Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez w 1024x768... myslalem nad 800x600 bo wszystko wieksze, moze heady by mi lepiej wchodzily (wkoncu musze strzelic tego pierwszego!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Śmiejcie się, gram na medium i high. Nic nie mam na low. FPS spadek max do 25, a max to 120. DX9 też jest. Gramy? Wbije na ten pusty ,może jesteście ;) A jak nie to rzuce IP'kiem

195.234.63.249:27015 - nie tłoczno, wbija ! Za jakies 30min kumpel mój wbije też ;)

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK ide tam zownowac wam pupy :lol: joke, bo nie umiem grac :(.

Wbijaj ktos jeszcze.

//

pojechali mnie, wyszedlem :lol:

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

ALe lol jesteś, ja z kumplem właśnie skończyliśmy :D Fajny server bo mało zatłoczony, raczej bez lagów, czasem na początku rundy. Ja CIe tam nie widzialem na serverze, nick miec z PPC albo pisz czy ktos jest :D :P IDe w kime, słodkich snów :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sgt.Pioorek mialem nick, gralem z 10 min i ty byles tam, wiec nie wiem jakim cudem mnie nei widziales leszku - potem poszedlem na icp ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiejcie się, gram na medium i high. Nic nie mam na low. FPS spadek max do 25, a max to 120. DX9 też jest.

Pozwolcie , ze pociagne ten zalosny OT dalej .

Chlopcze nie rozsmieszaj mnie . Ja na 9800Pro , gralem w 1024x768 z wszystkim na medium i czasem byly takie spadki , ze po prostu nie dalo sie grac . W dodatku Ty masz jeszcze AXP a akurat source dosc ostro ciagnie z proca... 120FPS to Ty masz chyba jaks staniesz w kacie i patrzysz na sciane... :lol:

FX'a 5700 mial moj szwagier i dalo sie grac tylko w 800x600 przy wszystkim na medium a to jest grafa lepsza od twojej wiec ? Po prostu cisniesz nam tutaj kity chlopcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

120fps mam na aimach :D Nie mam sytuacji że nie da się grać na zwykłych mapach. Nie mam żadnej opcji na low. Karta szwagra jest naprawde o niiiebo lepsza.... ;) Nie interesuje mnie to czy Tobie się chce wierzyć czy nie, wystarczy mi to, że gram bez przycinek itp. A jak Ty masz spadki to pech, graj na 800x600, nie mój problem. Ja wole 1152x864. Może cud, mój monitor oblicza fizyke? :D Albo karta muzyczna :P

[/OT]

JA moge grać teraz, jak ktoś chce to niech wchodzi na NEO+ TP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

120fps mam na aimach :D Nie mam sytuacji że nie da się grać na zwykłych mapach. Nie mam żadnej opcji na low. Karta szwagra jest naprawde o niiiebo lepsza.... ;) Nie interesuje mnie to czy Tobie się chce wierzyć czy nie, wystarczy mi to, że gram bez przycinek itp. A jak Ty masz spadki to pech, graj na 800x600, nie mój problem. Ja wole 1152x864. Może cud, mój monitor oblicza fizyke? :D Albo karta muzyczna :P

[/OT]

JA moge grać teraz, jak ktoś chce to niech wchodzi na NEO+ TP

OK , ale nie wmawiaj ludziom , ze masz 120fps na tym g.o.w.n.i.e czlowieku . To nie pclab albo jakies inne bajkopisarksie fora . Mialem FX5600 jak ty jeszcze na chleb mowiles beb i juz wtedy smierdzialo od niej syfem i NV zastapila ja FX5700 , ktory w dx 8.1 potrafil dogonic R9600Pro . Ale to dalej FX i jak slysze , ze jeszcze o DX9 mowisz to tylko potrafie skomentowac to tak : Buahaha , kolejny malolat z fantazja...

Jestes tak samo smieszny jak posty oraz twoje "wyniki" w cs-ie , ktore nam tutaj serwujesz . Wiec albo zamilcz w temacie hardware'owym albo sie przerzuc na jakies inne forum i tam swoje debilizmy wypisuj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heat - nie ma sensu.. znam czlowieka, ktory caly czas gra na TB1.4GHz, 256MB, GFTi200 i uwaza, ze wszystkie gry chodza mu plynnie i bez przycinek w momencie gdy ja zastanawiam sie czy co poniektore w ogole mozna uruchomic jego sprzecie. Ten typ tak ma ;)

EDIT:

ja przy moim podkreconym x1800gto bez AA i AF odczuwam nieprzyjemne spadki ilosci klatek podczas duzych 'mlynkow'..

Edytowane przez SlowsilVa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heat - nie ma sensu.. znam czlowieka, ktory caly czas gra na TB1.4GHz, 256MB, GFTi200 i uwaza, ze wszystkie gry chodza mu plynnie i bez przycinek w momencie gdy ja zastanawiam sie czy co poniektore w ogole mozna uruchomic jego sprzecie. Ten typ tak ma ;)

EDIT:

ja przy moim podkreconym x1800gto bez AA i AF odczuwam nieprzyjemne spadki ilosci klatek podczas duzych 'mlynkow'..

Ad1. Tak wiem , ale czasem nie potrafie wytrzymac jak widze takie debilizmy ;)

Ad2. U mnie przy A64@2.7GHz i grafie ponizej tez czasem potrafi przyciac . Glownie wtedy jak kilka granatow wpadnie @ office :lol: I to chyba bardziej od proca zalezy niz od samej VGA ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwole sobie zakonczyc ten okrutny OT. Wszyscy wiemy o co chodzi wiec :dontfeedtrolls:

BTW. nickow z @PurePC czy podobne - n/c.

Nieeeeeee, bo siara bedzie X_x

lechu1337@PurePC

:lol: :lol:

Hare piwo [; ałt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co najgorsze jednego razu gdy gral...gral na serwie ktory nawet lubie probowalem mu wyperswadowac zmiane nicka... Bezskutecznie dowod

Znaczy kiedy bede grał na purepc#Groobel, albo booble#Grooble to sie obrazisz? :blink: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 23 kazdy normalny Grobel idzie spac bo ma na zbyt rano do pracy...decydujcie sie szybciej i basta ^^

Najlepsze jest to , ze mam oficjalny zakaz grania po 24.oo :lol:

Moja kochana kobita stwierdzila , ze za glosno "klikam" i za duzo przeklinam -_-

Ps. Jaka cicha klawiature polecacie ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno ultraX jest silent ale zastanwiam sie jak sie przyzwyczaic do braku podkladki pod nadgarstki ? <_<

Taa zakaz oficjalny... :lol:

Z myszka (pomijam wynalazek Apple'a) jest problem 'styki' zawsze beda wydawac z siebie dzwiek - przy G5 jest dosc glosny click. Na klawiature UltraX'a jest metoda - zalac woda, wytrzepac - przez pare godzin bedzie cichutka :)

EDIT:

podkladke trzeba dokupic, zrobic albo przyzwyczaic sie.

Edytowane przez SlowsilVa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z myszka (pomijam wynalazek Apple'a) jest problem 'styki' zawsze beda wydawac z siebie dzwiek - przy G5 jest dosc glosny click. Na klawiature UltraX'a jest metoda - zalac woda, wytrzepac - przez pare godzin bedzie cichutka :)

EDIT:

podkladke trzeba dokupic, zrobic albo przyzwyczaic sie.

Najcichsza myszka z tradycyjnym klikiem jaka posiadalem, a przewinelo sie ich przez moje rece sporo, to logi mx310, kazda inna, microsoftu, razery, inne logi sa glosniejsze..., gdyby nie beznadziejne przyciski boczne mx310 bylaby jak dla mnie idealna (a tak to zona podlacza ja do swojego lapa). G5, no coz, akcelercja kaze sie trzymac od niej z daleka. Mx518 ma cichszy klik od G5 - no i nie ma akceleracji ;-)

Edytowane przez wkamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Kurka pisze to co widze w netgraph ;) Czasem widnieje tam 120fps, a czasem 20fps, średnia w okolicach ~40-50fpsów. Mam 2 opcje na medium i 2 na high. Wiem że seria FX to jedno wielkie [ciach!]o. Nie miałeś FX kiedy mówiłem beb na chleb, bo dostałem go nie tak długo po premierze. Ale pomysl GEforce 2MX400 ---> FX 5600 256MB Limited Edition za friko to miałem go powiesić na ścianie?Uznałem że lepiej mi pomoże w środku pc ;) SKończ tą gatke, bo ja nikomu tu nie mam nic do udowadniania itd. Jak ktoś chce to grać będzie na Celeronie i Geforce 2Ti, nie sam sprzęt się liczy, wg mnie ważniejsza jest umiejętność i chęć gry, gry po to żeby wygrać runde, nie po to, żeby mieć stats 100/1. Ciekawe kto to, ale raz zacząłem dobrze grać na serverze jakimś, troche mnie beka łapała jak przez przypadek jednego kolesia tępiłem to sobie zmienił nick na lechu1337... Który to przyznać się lamko :P

Ja wchodze za 10 min na Neo+ TP ;) Kto chce to wbijka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi