poca Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Mam nadzieje ze nie mowisz o Euroserwerze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Chyba naprawde wam za cieplo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 No to ba ;) Ja sobie gralem przed chwila na jakims chyba nowym serverze coś tam WELCOME FFA czy coś i fajny się gra tylko fart shoty jak zawsze CT ;) I choke do 40 skacze .... Ja tam lubie Dust/dust2/inferno/nuke/italy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja moge pograc ale po 22 . Bo do tej godziny mi sie [gluteus maximus] lepi do krzesla z tego ciepla :lol: W ogole jest jakis serwer ? Moze jakis wykupimy ? ;) Ty nam wykup, skoro mogłeś raz to co Ci szkodzi więcej hicie? ;] Pograć można, ale już nie popadajmy w jakieś skrajności- nie ma co liczyć na to że będzie jak kiedyś, więc wykupienie serwera to imo przesadzony pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) [ot] Poczekam az wyjdzie Medieval Knights: Source. Zbroje, claymory, smoki & ratowanie dziewic :lol2: [/ot] [; 2192408[/snapback] Mam nadzieje ze nie mowisz o Euroserwerze ;] nei, serw w serwerowni w poznaniu 2zl/slot w warszawie 3zl zdaje sie. narcyz, serw na 10slotow na tydzien masz za 20zl przeciez.. a 10 ludzikow napewno sie znajdzie:D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Patrząc przez pryzmat ostatniego serwera, to może być problem z tymi 10 osobami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 gdzie te czasy gdzie 20slotow to bylo malo.. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja sie piszeeee na tego serwa, te czasy to były z rok temu jak grał Mak777, Bania i reszta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Raczej jak emporio bylo fajne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) To jak gramy ? :) na jakimś publiku... tylko teraz mecz to byśmy po meczu zagrali [; Edytowane 21 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Duzo miejsca jest jeszcze na [o&o] 62.233.175.2:27020 [; Wbijamy? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Wbiłem i akurat zniknąłeś ;] jestem za tylko po meczu :D Panie uzależniony od kawy [; Edytowane 21 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Widzę że chłopaki też tu cos młucą :). Niestety mam konto z kumplem na pół tak jakby czasami mi pasy daje jak nie gra, a zdarza sie to często . Bede zerkał tutaj i akurat jak jakas ustawka bedzie tez mogę połupać z wami. Mam nadzieję że niebawem dorobię sie swojego konta i wyjde z undergroundu :). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ej to jak zagagramy na tym serwie co orgiusz podal? ja wejde moze ktos wbije.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 wchodze.... Emporio rox ;]!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja juz wbijam tylko loda zjem hud ty nozowniku ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Chciałem pograć, ale nie umiem zachowywać się na ffa. Co chwile ktoś mi na plecy włazi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 to jak ty grasz poca? bez czitow? na ffa no sry.. :P ffa gra sie tylko z czitami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ;] nie gracie już ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ten server jakis z haxowany, za szybko sie biega;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No dokładnie jakos dziwnie ale mi tam sie podobało ;], Pioorek szykuj sie na kolejne zajścia z nożem ;] ;] ;] Dzisiaj proponawał bym ten sam serv o tej samej porze jak bedzie pusty ;]. Ps. Arnie wbiłeś sie do top10? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) No mogę wejść ale czemu w godzinach meczu :( a dzisiaj będą mecze o być albo nie być [;. A to wchodzenie na plecy to rzeczywiście niesamowicie wk.. na ffa. Zwłaszcza zaraz na początku rundy jak wszyscy biegną gdzie się da z respa [; I jeszcze jedno: Co się stao ? :]]]] Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Bardziej wkr.... jak na tp serwie caly team wolnymi kroczkami 4 razy zmienia zdanie gdzie podlozyc bombe :| Pogralbym z wami ale najwczesniej w sobote [; Wczoraj na jednym serwie scigalem sie o top3 z jednym ziomem [; Mila atmosfera. Szkoda tylko ze wczesniej jeden osobnik z forum nie zastosowal sie do mojej prosby co do zmiany nicka. Ale to jego sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie no Panowie na server wchodzmy jakiś dobry nie haxowany... Co to za przyjemność grania ... !? JEst pełno serverów pustych np.: 212.191.162.8:27016 195.234.63.249:27015 62.233.175.2:27020 80.53.41.122:27015 Zawsze się znajdzie, jest tego multum, wszystkie polskie, ale nie sprawdzalem ich czy dobrze chodzą, wiem ze są polskie i w tej chwili puste ;) Jak bedzie 10 osob z PurePc to będzie już dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 a ja własnie przed chiwila grałem na icp ;]: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Rzeczywiscie akcje z zachodzeniem od tylca wkurzaja. Zawsze jestem pewny ze moge sobie pozwolic na olanie tylow a tu bach z noza mnie hud jedzie ;]]]], sam zwykle gram na tp ale sie juz przyzwyczailem. Grajmy na innym servie, jak juz pisalem haxorskie nei wchodza w gre;]]] pelno pustych jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Ps. Arnie wbiłeś sie do top10? :>nie xD wczoraj wychodzil 11 odcinek purepwnage i pokrzyzowalo mi plany :P Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kiedy i o której ? Wieczorem to tylko IP tu wsadzcie i każdy niech wbija na jeden server (najlepiej pusty). W 10 userów juz sie gra fajnie ;) Beka bedzie :D Ja tam grałem tylko z hudem i z narcyzem ale zdeczka krotko... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Good idea . Wpisywac ipika i godzinka tez czasem sie podłączę, ale od soboty dopiero, bo jestem na wyjeździe. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) :D FFA miej oczy wokol glowy :D musze jeszcze wykombinowac jak sie sie palce przestawia:P tak jak tu http://gmwiki.garry.tv/index.php/Explosion_Tutorial :> Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...