale tak naprawde, to na chwile obecna nie jestem w stanie wyobrazic sobie klanowki na takim inferno :) Pozyjemy zobaczymy.... Port, hmm... Wydaje sie byc dosc duza. Troche mozna sie pogubic na poczatku w piwnicy :) Wyglada niezle, jak sie sprawdzi w grze, to niewiem... Zreszta port chyba jest komukolwiek latwiej oceniac, ze wzgledu na to ze nie trzeba porownywac do poprzednich wersji :) Mam tylko nadzieje, ze nie skonczy sie jak z compoundem- pograismy troche i poszedl w odstawke. Moze jest szansa ze bedzie inaczej ze wzgledu na to ze inny typ mapy. To by bylo na tyle mojego wypracowania :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 No oficialna partyjka zakonczone, port i inferno zaliczone ;]]] Powiem Wam, że nawet nawet ! Porcik raj dla awp, ale fajna mapka na większe boje, ekstra podziemie, fajne ogolnie te bombsidy ;] Inferno w pierwszym momencie stwiedziłem do bani, troszke pograłem i nawet. Duzo miejsc, the besciarski jest ten konfesjonał xD i kilka innych ;] W sumie to duzo jest z 1.6 aczkolwiek duzo nowosci.tak btw to te kfiatki w okiennicach etc bardzo zmieniły tą mapę, troszku italy zalatuje. Ale ogolnie fajn ;] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) U mnie ciągle wielka d... cyt.: "The Steam serwers currently too busy to handle your request...". Sic! Pozostaje cierpliwie czekać na większy luzik. ZzZzZzZz... Edytowane 13 Maja 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nie wiem w jakim stylu byly poprzednie inferny Ale ten mi sie podoba :D Zrobili z tego Meksykańską :?: wieś :D Pare fotek : ==== A rybki sa żywe :wink: o to dowody :lol: ==== przed po :D ==== Konfesjonał nawet jest :lol: Bombe mozna w wodzie połozyc i jak sie pieknie prezentuje :wink: Ogułem inferno jak dla mnie moze być :rolleyes: ==== Teraz nowy CT Mi sie bardziej podoba niz ten poprzedni :P Ide port obadac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 O matko. Beznadziejny ten nowy CT :/ Wyglada jakby mial garnek na glowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 smieszny, ale dla mnie i tak lepszy od starego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Wg mnie CT powinni miec cos rozowego a T cos zielonego zeby latwo bylo ich rozroznic bez zbednego oddawania strzalu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 No wg. mnie także mają na głowie kupę ;]]] Przypominają cfeli z Medal Of Honor czy COD'a ... Mówicie, ze nie jest planowany w css wybor skina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 a dla mnie to są ci białe typy z gwiezdnych wojen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 heh no to jeszcze musze czekać na granie bo serwery przepełnione, kiedy to sie zmieni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 roger nie wypatrzyles jeszcze ze z okien kuchni w pierwszym domku na inferno widac port :lol: i powiem ze fajowo sie gra ct na nim. takie przeciwienstwo compound :twisted: dla mnie modele moga byc. jeszcze nie zauwazylem zeby sie same z siebie swiecily jak to mialo miejsce czasem na poprzednim modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 po screenach sądząc nawet fajny ;] ale to nie to samo żółciutkie inferno z 1.5 :> CT rzeczywiście ma garnek :P rogerro walnij screeny z de_port Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ten port cuchnie mi jedna mapa w hl2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 no ale to jest cs_compund dla CT, chodź tu T może także kampić nieźle, i ten labiryncik, konterów kilka z compunda, statek, jakieś wielkie zbiorniki z ropą, jakaś przeładownia i wsio [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ta w ktorej sie mozna bylo pobawic dzwigiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 dajcie spokój z tym updejtem. Ja też mam zabawy ze steam'em :/ przerywa bo "niby" serwery zapchane :/ i nie można ściągnąć. A minuty przy ściąganiu wyskakują kosmiczne ;]. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Własnie nie moge na port wejsc <_< Wywala mi takie cus Host_Error: CMapLoadHelper::Init, map models/props/de_port/portwalkway.mdl has wrong identifier :blink: niedociągniete updt mam :razz: Jeszcze 1 % i wisi caly czas <_< == No wg mnie tez sa śmieszni ale wole zdecydowanie tych obecnych Ct(chociaz troche przypominaja rzołnierzy :wink: ) Bo tamte to katastrofa totalna :mur: :mur: Kosmiczne Ct :lol: Jak dociągnie sie to zapodam screeny dla tych ktorzy sie meczą :wink: Edytowane 13 Maja 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) dajcie spokój z tym updejtem. Ja też mam zabawy ze steam'em :/ przerywa bo "niby" serwery zapchane :/ i nie można ściągnąć. A minuty przy ściąganiu wyskakują kosmiczne ;]. pozdro 1443489[/snapback] to zamiast do szkoły/pracy odpala sie rano steama ;) Własnie nie moge na port wejsc <_< Wywala mi takie cus Host_Error: CMapLoadHelper::Init, map models/props/de_port/portwalkway.mdl has wrong identifier :blink: Jeszcze 1 % i wisi caly czas <_< == No wg mnie tez sa śmieszni ale wole zdecydowanie tych obecnych Ct(chociaz troche przypominaja rzołnierzy :wink: ) Bo tamte to katastrofa totalna :mur: :mur: Kosmiczne Ct :lol: 1443503[/snapback] a u Ciebie odwrotnie ;), zamiast grać cały dzień trochę do szkoły [;, aż musiałeś pogrubić :D Edytowane 13 Maja 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Dzisiaj miałem 4 godz :P A o 10 odpaliłem Steama i przychodząc z budy uradowany nowym uptd wbijam pieknie ładnie inferno biore port i [gluteus maximus] :mur: :mur: Do tej pory 1 % pozostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) to zamiast do szkoły/pracy odpala sie rano steama ;) 1443504[/snapback] chyba na uczelnię ( PWR ) :P nie wiedziałem, że jest updejt może bym dziś rano odpalił jak szedłem :P egzaminy się zaczęły ... ciężkie czasy :P ale już mam połowę może nie przerwie :] ^^ Update: No udało się ;] zmykam na "Saving Private Ryan" a później "The Thing" ;] Edytowane 13 Maja 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ehhh, port ujdzie, ale tego co zrobili z inferno to im nigdy nie wybaczę... :( :( Co do skina CT... No comments... Najpierw w miarę normalny, potem ufoludek z obciętymi czułkami lub jak kto woli pro rugbysta, a teraz an :mur: orektyczka z iraku (cholernie chudzi)... :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 gdyby mi konta starego nie usunęli ( Valve ) to bym w 1.6 grał a nie w to wrrrr :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Chcesz kupic konto do 1.6 ? :P Zartuje. Nie sprzedam go napewno, przyda sie jeszcze. Nieiwem czy zauwazyliscie, ale ten nowy CT ma "lekkie" skrzywienie kregoslupa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Pierwszy model CT byl najlepszy . Ten obecny mnie poprostu rozsmiesza , nie moge sie skupic nad gra , bo caly czas sie smieje jak widze ta wielka glowe :lol: De Port pobiegalem troche sobie sam na tej mapce i sie prawie zgubilem w piwnicy :lol: I w ogole tak jakby mi przestalo lagowac , nie wiem czy to akurat zbieg okolicznosci ale lagi zniknely :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Chcesz kupic konto do 1.6 ? :P Zartuje. Nie sprzedam go napewno, przyda sie jeszcze. 1443644[/snapback] he ;p Mam HL1 z CS oryginalne ( edycja Bestseller Platinium ) ;] Kupiłem dawno ;] najpierw 1.3 wersja i tak do 1.5 no i w końcu 1.6 ;] i wiesz czemu mi usunęli/zbanowali ? to są lole :[ tak się kiedyś steam'em bawiłem dawno z nudów i ciekawości ;] Jak masz opcję kupienia i trzeba podać nr. karty kredytowej to byle co kiedyś wpisałem. A jak później się okazało był taki "trick" z tym związany że można było grać za friko ;]. I Valve usuwało konta tych co próbowali takie coś zrobić. I mi zbanowali! a ja nie próbowałem grać "na lewo" tylko jak wyżej napisałem tak się bawiłem ;] pisałem im to 100x ( fotki nawet chciałem wysłać ;] ) i koleś mi odpisał że jedyna możliwość to kupić nowy ( i mówił że jest nieudana próba z credit card i dlatego mi zbanowali ), i trochę na nich nabluzgałem ;p dramat ale co zrobić :P. ( doła mam już za sobą :P ) Co do nowych updejtów to każdy następny coraz bardziej pogarsza tę grę! klimat i w ogóle :[. Jak sobie wspomnę 1.5 i czas przy niej spędzony to aż łezka się kręci w oku ( to był klimat! a później 1.6 jednak już nie taki jak w 1.5, ale nadal dobry ). Myślałem, że nic nie jest w stanie zniszczyć tej gry, ale jednak Valve się o to postarało :[. Edytowane 13 Maja 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) A mnie update szedł tak: 666,6!! :twisted: :twisted: :twisted: I żeby nie było, że tylko przez chwilę szło tak szybko :wink: Edytowane 13 Maja 2005 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A mi sie te nowe mapki bardzo podobają :D Szczególnie de_port jako ct :D Normalnie wypas. Infermo takze bardziej mi sie podoba od tamtego starszego. Ma fajny klimacik... jest ciekawie zrobiona. I nie jest tak pusto jak na nieoficialnej wersji :P Denerwue mnie troszke ze zbyt duzo rzeczy przenika przez nas i nie da sie do wielu miejs skoczyc, choc jezeli nie byloby niewidzialnych scian spokojnie dalibsmy rade. Jedynym minusem obu tych plansz, jest to ze potwornie zżeraja mi moc kompa :( FPS bardzo mi spada, a grac w porcie bez wyglazania krawedzi mija sie chyba z celem... Modele CT sa lepsze niz te poprzednie, choc do ideału im daleko. A wiec panowie z Valve, bierzcie sie za dokonczenie modeli, pozwolcie nam wybierac ubranka, poprawcie bugi na makach, hiboxy i inne skomplikowane rzeczy i bedzie cól i trendi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Za duzo tych [ciach!]l na inferno Mila dla oka mapa ale tak to taka ona sobie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...