BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Czy ktoś wie jak postawić serwer żeby był chroniony hasłem ? Mam już dosyć dołączających się nieproszonych gości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Używasz create server w menu czy osobną konsolę? Otwórz folder z q3. Znajdź configi serwerów, edytuj je w linii password, referee i admin zostaw bez zmian. Każdy tryb ma własny cfg na pure i non-pure więc nie pomyl się przy edycji. Ja q3 odinstalowałem po kilku godzinach, na lapku nie da się grać. Edytowane 11 Lipca 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Używam create server z menu. Z podłączaniem się niechcianych gości już sobie poradziłem. Teraz tylko muszę ustawić hasło dla ref'a żeby można było w trakcie gry zmieniac mape w razie czego :) Podpowiedz no mi gdzie są te configi. Mam nadzieję, że wersja ze steama nie będzie się różniła pod tym względem. Edytowane 11 Lipca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Przecież możecie używać callvote, po co się męczyć :) Nie zapomnijcie o zaaplikowaniu sobie komendy na cieńszą strugę z lightening_gun'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 sv_privatePassword Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Venom - thx. Tyle starczy na początek. Serwer będzie stał od 21. Adres taki jak wczoraj, czyli 195.128.243.26. Zapraszam do gry - 195.128.243.26 No i pograne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 co tu taka cisza? :D wracam po weekendzie, myślałem że będzie ostre fragowanie a tu zima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 No się uciszyli wszyscy. Ja mogę grać ale w gre wchodzą jedynie piątek wieczór, sobota wieczór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Ludzie pracują ;) Ja tam chętnie zagram w piatek wieczorem, albo sobotę. I ludzie litości dajcie inna mapę niż q3dm17 czasem :| Ta mapa nadaje się tylko na raila IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Mess to może jakaś ustawka na PPC Lan party ? Oczywiście my gramy z czitami (god mode, give me all etc.), a ty bez ;) A tak całkiem poważnie to chętnie bym zagrał z wami. hehe, no ja juz raczej tylko rekreacyjnie bym pogral, malo w gry ogolnie gram :) jak bylem z messem na turnieju w krakowie to byl swiadkiem jak zygalem do spiwora swojego i powiedzial ze jestem spawaczem... tak ja gram mess w q3:) zapraszam do grania :) tak pamietam to, nawet opowiadalem komus niedawno, mor9k to bylo epic fail :D w q3 chetnie pogram, czy to z osp czy tez cpma, w kazdym razie na pewno nie baseq3, bo to to nawet sama obsluga klienta jest tragiczna :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Panowie, macie jakis gotowy konfig do serwera q3 zeby nie pokazywal sie Interface i ogolnie wszystko smigalo? Jak to zmontowac ;) Pozdro Edytowane 3 Lutego 2009 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...