DziubekR1 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Fallout 3 bedzie mial 200 zakonczen http://www.gram.pl/news_6wjfGO0_Z_serii_os..._zakonczen.html , szkoda tylko ze glowny watek zajmie 20 godzin :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 1 (max 2)NPC czyli charyzma nie ma juz na to wpływu ile kompanów z nami bedzie... Ciekawy jestem na czym bedzie polegać te 200 zakończeń. Już widze jak każde inne zakończenie ma oddzielny filmik. A właśnie fallouty słynęły z tych klimatycznych renderowanych przerywników. Taki 4fun dla przypomnienia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 200... chyba troche przegieli w druga strone ;) 20 godzin - bez tragedii, choc mogli zrobic ze 30 (ale nie wiecej, tyle na glowny watek gry to IMHO optimum). Z watkami pobocznymi i snuciem sie po siwecie pewnie wyjdzie duzo, duzo wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Niema jak marketing. 200 zakończeń "WOW, oh'my God!!!" Szkoda tylko że w Fallout 2 ja się uprzeć można doliczyć się kilku milionów zakończeń. Pytanie brzmi ile jest PRAWDZIWYCH zakończeń. Z pozostałych ciekawostek z tego podcasta: [...]2. gra jest dwa razy większa niż początkowo zakładano Super, czyli zajmuje 4 DVD a nie 2. 3. na raz gracz może mieć tylko jednego humanoidalnego kompana oraz dodatkowo niehumanoidalnego NPC-a jak Ochłap (Dogmeat) 4. ten niehumanoidalny NPC będzie mógł zginąć, ale Bethesda pracuje nad umożliwieniem leczenia go; ponadto będzie można wydawać mu rozkazy "OH AH!!! No nie, tego to jeszcze w żadnej grze nie było!!!" :mur: :wisielec: EDIT: costi Tak o ile będą jakieś wątki poboczne i świat po którym można się poszwendać. Edytowane 25 Marca 2008 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Haha 200 zakończeń :lol2: Jeżeli każde zakończenie gry będzie kwitowane jednym zdaniem prostym to owszem ... Jakoś w to nie wierze, gdzieś musi tkwić haczyk, to wręcz absurdalne żeby było 200 rożnych zakończeń, podkreślając różnych. No chyba że Bethesda pokusiła się o myk typu: zakończenia z broniami w garści xxxx do xxxx = 150 różnych zakończeń, w końcu mamy co innego w ręce :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Niema jak marketing. 200 zakończeń "WOW, oh'my God!!!" Szkoda tylko że w Fallout 2 ja się uprzeć można doliczyć się kilku milionów zakończeń. Pytanie brzmi ile jest PRAWDZIWYCH zakończeń. "Umarlem w lokacji X, umarlem w lokacji Y, umarlem w lokacji Z..." i tak sie rzeczywiscie do paru milionow dojedzie ;) EDIT: costi Tak o ile będą jakieś wątki poboczne i świat po którym można się poszwendać.Tak, a gra bedzie liniowa, a wszystkie zakrety pod katem prostym... :P Akurat o mozliwosc szwendania bym sie nie martwil, bo swoboda podrozowania i eksploracji swiata jest jedna z najwiekszych zalet wszystkich erpegow Bethesdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Niema jak marketing. 200 zakończeń "WOW, oh'my God!!!" Szkoda tylko że w Fallout 2 ja się uprzeć można doliczyć się kilku milionów zakończeń. Pytanie brzmi ile jest PRAWDZIWYCH zakończeń. Super, czyli zajmuje 4 DVD a nie 2. "OH AH!!! No nie, tego to jeszcze w żadnej grze nie było!!!" :mur: :wisielec: EDIT: costi Tak o ile będą jakieś wątki poboczne i świat po którym można się poszwendać. No teraz to zes pojechal po bandzie :D Bez przesady... Wole 5 bardzo ciekawych i zroznicowanych zakonczen niz 200 bardzo podobnych do siebie bo napewno takie beda. Z reszta ja juz od jakiegos czasu przestalem czekac na f3 i traktuje go tylko jako ciekawostke. Z fallouta zostala juz tylko nazwa i nawiazania do poprzednich czesci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 20 godzin - bez tragedii, choc mogli zrobic ze 30 (ale nie wiecej, tyle na glowny watek gry to IMHO optimum)Po co...lepiej skupić się na zajemegawyjefajnejzadnosprzętnoniepociągającej grafice niz na dawce wielu godzin wciągającej gry tak jak to mialo miejsce w poprzednikach. Takie gry teraz robią - cóż. Dzięki temu takie serie jak EXTRA GRA, albo wszelakie CLASSIC COLLECTION mają wzięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość felek111 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Po co...lepiej skupić się na zajemegawyjefajnejzadnosprzętnoniepociągającej grafice niz na dawce wielu godzin wciągającej gry tak jak to mialo miejsce w poprzednikach. Takie gry teraz robią - cóż. Dzięki temu takie serie jak EXTRA GRA, albo wszelakie CLASSIC COLLECTION mają wzięcie. Oj nie pisz takich rzeczy. Zaraz zostaniesz nazwany przez "młodych zbuntowanych" - "poprawnie politycznym strażnikiem". Po co mają się skupiać na fabule. I tak nikt nie zwróci na nią szczególnie uwagi. Za to pewnie będą wielowątkowe dyskusje nt, temat animacji sprzączki od pasa u jakiegoś gostka i cieniowania jego zarostu pod pachami. No i oczywiście 200 zakończeń. :lol2: Teraz mamy ciekawy schemata na grę. Bierzemy znany tytuł sprzed lat + tony GB grafiki (nie koniecznie musimy specjalnie optymalizować. Wyda się nową serię grafik, i sprawa załatwiona) + rzucamy na odwałkę jakąś tam bajkę, nawet nie starawy się specjalnie łączyć jej z fabułą związaną z tytułęm) = Murowany HICIOR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 No teraz to zes pojechal po bandzie :D Bez przesady... Wole 5 bardzo ciekawych i zroznicowanych zakonczen niz 200 bardzo podobnych do siebie bo napewno takie beda. Z reszta ja juz od jakiegos czasu przestalem czekac na f3 i traktuje go tylko jako ciekawostke. Z fallouta zostala juz tylko nazwa i nawiazania do poprzednich czesci ;)Specjalnie dla Ciebie wyliczenie oparte na jednej z solucji: 1*4*5*5*11*2*4*5*4*5*3*3= 7'920'000 Wynik to permutacja liczby zadań w poszczególnych lokacjach w Fallout 2 :D A tak na poważnie to: Fallout 1 miał 19 Fallout 2 miał 47 Fallout 3 ma mieć 12 (gdzieś tam wyszperana liczba w którą mogę uwierzyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 W ogole przewiduje sie jakies opcje sieciowe w F3? Bo Bethesda nie robila nigdy MP ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Z tego co pamietam to Bethesda nie ma praw do robienia Multiplayer'ów czy cos takiego - sorry jak cos przekreciłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 No teraz to zes pojechal po bandzie :D Bez przesady... Wole 5 bardzo ciekawych i zroznicowanych zakonczen niz 200 bardzo podobnych do siebie bo napewno takie beda. Z reszta ja juz od jakiegos czasu przestalem czekac na f3 i traktuje go tylko jako ciekawostke. Z fallouta zostala juz tylko nazwa i nawiazania do poprzednich czesci ;)Zal pupe ściska ale mam tak samo. Z tego co pamietam to Bethesda nie ma praw do robienia Multiplayer'ów czy cos takiego - sorry jak cos przekreciłem ;)Interplay ma jeszcze prawa do falloutowego MMO :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Fallout 3 bedzie mial 200 zakonczen http://www.gram.pl/news_6wjfGO0_Z_serii_os..._zakonczen.html , szkoda tylko ze glowny watek zajmie 20 godzin :( Fallout3 będzie miał 200 wariacji zakończenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jak dla mnie to czytsa semantyka - "200 zakonczen" czy 200 "wariacji zakonczenia" to w sumie to samo, bo przeciez koniec koncow final i tak jest tylko jeden ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Najbardziej rozwala mnie to: Todd Howard przyznał, że do firmy zaczęły przychodzić listy z pogróżkami od fanów serii. Jak powiedział, dobrze by było, gdyby przestali oni traktować gry tak poważnie i przyjrzeli się bardziej swojemu życiu osobistemu. Powinni również przyjąć do wiadomości, że ktoś inny potrafi robić gry lepiej od nich.Ya yeti :lol: Jak dla mnie, to mogliby tych durni zamknąć. Rynek gier raczej nie ucierpi :lol: Edytowane 25 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jak mu ubedzie paru fanboyow to raczej tylko na zdrowie wszystkim wyjdzie :P Jak powiedział, dobrze by było, gdyby przestali oni traktować gry tak poważnie i przyjrzeli się bardziej swojemu życiu osobistemu.Nie ma to jak kulturalnie przetlumaczyc "get a life" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=2999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) W sumie stare i mało ciekawe zdjęcia ;) : http://www.fudzilla.com/index.php?option=c...3&Itemid=39 Mogli by w końcu jakieś movie dać - szczególnie z vastem w akcji... Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Oblivionem bije na maxa <_< Szczegolnie te zombie... Eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ghul, jesli juz ;) Screeny fajne, trzymaja klimat IMHO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Nowe interview nic nie wnoszące ;] http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/me...utoplay=6190310 Zaczyna sie od 8:25. Zadne movie tylko przelatujące skriny. Z tego co widziałem to wnętrza wyglądają na nie sterylne i nawet fajnie ale na zewnątrz brak klimatu imo (co prawda to obrazki ale zawsze ;]). Oczywiście grafa mnie stuka - głównie chodzi mi o to jak vast bedzie działał - jak komuś też na tym zależy może nie oglądać tego interview bo i tak nic nowego tam sie nie pojawiło - tylko tyle ze w wakacje podadzą konkretną date (nadaj jesień tego roku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 20h dobrej rozgrywki jest lepsze niż 50h przeciętnej. Zawsze można zainstalowac F1/2 i wtedy się dobrze bawić. Delikatne ot: <!--SPOILER BEGIN--><div onClick="openClose('42db227e1cf2d804ebe9a1a13bbe34e3')" style="font-weight: bold">» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «</div><div id="42db227e1cf2d804ebe9a1a13bbe34e3" style="display:none"><!--SPOILER END-->Grał ktoś w F:Tactics'a w sieci? Może jakieś rozgrywki PPC? ;)<!--SPOILER DIV--></div><!--SPOILER DIV--> Kiedys gralem na zasadach 2k ale to bylo dawno temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poiuy Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Nowe interview nic nie wnoszące ;] http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/me...utoplay=6190310 Zaczyna sie od 8:25. Zadne movie tylko przelatujące skriny. Z tego co widziałem to wnętrza wyglądają na nie sterylne i nawet fajnie ale na zewnątrz brak klimatu imo (co prawda to obrazki ale zawsze ;]). Oczywiście grafa mnie stuka - głównie chodzi mi o to jak vast bedzie działał - jak komuś też na tym zależy może nie oglądać tego interview bo i tak nic nowego tam sie nie pojawiło - tylko tyle ze w wakacje podadzą konkretną date (nadaj jesień tego roku). a jak dla mnie to grafa ma ogromne znaczenia np w takim Stalkerze dzieki niej klimat wrecz lał sie po scianach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Biedaczku. Rozumiem, że dla ciebie tępa idiotka z wielkim cycem, bije na głowę fajną inteligentą dziewczynę, w okularach. Powiedziałbym, że mi Cię żal, ale bym skłamał. Co do Stalkera. To nie grafika robi w niej klimat. Jeśli tego nie zauważyłeś to się lecz. a dlaczego kazesz komus sie leczyc?,bo nie podziela twojego zdania??? to jest dopiero smieszna a nawet tragiczne.Malo tego podzielam zdanie Poiuy ze grafa ma wielkie znaczenie i w stalkerze wniosla bardzo wiele.A skoro sie z tym nie zgadzasz to twoja sprawa ,zawsze mozesz sobie narysowac w zeszycie pare postaci i wmawiac sobie ze masz fajna gre.ciekawe po co autorzy Stalkera poprawiaja grafe w kontynuacji?? A co do Fallouta3 to ciesze sie ze robi go panowie od Obliviona,chce aby mial ladna oprawe razem z grywalnoscia,w poprzednie czesci prubowalem grac ale odrzucaly mnie turowe walki i koszmarna grafa,dlatego F3 ze zapowiedzianymi zmianami moze przypasc mi do gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) A