Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Ejj ja zawsze :D Gdzie wbijamy? PAKOWAĆ SIĘ NA NEOSTRADE:

193.110.122.210:27015

Pytanie mam: Czy jak dam kumplowi zainstalować HL2+CSS na koncie które kupił to nie bedzie problemu? Ja będe mógł grać i on? No bo CD-KEY chyba jeden będzie, ale to chyba znaczenia nie ma?

Play:217.153.234.10:27016 wchodzic ;]

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możemy sobie polamic jak zawsze ;> Niech ktos tylko rzuci jakims dobrym serwerem, bo w tych sprawach jestem ułomny i gram tylko na wp.pl i icp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam wielką prośbę. Ściągnąłem HLDX8 Reflection Patch. To jest taka [ciach!]ła, co dodaje obsługę DX9 dla kart GF FX. Jest to zawartość folderu Nature. Teraz wszytsko się świeci jak psu jajca i mam mniej fps w gierce. Prosiłbym kogoś aby wysłał mi na maila spylon@o2.pl zawartość tegóż folderu. Z góry stokrotne dzięki.

Ścieżka:

D:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\Half-Life 2 PL\materials\Nature

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Wiem ze troche nie na temat, ale w tej grze juz tak sie swieci all... niby hdr ale przesadzili troche, wylacz to w opcjach bo oslepniesz od tego efektu. A ze mniej fps, to nie ma sie co dziwic, wiadomo ze pewnie zzera troche fpsow, wkoncu jakis efekt graficzny to jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie tez tak?

http://img464.imageshack.us/my.php?image=assda5ep.jpg

Mam dziwne plamy na scianach ale tylko gdy jest ciemno... i wyroznia sie to troche... zamiast nic nie widziec to widze jakies pomalowane wrecz sciany, cos jak arty... w jasnosciach tego nie ma.

Hmmmm, jestes pewien, ze na tym screenie widac cos procz czarnego????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gezzez nie widzicie? </ironia> Nie moglem sie powstrzymac. :wink:

U mnie od dluzszego czasu front na office wyglada tragicznie - tynk swieci sie jak nikiel :? A ze jestem leniwy to nie chce mi sie z tym walczyc i powiedzialem sobie ze w momencie jak piranesi bedzie wygladac jak klub techno zastanowie sie nad reinstalka ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu gdy chce sie połaczyc z jakims serwerem wyskakuje mi komunikat "client dropped by server"?? Whoot aj mast du?

Pewnie juz sobie poradziles ale.. trzeba sie wylogowac i zalogowac ponownie (nie chodzi o restart steam'a).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL rzeczywiscie na tym skrinie tego az tak bardzo nie widac... ale gdy wbiegam do ciemnego pomieszczenia/czesci mapki to nie jest ciemno jak na tym skrinie tylko sciana swieci sie np. na fioletowo i wyglada to jakbym mial artefakty.

Aaaa, wiecie, jak podczas ladowania sie mapki zminimalizujemy gre, to potem mamy jakies dziwne kolory na calej mapie... ja wlasnie tak mam, tylko w ciemnosciach.

btw na jakich rozdizalkach gracie?

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie juz sobie poradziles ale.. trzeba sie wylogowac i zalogowac ponownie (nie chodzi o restart steam'a).

Poradzilem sobie, ale niestety na ten [i inne też] problem pomogło to co zwykle, czyli kasowanie registery.blob ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos chetny to moge dzisiaj postawic serwer na CSa 1.6 na 12mbps/1mbps okolo 22 by pograc troszke :) Dawno nie gralem a mam ochote :) Jak sie zadeklaruje pare osob to serwer postawie :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Prawie robi różnice, ja gram na 1152/864, kumpel na 800/600 i kurka tam to łeb jest jak klocek i kolesie kwadratowi :P Gramy dzisiaj wieczorem? Koło 21? Dawno nie grałem to będe lamić, ale wkońcu nie o to chodzi ;) KTo by grał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym FX'ie smigasz w takiej rozdzielczosci ? :lol: Rozumie , ze wszystko na max low... ?

Do tego pewnie DX 7 :lol: W sumie mam HL2 to moze i z wami w koncu zagram. Jednak sentyment mam do 1.6 i w niego bym zagral predzej ;) Sprawdze ta kuznie, ale teraz jak przezucilem sie na DSL'ke z Dialogu pingi sa dosc wysokie :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym FX'ie smigasz w takiej rozdzielczosci ? :lol: Rozumie , ze wszystko na max low... ?

Wyglada gorzej niz 1.6 a chodzi prawie plynnie

1024 bo :arrow: 85Hz monitora :arrow: +/- plynnosc :arrow: heady same wchodza. Albo wychodza i trzaskaja dzwiami.

Devil smialo. Ustawcie sie na jakims pustym serwie - css.trron.pl:27015 np - i lamienie bez swiadkow jak ta lala ;] Ip podalem celowo - mniej wiecej spoko admini... jak sa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi