KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://games.tiscali.cz/clanek/cheaty.asp?id=7156 Na tej stronie masz sejwy do CS:CZ. Możesz jeszcze na www.gamershell.com poszukać. Narcyz, przesadziłeś zdeczko ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 PLZ pomożecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Narcyz, przesadziłeś zdeczko ;) :) 1739375[/snapback] [ot] Wydaje mi sie, ze nie. Imho wszyscy powinni byc rowno traktowani, albo kary dla wszystkich albo dla nikogo ;] [/ot] @RONIN a nie masz programu typu NetLimitter? Bo niewiedziec czemu Steam sie z nim nie lubi i na radiowce mi sie nie chcial uruchamiac (przy czym nie sprawdzilem na neo.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie nie mam, a tak bardzo chce grać pomóżcie wiecie jak to jest... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ale co on źle zrobił ? Prosi o kody na nieśmiertelność, nie ? To jest zabronione ? DO SES - macie wolne miejsce do gry ? Dla mnie. Mam już dość serwerków free gdzie lameria gra albo jeszcze gorzej, same lajkoniki. Chce grać poważnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 @KZI tylko, ze on nie napisale nigdzie ze prosi o kody na niesmiertelnosc, itp... Ogolnie trudno zrozumiec czy prosi o cd-keya (zabronione), czy prosi o cheaty (nawet jesli nie zabronione, to od poczatku tego tematu jeszcze nikt ich tu nie umeiszczal i niech tak zostanie, bo jesli ktos rzeczywiscie bardzo chce cheatow, to chyba umie uzyc google.pl). Skonczymy juz z tym OT. @Ronin zajzyj moze na oficjalne forum (steampowered.com), jesli tego nie zrobiles. Wbrew pozorom mozna tam znalezc czesto rozwiazania problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Powaznie? [ironia mode] Ja tam lubie bezdennie glupi team ktory trzyma sie maksymalnie daleko od lezacej bomby... [/ironia mode] maro25 zapoznaj sie z regulaminem. Tak na przyszlosc.. Btw. RONIN3579 ladny sig ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Powaznie? [ironia mode] Ja tam lubie bezdennie glupi team ktory trzyma sie maksymalnie daleko od lezacej bomby... [/ironia mode] maro25 zapoznaj sie z regulaminem. Tak na przyszlosc.. Btw. RONIN3579 ladny sig ;] 1739533[/snapback] Co to sig bo się nieznam... :( Ale dzięki... :blink: Edytowane 5 Listopada 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Sygnaturka ;] CS CS CS Dobra koncze ot bo samemu nie bede sobie dawac % ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Sygnaturka ;] CS CS CS Dobra koncze ot bo samemu nie bede sobie dawac % ;] 1739617[/snapback] OT ORGI nie wiesz dlaczego nie mogę sobie wpisać punktów z 3dmarka 2005?? Wyskakuje mi błąd i żebym się skontaktował z adminem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 @KZI hl2.forum.info - myślę, że znajdą dla Ciebie miejsce w SeS :) @Orgiusz Widziałem dziś twój OWNAGE na Pirotechniks BTB na d1 w Terro - wkleić screena? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Wklej ;] Ironia, czy rzeczywiscie ownage?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 OT ORGI nie wiesz dlaczego nie mogę sobie wpisać punktów z 3dmarka 2005?? Wyskakuje mi błąd i żebym się skontaktował z adminem... :mur: 1739629[/snapback] wstaw 0 przed swoim wynikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Bania mowisz o tym -3/7? ^^ wklej ;] nerwowy bylem ;] mak777 tak jak mowi gwiazdka :arrow: musi byc 5 cyfr... nie pytaj czemu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Rozwaliło mnie troszeczkę.... Nazwa klanu: Tweak.pl Tag klanu: Tweak.pl Strona klanu: hl2-forum.info/tweak.pl/ Serwer klanowy: 213.218.117.231:27030 Grane ligi: Liga PifPaf: 5on5 Graczy: 9 Czlonkowie: Rob@k; Narcyz; Grisza; NikO; Orgiusz ; Abee; Tekro ; Grobel Lider: iwo_kupa EEEeeee a ja gdzie? To ja nie byłem w klanie ? Dzięki. Ide do roboty na 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Przeciez sam dobrze wiesz, ze byles. Sklad byl wypisywany przez iwo, mogl zapomniec, ew. podeprzec sie tym, ze praktycznie wogole nie miales czasu na gre swego czasu (i nie mow ze Cie nie wolalismy, bo to Ciebie nie bylo). Zreszta nie ma tu czego roztrzasac moim zdaniem, bo klanu juz praktycznie nie, wiec czym tu sie emocjonowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 -3 : 10 czy -1 : 16 jak wolisz... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wklejaj wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ludki, skacze po serwach różnych (szukam przeciwników, bo przecież rozpierniczam wszystkich, juz mi się nudzi, mam zabitych tyle, co oba teamy razem wzięte hehe) i przed chwilą spotkało mnie nieszczęście :) Gram chwilkę a tu pojawia się napis dużymi literami (ode mnie, tak, jakbym to ja napisał) "Admin zmienił parametry twojego połączenia, ponieważ masz je za szybkie". No i teraz na każdym serwie mi rwie ! Choke/loss niby zero (na początku po 50, ale spadają). a grać się nie da - strzał a odgłos za sekundę ! Nie da sie zabijać....A ja muszę zabijać... Pomóżcie, restart nic nie dał, jakie są te zakichane komendy prócz rate ? Co powpisywać dla NEO 512/128 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Sprobuj wpisac cl_updaterate - 10 i cl_cmdrate - 15 ja tak mam chociaz mam ciut szybsze lacze od ciebie, ale moze ci to pomoze . Daj znac czy pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 KZI tez o to pytalem troche wczesniej. U mnie to juz lepiej wyglada ale i tak bez rewelacji :sad: Dopiero po pewnym czasie grania wszystko chodzi plynnie :icon_confused2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 KZI chyba widzialem cie wczoraj na ATM grales chyba ze dwie rundy najpier zabiles swojego (-1/1) a potem zabity za TA na respie (-2/2) :D ale poszedles zanim zdazylem sie przywitac. Co do rate to ja gram tak (nie za wysokie raty ale gwarantuja niski ping i brak lossow i choke na kazdym serwie przy jednoczesnie wystarczajacym komforcie gry. Czyli cl_cmdrate 60 cl_updaterate 40 rate 20000 cl_cmdbackup 2. Te raty pokrywaja sie z ucrate 3 czyli gwarantuja ze serwer na ktorym jest komenda ucrate nie zmieni ci automatycznie ustawien rate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Spoko, poprzestawam, DZIĘKI ! Fakt, wskoczyłem wczoraj na ATM, 1szy raz. Wkórzony byłem, że giera sie zwaliła, przez przypadek z szotguna zabilem swojego (zamiast tamten zginął ten, ważne, że ktoś zginął). Wtedy koleś mnie zabił z poziomu menu, no revenge mi zrobił. To mnie strasznie nerwi, bo nie zabija się kumpla z teamu (osłabiasz drużynę, przegracie - nie masz sam kasy), można np kasę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Jeszcze miał pretensje, no to go chciałem zjechać na starcie, a tu coś takiego :) Później to już trzodę robiłem, był kick, itp, sram na nich. Nikt mi nie będzie podskakiwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 hehe wiem wiem bo to mnie chciales zabic tym shotgunem no w kazdym razie na atm i na pifpaf jest naprawde spoko szczegolnie na pp czesto sa dosyc mocni ludzi no tylko gdyby nie ten tick33... ale ja sie przyzwyczailem, nie jest tak zle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ma tu ktos jeszcze server CS:S? Bo robie mapke narazie mam ukończone jakieś 10%, ale chciał bym wiedzieć czy można na was liczyć w sprawie tesowania i wyszukiwania ewentualnych błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Spoko, poprzestawam, DZIĘKI ! Fakt, wskoczyłem wczoraj na ATM, 1szy raz. Wkórzony byłem, że giera sie zwaliła, przez przypadek z szotguna zabilem swojego (zamiast tamten zginął ten, ważne, że ktoś zginął). Wtedy koleś mnie zabił z poziomu menu, no revenge mi zrobił. To mnie strasznie nerwi, bo nie zabija się kumpla z teamu (osłabiasz drużynę, przegracie - nie masz sam kasy), można np kasę ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Jeszcze miał pretensje, no to go chciałem zjechać na starcie, a tu coś takiego :) Później to już trzodę robiłem, był kick, itp, sram na nich. Nikt mi nie będzie podskakiwał. Heh, kultura... :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Ma tu ktos jeszcze server CS:S? Bo robie mapke narazie mam ukończone jakieś 10%, ale chciał bym wiedzieć czy można na was liczyć w sprawie tesowania i wyszukiwania ewentualnych błędów. Mapa zainspirowana Americas Army ? :> Moja ulubiona mapka z tej gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Mak? Jakieś ale ? Orta chciałem poprawić, ale edit nie działa, leci kreska i koniec. Nie wal tak głową, bo Ci się pustak rozleci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 KZI szukasz jeszce kranu? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Czemu nie, można jeszcze poszukać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...