mart!nek Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33588214 za 19.90 8O Miał to ktoś? Czy warto się w takie cuda pakować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roon Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mam Silver 5 i jakos nie chce mi sie wierzyc ze ta jest lepsza ale kto wie... Opis sugeruje ze jest zajebista. Ale koles moze niezle sciemniac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ciekaweee.. ;-] śledzę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Wiecie do czego się stosuje?! To jest do usuwania rys na kineskopach itp... wątpie żeby taka pasta miala dobre właściwosci termoprzewodzące i znajomi mi m.owił (mam ryśniety monitor) że taka pastę można kupić w większości sklepów rtv (nie wiem czy mówil o polskich sklepach czy niemieckich bo on jest niemcem) moze w którymś sklepie znajdziecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 zamiast pisac głupoty niech ktoś kupi i przetestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 opis taki troche socjotechniczny: kupta bo jest zajebiste a jak kupicie to spadajcie i glowy nie zawracajcie. moze kupie, ale tylko dlatego, ze musze ryse z kineskopu usunac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 @Niemiec - ej to weź to qp :D:D Fkoncu 20zyta to nie jakaś wielka suma ;] przy okazji monitorek wyczyścisz i zadowolisz ciekawość całego tłejka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 może akurat Ta pasta jes termoprzewodząca a nie do wypełniania rys ale wtedy pewnie to nie bylaby jedyna taka na świecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 lol! jeżeli TO sprzedają w sklepach RTV to znaczy że sluzy do kineskopow nie sądzisz?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 I nie do docierania tylko wypełniania rys! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 dlamnie to jakiś SYF :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Chyba raczej napisz jakie defekty....:lol: heh, nie no spoko,ale mnie tez sie wydaje, ze to bedzie robic rysy zamiast je usuwac. Ja tam wole moja AS5, chociaz jak u kumpla posmarowalismy moja AS5 i jego zwyklą biala to efekty te same, tylko, ze on ma radiator wogole nie wyszlifowany i non-OCed CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ja nie mam zamiaru polerować kineskopu! Żal mi dwoch dyszek! Teraz Każdy grosz jest ważny! Szykuje sie wielka zmiana sprzetu na: Athlon M-2500, Abit NF7 Radeon 9550 Color It 450W i może Ram na jakiś fajny 512mb dual chanel do OC i Samsung 160GB. Poza tym jakieś ryski na monitorze to pryszcz i tak widac je tylko przy rownomiernym czarnym lub białym tle. Apropos ubytków w powloce antyrefleksyjnej: Jest ich tyle że na pewno nie byłoby róznicy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...