co do Fallouta3 to ciesze sie ze robi go panowie od Obliviona,chce aby mial ladna oprawe razem z grywalnoscia,w poprzednie czesci prubowalem grac ale odrzucaly mnie turowe walki i koszmarna grafa,dlatego F3 ze zapowiedzianymi zmianami moze przypasc mi do gustu Dobrze że przynajmniej nieliczni są zadowoleni. Nie rozumiem tylko dlaczego cieszysz się że F3 robi akurat Bethesda. Skoro nie pasowały Ci poprzednie części to dlaczego zależy Ci akurat na trzeciej? Bardziej stylowej grafiki niż w Fallout 1 i 2 nie widziałem do tej pory w żadnej innej grze. Podejrzewam, że jesteś graczem stosunkowo młodej daty, więc nie dostrzeżesz już tego raczej. Jeśli się pomyliłem to przepraszam. Edytowane 3 Maja 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 A co do Fallouta3 to ciesze sie ze robi go panowie od Obliviona,chce aby mial ladna oprawe razem z grywalnoscia,w poprzednie czesci prubowalem grac ale odrzucaly mnie turowe walki i koszmarna grafa,dlatego F3 ze zapowiedzianymi zmianami moze przypasc mi do gustu:lol: Zapomniałem dodać ze F3 bedzie na tegorocznym E3 (co było raczej logiczne) i prawdopodobnie bedzie to grywalna już wersja (prawie jak beta), więc i vasta powinni zaprezentować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Dobrze że przynajmniej nieliczni są zadowoleni. Nie rozumiem tylko dlaczego cieszysz się że F3 robi akurat Bethesda. Skoro nie pasowały Ci poprzednie części to dlaczego zależy Ci akurat na trzeciej? Bardziej stylowej grafiki niż w Fallout 1 i 2 nie widziałem do tej pory w żadnej innej grze. Podejrzewam, że jesteś graczem stosunkowo młodej daty, więc nie dostrzeżesz już tego raczej. Jeśli się pomyliłem to przepraszam. "...jesteś graczem stosunkowo młodej daty.." 25 lat grania tylko :lol2: zawsze mnie "tego typu" turowki odrzucaly,poprostu nie moglem sie przemoc, aczkolwiek sam temat gry i fabula jak najbardziej pasowala,teraz kiedy F3 dostanie oprawe w dzisiejszych standartach i troche inna mechanike gry to gra mnie moze zadowolic,wiec sam niecierpliwie czekam razem z fanami poprzednich czesci na nowa odslone Fallout'a. ps.strategi tez nie trawie chociaz niezle gram w szachy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 zawsze mnie "tego typu" turowki odrzucaly,poprostu nie moglem sie przemoc, aczkolwiek sam temat gry i fabula jak najbardziej pasowala,teraz kiedy F3 dostanie oprawe w dzisiejszych standartach i troche inna mechanike gry to gra mnie moze zadowolic,wiec sam niecierpliwie czekam razem z fanami poprzednich czesci na nowa odslone Fallout'a. Kiedys, dawno temu, jak slyszalem gra turowa, to nawet nie chcialo mi sie splunac w strone takiej gry. Probowalem cos tam dukac w Heroes of Might and Magic 3, ale po 5 minutach zrezygnowalem. Pozniej probowalem cos podukac w Fallout 2, kiedy dostalem pelna wersje do CD-Action. Pogralem 5 min i tez zrezygnowalem. Ale pewnego dnia w wakaje, jak juz mi sie naprawde pieronsko nudzilo, postanowalem zobaczyc jeszcze raz tego Fallouta 2. I co ? I od tamtej chwili przepadlem stary. To jest gra wybitna, genialna, prawdziwe dzielo sztuki. Jak by Michał Anioł zyl dzisiaj i zajmowal sie pisaniem gier, to by stworzyl wlasnie serie Fallout ;) Od tamtej pory moje nastawienie do gier turowych zmienilo sie o 180 stopni, wiec jak widzisz, da sie zmienic nastawienie :) Sproboj, zagraj i zobaczysz ze zmienisz zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczez Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Miałem podobnie jak DziubekR1, zainstalowałem F2 bo zaciekawił mnie nadruk na płycie:) i gdzieniegdzie zasłyszane opinie o grze, początkowo turowa walka mnie niezwykle męczyła i odinstalowałem grę po ok 10 min ale za drugim podejściem wciągnęła mnie jak wir :) oj wtedy to był czas gier na PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...