lew487 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 jest jakiś antyspam do thunderbirda?? Pełno śmiecia mi przychodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Za każdym razem, gdy wiadomość zostanie ręcznie oznaczona jako niepożądana, filtry Thunderbirda nauczą się lepiej rozpoznawać przesyłki tego typu, przenosząc je tam, gdzie ich miejsce. Filtry mogą również wykorzystywać nagłówki oceny wiadomości pod kątem spamu dołączane przez dostarczycieli poczty.Potrenuj filtr i z głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KombinezonMario Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Też miałem jakieś problemy z WP kiedyś, natomiast nie pamiętam już co je rozwiązało - ale to było coś łatwego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Ostatnie aktualki thunderbird'a spowodowały wyłączenie 2 dodatków, dla mnie ważnych. Eset smart sec. extension 4.2 oraz MinimizeToTray. Możecie podpowiedzieć jak sobie z tym poradzić, bo opcja aktualizacji tych, nie znajduje żadnych nowych wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Używam Thunderbirda już dość spory czas ale nadal jestem z problemem ochrony swojej poczty przed niepowołanymi oczyma. Używam tylko głównego hasła które zabezpiecza przed pobraniem nowych wiadomości, ale żaden problem zobaczyć to co już jest pobrane. To już 12 wersja i nic się nie zmieniło :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Używam Thunderbirda już dość spory czas ale nadal jestem z problemem ochrony swojej poczty przed niepowołanymi oczyma. Używam tylko głównego hasła które zabezpiecza przed pobraniem nowych wiadomości, ale żaden problem zobaczyć to co już jest pobrane. To już 12 wersja i nic się nie zmieniło Jakieś zmiany w tym temacie? bo od jakiegoś czasu nurtuje mnie ten sam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 W takich sytuacjach zaleca się hasło na profil systemowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 zdejmujesz jedną warstwę polaryzacyjną z matrycy i uzywasz okularów z polaryzacją - inni widzą tylko biały ekran, a ty widzisz tekst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-K2 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Witam, mam problem, niektóre maile do mnie nie dochodzą, czasami widzę jak program pocztowy pobiera maila ale thunderbird automatycznie go kasuje i nie jest widoczny ani jako nowy ani jako spam, ani nawet jako usunięty. (nie ma tutaj znaczenia, jaki to program pocztowy - sytuacja narazie sprawdzona na thunderbirdzie i na microsoft outlook'u).Jeśli jednak program pocztowy jest zamknięty to na serwerze można odebrać tego maila. Przy otwarciu któregoś programu pocztowego, mail jest pobierany ale kasowany odrazu zarówno z klienta jak i z serwera więc jeśli bym nie sprawdził na serwerze to często nawet nie wiemy czy jakiś mail był do mnie przesyłany, praktycznie nie ma nigdzie po nim śladu.Zauważyłem, że dotyczy to maili z załącznikiem xlsm czyli excel z makrami.Spotkaliście się z czymś takim? Jest na to jakiś sposób? Sytuacje są sporadyczne ale takie maile mogą być bardzo istotne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Jaka konfiguracja - POP3 czy IMAP? Zweryfikuj działanie przy wyłączonym antywirusie lub przejrzyj jego ustawienia pod względem skanowania poczty e-mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam, Też macie problem z tym programem, że jak włączycie go to potrafi wyrzucić niektóre konta pocztowe i trzeba zakładać je od nowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mi się nie zdarzyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 to nie wiem co u mnie z tym jest nie tak ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...