Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Heh wlasnie to bylo dziwne, jak robilem skrina to bylo widac cos innego ze chyba slepy by to zauwazyl, a gdy zobaczylem skrina to normalnie wszystko bylo... w kazdym razie chodzilo o to, ze w ciemnosciach sciany sa np. rozowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh wlasnie to bylo dziwne, jak robilem skrina to bylo widac cos innego ze chyba slepy by to zauwazyl, a gdy zobaczylem skrina to normalnie wszystko bylo... w kazdym razie chodzilo o to, ze w ciemnosciach sciany sa np. rozowe.

A moj avatar jaki ma kolor? :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

U mnie też tak jest że dużo rzeczy się robi fioletowych, robi się tak jak zminimalizuje Cs'a i zmaxymalizuje. A u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Jak będe miał czas to zrobie screen żeby było coś widac ;) Czyt. będe grał koło 22 i specjalnie pominimalizuje aż do skutku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisalem wczesniej, ze mam taki efekt jakbym zminimalizowal gre. ALE TEGO NIE ROBIE. Rozowe sa tylko niektore rzeczy, nie wszystko jak w wypadku tego komba.

Poca, bardzo smieszne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Dzisiaj koło 22? No ja akurat o tym alt+tab nie wiedziałem, ale czasem używam też innego guziczka do minimalizowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

@Spylon

Akurat nie zgadłeś mądrusiu

@ChomiK

Nie no może masz jakiś bug :P

@all

No właśnie ja grac ide teraz ;)

WBIJKA NA 193.110.122.210:27015

Chyba pełno ludzi, to ktoś IP niech rzuci. Ale coś laguje forum, nie dało się wejsc :|

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Kurka ale krótko byliście :| Ja skończyłem właśnie. Ale zawsze coś :P

Edit teraz / wbijajcie na neo tp jak możecie grać

193.110.122.210:27015

EDiT znowu :P

Ide pykać na neo tp

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem.. od dluzszego czasu zreszta, objawiajacy sie tylko w css.

byc moze ktos z Was sie kiedys spotkal z czyms takim i bedzie wiedzial jak to 'naprawic'.

otoz grajac w css co jakis czas dostaje ogromnego, conajmniej kilkunastosekundowego laga, po czym ping wraca do normy (~30) az do czasu kolejnej zacinki (roznie bywa, czasem co 2 minuty, czasem co 20..). na wykresie wyglada to tak:

Dołączona grafika

krotko mowiac nie da sie z tym spokojnie pograc.

teraz info, ktore moga sie przydac i uprzedza pare pytan:

- lacze DSL 2Mbit

- zadna aplikacja wykorzystujaca net nie dziala w tle podczas grania w css

- inne gry online chodza bez problemu...

- proby ustawiania rate'ow wg roznych wytycznych nic nie pomogly

jesli macie jakies pomysly jak doprowadzic to do normalnego stanu to piszcie - ja juz sie powoli poddaje :P

Edytowane przez tomos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tomos ja mam bardzo podobnie, 2 moich znajomych również. Każdy z nas ma innego net od różnych providrów i u każdego problem występuje. Mi czasami takie coś sie dzieje co 10 sekund, a czasami co 2 godziny. Ściśle nieokreślone. Ping wskakuje na takie wysokie wartości, niezależnie od ustawień ratów itd... Nic nie pomaga... W innych grach online takich problemów nie mam. Ofc brak wirusów/spywarów itd. Także milo by było jak by ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu ;]

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

A sam masz do DSL ? Może na gre nie wystarcza już łącza jak ktoś siedzi ? Ja mam SDi (ehh) i mam lag jeżeli jest duża akcja (nie chodzi o fps), ping rośnie, 900ms i autokick :| A może spyware jaki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sam masz do DSL ? Może na gre nie wystarcza już łącza jak ktoś siedzi ? Ja mam SDi (ehh) i mam lag jeżeli jest duża akcja (nie chodzi o fps), ping rośnie, 900ms i autokick :| A może spyware jaki?

lacze mam dzielone, ale nawet jak jestem sam w necie to sa takie lagi. nie ma znaczenia czy proboje grac w srodku dnia czy nocy :P

spywaru zadnego nie mam, nawet na swiezym systemie sprawa wyglada tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Lanc kompletna głupota. Mam SDI i nie ma czegoś takiego. Kumpel ma LAN osiedlowy, mniam ping od ~10-30, 0loss i choke. Może to upały i rutery się grzeja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jest najgorsze bo te pare sekund wystarczy na kicka z serwera 'because ping limit'

A jeszcze gorsze jest to, że kicka dostajesz jakieś 30 sekund po tym jak ping spadnie do normalnej wartości... Mnie to zawsze wnerwia na maxa :mur: Gram gram, ping podskoczy na pare sekund, spadnie, gram i nagle mnie wywala za ping (a na scorelist i na net_graphie mam pinga 50...) Dobra kończę ot :P

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi