Skocz do zawartości
mart!nek

diamentowa pasta...?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie do czego się stosuje?! To jest do usuwania rys na kineskopach itp... wątpie żeby taka pasta miala dobre właściwosci termoprzewodzące i znajomi mi m.owił (mam ryśniety monitor) że taka pastę można kupić w większości sklepów rtv (nie wiem czy mówil o polskich sklepach czy niemieckich bo on jest niemcem) moze w którymś sklepie znajdziecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba raczej napisz jakie defekty....:lol: heh, nie no spoko,ale mnie tez sie wydaje, ze to bedzie robic rysy zamiast je usuwac. Ja tam wole moja AS5, chociaz jak u kumpla posmarowalismy moja AS5 i jego zwyklą biala to efekty te same, tylko, ze on ma radiator wogole nie wyszlifowany i non-OCed CPU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam zamiaru polerować kineskopu! Żal mi dwoch dyszek! Teraz Każdy grosz jest ważny! Szykuje sie wielka zmiana sprzetu na: Athlon M-2500, Abit NF7 Radeon 9550 Color It 450W i może Ram na jakiś fajny 512mb dual chanel do OC i Samsung 160GB. Poza tym jakieś ryski na monitorze to pryszcz i tak widac je tylko przy rownomiernym czarnym lub białym tle. Apropos ubytków w powloce antyrefleksyjnej: Jest ich tyle że na pewno nie byłoby róznicy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi