snc Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 W tej zmienili sterowani. No i ta zesc jest zajebista. Duuuuuuuzo lepsza od 2002wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Jak te durna opcje wylaczyc? Podaja sobie goscie pilke automatycznie i mi rozpierniczja cale akcje, dostaje na dzien dobry 5:0 w plecy i zaczynam sie wkurzac! HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Nie spotkalem sie z czyms takim :o A z klepki to musisz nacisnac 'S' zanim dostanie pilke od innego zawodnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Mowimy o fifa 2003 z firmy EA ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Masz pewnie jakiegos zdrajcę w drużynie, który nie podaje tak jak ty mu każesz, tylko po swojemu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ta bo jest taki sposob. Pewnie go nikt nie zna ale sie przyciska W i jest luxon. Moj brat mowi ze 2002 wc jest lepsza bardziej dopracowana i mniejsze wymagania ma. Ja oczywiscie zasrany fanatyk fif i pilki noznej wszystkiemu zaprzeczam. Ale tak wogole to jest wyje**** dopracowane. Patrze sobie na palakt MAN UTD a Rio Ferdidand ma białe korki. Gram w fife a tam rio ferdinand tez ma białe korki. I oglądnijcie sobie kiedys sport na TVN to na poczatku jest taka sama pilka jak w fife 2k3 Chyba wiem o co chodzi nie wiem czy o to ale napisze. Jak wykope pilke bramkarzem i przeciwnik nie przejmie to moj pilkarz podaje pieta za siebie chociaz zazwyczaj to jest napastnik. O to chodzi czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Spróbuj zmienić ustawienia klawiszy. Bo u mnie standardowo pod "w" miałem coś a'la 2 pass 1. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 format hdd i zainstaluj windowsa jeszcze raz ;] ok, fifomaniacy ale powiedzcie mi jak podkrecac strzaly, ziomek twierdzi ze dzieje sie to automatycznie ale ja jakos sie z tym nie spotkalem, ogladalem wszystko w zwolnionym tempie i [gluteus maximus]:] pamietam ze w 2002 moznabylo zdefiniowac te klawisze a tu ??? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a tu tez mozna a fifia wc2002 to przy tej czesci chlam, zobaczcie jak sie zawodnicy poruszaja w tej czesci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A głupoty <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie. Cos mu zawodnicy podaja czasami sami a wy juz ze format trzeba zrobić. Jakbyscie przynajmniej przeczytali mojego posta to byscie sie domyslili o co chodzi a nie takie glupty mowic. :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Fifa to najlepsza gra na swiecie, niech sie te wszystkie doomy pochowaja. Ja i tak gram niemal wylacznie w Fife. 8) Ale to pewnie dlatego ze uwielbiam ten sport, bo gre z pewnoscia mozna bylo jeszcze bardziej dopiescic (troszke wiekszy realizm). Poki co to najlepsza pilka na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Wiecie jaka jest najlepsza pilka nozna na kompa ? Nie zgadniecie za chiny i europe. Darmowa gra na www.easports.com. W dziala FOotball jest gra GOAAL bodajze. Trzeba sie zarejestrowac ale to dlugo nie trwa a pozniej jakie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny w kosmos. Dajcie spokoj. Wiecej nie mowie bo wam całą przyjemność zabiore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Teraz to nawet mi się podoba. Chyba najlepsza FIFA z serii, ale jedną rzecz naprawdę zrąbali - dźwięk! Przecież przy kopnięciu piłka wydaje dźwięk jakby ktoś ją do kibla wsadził i okładał gumową pałką :D Przy golu trybuny wydają jakiś bliżej nieokreślony jęk - nie wiem czy z radości czy z zawodu ;) Ja tam gram przy radiu włączonym do głośników :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 kilka dni temu pierwszy raz zagralem w jakakolwiek fife a trafilo na 2002 i sie strasznie zawiodlem.Wydaje mi sie ze nie mam prawie wplywu na to co dzieje sie na boisku.Dodam ze sciagnalem ja z imesha to moze jakas okojona werjsa bo leci wlasnie do kosza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Witam, mam pytanko: Czy ktos z Was wie na jakim porcie laczy sie tak gra z innym kompem. Chodzi o to, ze musze skonfigurowac odpowiednio firewall'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUNDLI Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czy ktoś moze mi powiedziec jak sie glowkuje gdy jestes zupelnie niepilnowany?Kiedy ktos pilnuje zawodnika ktorym chce zaglowkowac to wszystko gra koles podskakuje i glowkuje a jak stoi niepilnowany to zawsze przyjmuje na klate i dopiero podaje pilke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czy ktoś moze mi powiedziec jak sie glowkuje gdy jestes zupelnie niepilnowany?Kiedy ktos pilnuje zawodnika ktorym chce zaglowkowac to wszystko gra koles podskakuje i glowkuje a jak stoi niepilnowany to zawsze przyjmuje na klate i dopiero podaje pilkeMusisz przytrzymac W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy sa jakies strony o fifie 2003 z ktorych mozna sciagnac jakies dodatki typu pilki, stadiony, ligi, bandy :?: :?: itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 oleej oleej, nie mogles mnie od razu zapytac ? www.fifaserwis.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jakos tak. A z kad ja moglem wiedziec ze ty znasz jakies servisy o fifa 2003. Ale dajmy sie jeszcze innym wypowiedziec moze oni znaja wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A tak przy okazji na jakim poziomie gracie ja na profesjonal narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 A tak przy okazji na jakim poziomie gracie ja na profesjonal narazie Ja na profesionalu rozwalam kompa bez wiekszych problemow :D. Jak sie naucze jakichs trikow to i na world clas dam rade :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja gram na Profesional ale raz wygrywam a raz przegrywam :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Nowa fifa na pierwszy zut oka mnie troche zgasila ( zmiany w klawiszologii ) ale po dniu grania mniej wiecej przestawilem sie na nowe klawisze i poczolem klimat starej dobrej fify:> hmm a nie jest to przypadkiem spowodowane nacisnieciem zbyt duzej ilosci ''s''? nacisniecie zbyt wiele razy ''s'' powoduje niekontrolowane podanie lub podania...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jak przetrzymujesz zadługo piłke bramkarzem to potem on wykopuje a piłkarze grają sami. Po kilku/kilkunastu podaniach wszystko wraca do normy. DZiała to wtedy gdy bramkarz ma piłke A CZAS PŁYNIE przynajmniej u mnie tak jest. DZiwne co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ot: może zagra ktoś mały sparing chęni na gg1299955 pisać nawet jak będę niedostępny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ot: może zagra ktoś mały sparing chęni na gg1299955 pisać nawet jak będę niedostępny Pompej zagralbym se z toba ale Fifke na razie musze se zalatwic bo zarobiony jestem i na giełde mi sie nie chce isc, a tymbardziej w zime :) Jak se u kolegi zagralem to klawiaturka spoxik tylko to menu troche zjeb.. jest, niedopracowali, a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 U mnie cos to nie dziala jak przytrzymam "w". Chociaz klawiszologi nie zmienialem :) Ale jak przytrzymam w to on mi podaje mocno tylko jak jest pojedynek glowkowy to wtedy w albo jak w polu karnym przeciwnika... A slyszeliscie o podkrecaniu pilki w rzutach wolnych ? Shfitem sie robi podobniesz. Musze to jecio sprawdzic... :lol: Ale wypas ale wypas. Przy rzutach wolnych. Nakierujcie sobie gdzie macie strzelic. A pozniej przytrzymajcie SHIFT (trzymajcie caly czas) i zacznijcie ruszac strzalkami i patrzec na ta pilke co jest tam dokladnosc strzalu. Wypas :P W si di akszyn to u kolegi zobaczylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Jesli ktos posiada lub zna linka do polskiej ligi to prosił bym o linka lub na maila ptaku666@wp.pl zgóry dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Ja tez kcem mlodass@wp.pl :) Zobacz na fifaserwis.com na forum rozmawiali o tym i mowili ze zrobia ale to juz dawno temu. Tez musze zagladnac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...