Skocz do zawartości
poca

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lechu1777

Dobra kończę ot

Czy ten temat nie dotyczy Counter-Strika:Source'a ? Mi się zdawało, że tak.

Denerwuje też mnie to że ping 999 mam pod tabem a w netgraph 50 i dostaje kicka :| Lecz u mnie to nie wiem skąd się bierze lag, czasem sobie gram a tu ping 900 <o co kaman?> i nikt nie gada przez telefon, nic nie korzysta z neta procz CS. I na dodatek teraz znowu telepieski mówią, że nie da się u mnie założyć neo+... Szału dostaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej mam problem..

steam nie odpala mi ani cssa ani hl2 .. nowy sys, install hl2, updejty - wszystko 100% . odpalam np cssa , mam komunikat 'preparing to launch' , pojawia sie fragment okna tytulowego css na jakas sek moze dwie na moim desktopie, zaraz potem znika i .... NIC. to samo z hl2 .. najlepsze jest to ze jakis miech temu wszystko smigalo az milo...

PS: znalazlem problem - to przez wymuszenie innej niz defaultowa czestotliwosci odswierzania !! swoaja droga dziwna przypadlosc !!!

Edytowane przez ChomiK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglibyście pomóc mi przy tworzeniu bindów na kupowanie? Wiem, że to jest takie coś:

bind "3" "buy m4a1/ak47; buy primammo; buy vesthelm; buy defuser"

Ale ja chce, żeby to była trójka ta po prawej stronie, na numerycznej, a nie nad literą W. Te bindy wpisywać w CS'ie w konsoli czy może w jakimś pliku? Kilka bindów wpisałem w konsoli ale właśnie nie są na numerycznej :-| Jak te bindy skasować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

A jak zrobić bind który kupi AK/Colt z ammo ? I gdzie go się wpisuje? Nigdy się w to nie bawiłem...

KURKA zrobili coś z moim SDI, gram na 20000/80/100 i nie mam lagów. Ping ~40ms i śmigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Starszy coś powiedział, żeby sprawdzili i chyba WKOŃCU sprawdzili i naprawili. Teraz to już jest gooooood.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tym bindem?

Chapaj tutoriala ;>

Zapisujesz to w config.cfg albo autexec.cfg (jeśli stworzysz), które znajdują się w ..\Steam\SteamApps\username\counter-strike source\cstrike\cfg

PS. Gugle to zaiste bardzo ciężkie narzędzie :|

PSS. Po co komu bindy, każdy freeztime od 2 sekund w górę jest ok żeby zrobić całe zakupy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DO tej pory kupowałem naciskając co chwile "B", ale to już mnie denerwuje ;) THX Narcyz na tutoriala. TYlko szkoda, że on jest po angolu, ja umiem dość mało :| Poszukam może na boardzie, albo jak ktoś ma to zarzućić link PL :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na WSAD rzeczywiście są bindy- prosto, w tył, prawo, lewo :lol:

Ojej, to jakoś przez rok na standardowym configu kupowałem za pomocą D AK/M4 a za pomocą chyba S AWM. Kurcze, niesamowite... i wyobraź sobie że jak naciskałem B a potem D albo S to nie szedłem do tyłu albo w prawo.

Ojejku, znowu mam racje.

Dołączona grafika

Edytowane przez Sarkazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My o tej samej grze rozmawiamy? WSAD domyślnie jest ustawiony na: ""+forward" ; "+back" ; "+moveleft" ; "+moveright"".

OMG :mur: W menu buy działa to troszeczkę inaczej. I pomimo tego że nie jest to pełnoprawny bind w stricte technicznym tego słowa znaczeniu, to ma identyczne działanie i nie trzeba nic w configu zmieniać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG :mur: W menu buy działa to troszeczkę inaczej. I pomimo tego że nie jest to pełnoprawny bind w stricte technicznym tego słowa znaczeniu, to ma identyczne działanie i nie trzeba nic w configu zmieniać.

Cóż, gdybyś pisał zrozumiale dla każdego od swojego pierwszego posta, być może nie wynikłyby takie nieścisłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje zakonczyc ten offtop z progejmowatym Sarkazzem bo one gral w to rok temu i pamietam lepiej.

Panowie, wiem ze narcyz jest codziennie przygotowany do gry ^^, a jak z wami? Moze sie ustawimy tu i tam i pogramy.

Lechu 1337 z poszczela nam hedy z akcolta, Pioorek porobi nam paski na monitorze a ja sobie poszmace? Co wy na to?;]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi