emilooos Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 lechu1777 jestes boski, zrob faq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Kurka jesteś taki pr0 to idź sobie grać, ja też nie wymiatam jak trzeba, a kolesia co Cie wyzywa od lam mam w [gluteus maximus]. Chce pomóc chłopakowi, żeby wiedział o co chodzi. Jakbym był takim debilnym wymiataczo lamerem to bym napisał "1vs1?" ale to nie mój poziom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A co do tego "kałacha" z tłumnikiem w CT - jak on się zwie - ak colt ?? Nie pamiętam to ściągaj w dół bo rozrzut jest w góre.Hahaha padłem ... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 To mu głupot nie pisz przynajmniej :lol: Tak jasne, robisz jak typowy głupek ffa. Stań sobie w miejscu jak taka cipa i strzelaj. Na całej mapie jesteś najłatwiejszy celem, stojącym celem. Fragment posta o recoilu broni to jeden wielki ROTFL. lechu, elito. Tak, a prime bron w ct to ak colt [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 No wstajemy z podlogi i juz nie nabijac sie z lechu1777. Chcial byc pomocny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Gramy cos ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Hehe nie mogłem się powstrzymać Orgiusz :P ak colt mnie rozwalił [; rotfl. Ja mogę grać [; heat podaj jeszcze namiary do Ciebie na steam'a.. Edytowane 16 Lipca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 62.69.200.15:27015 Trron. TERAZ. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 dobra podaje moje namiary : :lol: Kazdy komentarz dotyczacy nick'a na steamie bedzie karany bananem sponsorowanym przez naszego kochanego Orgiusza :lol: nick : heatfighter_tweakPL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiedziałem jak się nazywa, i to takie śmieszne jest? Jak gram w cs musze znac nazwe każdej broni i może jsszcze kaliber? @Copa Wiesz jak nikogo wiecej nie widzisz i kucniesz w kącie to zdaje się lepiej trafisz w tego "jednego" !? Jaki niby recoli ma kałasz i AK COLT? Ja moge grać tylko IP musicie dać ;) Wbije na to Orgiusza Edytowane 16 Lipca 2006 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Thx chłopaki za wszystko :* ;) Wróciłem wczoraj z rybek po 18, dziś jadę po mychę i możemy grać Edit Wkońcu, po ciężkich bojach i długim szukaniu w sklepach, znalazłem myszkę A4 Techa X718F. Od 718 różni się tym, że nie ma naniesionych tych imitacji wgnieceń i posiada dodatkowy przycisk, który w defaultowym ustawieniu działa tak jak kliknięcie 2 razy lpm. Teraz mykam na dwór, pobujać się po osiedlu, potem ją potestuję, bo aż żal taką pogodę marnować. Dla mnie ta mycha jest trochu mała, wolę większy kaliber. Jakoś dziwnie leży w dłoni i ten lakier się świeci jak psu jajca. Ale zaś czego można rządać za 79 zł. Edytowane 17 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja idę pograć na neo+ jak co to wbijać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Ja chyba na dniach skrece swoja myche do kupy i zobacze co z niej bedzie. Gram na takim wynalazku. Wygodniejszej myszki chyba w zyciu w raczce nie mialem ;] Narazie lamie na tym zlomie ^^. i pewnie dlatego tak słabo mi idzie;] Od myszki jednak ciutke zalezy gra, bo do swojej sie tak przyzwyczailem jakby byla ktoryms z moich organów ;] BTW, wiecie kto jest tu najbardziej leet? Popodwiedz znajduje sie w moim profilu ^^ Edytowane 17 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Od myszki zależy troche, ja też się przyzwyczaiłem do mojej, u kumpla w CS lamie jak LOLek ;) Ale jak się przyzwyczai to na każdej można grać. ja gram na radiówce myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 AK COLT? wez nie kalecz tej broni wiecej i naucz sie jej poprawnej nazwy.. ten karabin to zmodyfikowany M-16 produkowany przez Colta pod nazwa M4A1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Od myszki zależy troche, ja też się przyzwyczaiłem do mojej, u kumpla w CS lamie jak LOLek ;) Ale jak się przyzwyczai to na każdej można grać. ja gram na radiówce myszce.A to na tym się w ogóle da grać? Pytam z czystej ciekawości, bo jak kiedyś u kumpla włączyłem Q4 na takiej myszce to w żaden sposób nie dało się grać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak widać da się i to jeszcze jak [; ;] ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @Arnie Ta serio, bo co? Do armii amerykańskiej mnie nie przyjmą? Żal... @Narcyz PRóbuje obalać teorie o tym, że nie da się grać na myszy radiowej. Mam Logitech Media Play i nie mam problemów, nie lata mi celownik, nie ma akceleracji. Moge przejechać w paincie ołówkiem z lewego dolnego rogu do prawego górnego i będzie linia praktycznie prosta...Myszka leci tam gdzie ja chce. Jedynym problemem jest to, że po 4 godzinach gry MOŻE zacząć troszke szaleć, raz mi się zdażyło narazie. MAm zmniejszone opóźnienie portu USB 500Mhz/2ms. @RogerWhite Gra się całkiem dobrze. http://img142.imageshack.us/img142/1705/deaztec0004ge9.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) :lol: ciśnie mi sie do ust 'ken aj tacz ju?' wracajac, mialem a4techa radiowego i tez nie narzekalem, poki nie zaznalem smaku mx'ow ;] aha, z tymi 'żalami' to won na irca, tudzież elo pro ff@. Edytowane 18 Lipca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 lechu i gdzie te twoje srednie 40-50 fps w porywach do 120? :lol: :lol: ps. mam prosbe... Jak ktos mnie dodaje do friends to niech sie chociaz przedstawi :lol: Bo obecnie poza bukkake warriorem mam 5 osob i nikogo nie znam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 To aztec z deszczem itd. /1152/864/ medium i high. Jakbyś nie zauważył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 No ale dalej nie kumam co to ma do rzeczy ? Cytuje twoje slowa , ze w tej rozdzialce masz zawsze srednio 40-50fps a tu widze bidne 23fps i to w momencie jak juz praktycznie nie ma lagow po respie... (o braku walki/granatow/dymu/ognia z akacolta nie wspomne :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 iyo iyo iyo iyo!! n00b detected Fajowy serwer. Ledwo tick 33 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 w akcji z 15 bedzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 to co teraz wklejamy statsy z ffa, tak ? poca kiedy 1337 reaktywacja ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 OMG jak można grać z takim fpsem :P. W 1.5 i 1.6 trzeba było stałe ~75fps przy moim monitorze i wtedy grało się komfortowo ;) w css jest podobnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 @Arnie Ta serio, bo co? Do armii amerykańskiej mnie nie przyjmą? Żal... nie bo wkuzaja mnie noobki ktore kalecza ta gre w kazdy mozliwy sposob.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 to co teraz wklejamy statsy z ffa, tak ? poca kiedy 1337 reaktywacja ? :D Wracam dopiero pod koniec sierpnia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 nie bo wkuzaja mnie noobki ktore kalecza ta gre w kazdy mozliwy sposob..bynajmniej nie tylko pod względem znajomosci tego, czym strzela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Ja chyba na dniach skrece swoja myche do kupy i zobacze co z niej bedzie. Gram na takim wynalazku. Wygodniejszej myszki chyba w zyciu w raczce nie mialem ;] Narazie lamie na tym zlomie ^^. i pewnie dlatego tak słabo mi idzie;] Od myszki jednak ciutke zalezy gra, bo do swojej sie tak przyzwyczailem jakby byla ktoryms z moich organów ;] BTW, wiecie kto jest tu najbardziej leet? Popodwiedz znajduje sie w moim profilu ^^ Hehehe, tą co ty masz tego Swop'a 48 miałem - po 2 latach zaczął kursor szaleć, potem miałem A4 Techa OP-50, shit jak nie wiem co. Teraz mam A4 Techa X718F ;) lechu1777 - wprost nice ten fps :lol2: 50-60 a w porywach i do 100 ;) Wyszło szydło z worka. Edytowane 18 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...