Skocz do zawartości
bober2005

Jakie macie czasy na 100m i 60m??

Rekomendowane odpowiedzi

100-ke przechylam na raz ... z 60-tek nie pije ;]

a na powaznie - ostatni raz sprawdzalem to w podstawowce wiec chyba moje czasy nie beda wymierne ;]

btw tu tez czekaja cie zawody ale w tym konkursie bynajmniej nie bediesz musial biegac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja biegam w klubie OKLA Ostrołęka (jak ktos slyszal), ale ostatnio mam kontuzje i przerwe :/ ogolnie jestem cienias jeszcze

najlepiej:

60m - 6.71s

100m - 11.80s (wielka lipa, ale nie biegalem jak bylem w najlepszej formie)

4x100m (sztafeta klubowa i jednoczesnie reprezentacja miasta) - 43.36s (na mistrzostwach polski juniorow tyle pobieglismy, X miejsce to nam dalo. do 1 miejsca brakowalo nam mniej niz 1s)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

................................................................................[edit romek]

coz za inteligentny topic... a moze jeszcze zaczniecie podawac dlugosc najdluzszego wlosa pod pachami? :|

edit:

Rozwaliłeś szerokość forum, tylko aby wyrazić dezaprobate :evil:

Punkt za nie trzymanie się ustaleń regulaminu :!:

romek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100m -14 sek.. wliczając w to moją krzywą prawą nogę co powodowało ciagłe złazenie na lewy pas ruchu :) dla mnie wynik super :) ... no ale to było dawno i nieprawda.. teraz jestem tako gruby ze chyba na 100 w toczeniu sie bym mogl startowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi