v1ru5 Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 witam, właśnie wyszła 3 wersja x-dreama http://www.coolermaster.com/index.php?LT=e...L81XDream%20III specyfikacja wygląda bardzo obiecująco. Wstawili całkiem inny wentylator, podobny do takiego na Tytanach 80x80x36. Jest cichszy niz, WRIV ma tylko 20dB. Nie macie namiarów na jakies testy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 dla mnie nie wyglada on za specjalnie. alu radiator z miedziana podstawa :/ jak bedzie kosztowal w granicach 40pln to moze byc OKI, ale jak wiecej to nie wroze mu sukcesu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jakoś ciężko mi uwierzyć w dane na stronie producenta : Fan Speed 2,000 rpm; Fan Airflow 32.5 CFM Chyba trochę to naciągnęli :) Update. Podają jeszcze Voltage Rating 7~13.2V i Noise Level 20 dBA No ale nie podali jaki przepływ powietrza ani poziom hałasu przy 7 i 13 V. Wybrali tylko to co dla nich najlepsze. Dla mnie kolejny chwyt marketingowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Kapitalnie wyszlifowany spód, lol, jak można dać na stronie taką antyreklamę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Już ja bym się zająl tym spodem :D Tylko bym dorwal takiego śmiecia i papier ścierny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Zaskakujące, że "nowy" cooler master wygląda łudząco podobnie do coolera titana Wymiary coolerów: Titan: 82 x 80 x 42.2 mm CoolerMaster: 80 x 77 x 45 mm Specyfikacja wiatraków: Titan: 80x80x32, 2300RPM, 31.98 CFM, 26db CoolerMaster: 80x80x32, 2000RPM, 32.5 CFM, 20db Nawet na zdjęciu wygląda, że ma identyczne łopatki ten wentylator. Ciekawe... maja te same CFM, ale CoolerMaster kręci sie wolniej, i jest sporo cichszy, a jednak to XDream obsługuje Athlony 3400+ i wiecej, podczas gdy Titan zadowala sie chłodzeniem max Athlonów 3200+. Pewnie dlatego, że Titan wyszedł juz jakis ładny czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 pewnie podali znow max CFm przy min Noise LVL :] sztuczka stara jak swiat :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...