Skocz do zawartości

Aktualności

Artykuły

Może Cię zainteresować

World of Tanks

Rozpoczęty przez Dziobak, lis 13 2010 14:09

18303 odpowiedzi w tym temacie

#1

Dziobak
  • Dziobak
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2228 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Dołączona grafika

Oficjalna strona gry: World of Tanks — Free Online Game.
Newsy dla serwera EU: News | World of Tanks.


Rejestracja:
Przy rejestracji należy zwrócić uwagę na serwer, na który się zapisujemy. Większość ludzi z Polski gra na EU i jest to najlepsze rozwiązanie ze względu na najmniejsze pingi.
Po wybraniu serwera nie można go zmienić ani przenieść konta na inny

Przydatne linki:
http://wot-news.com/...rver/eu/norm/en - globalne statystyki serwera europejskiego
http://wot-dossier.appspot.com/ - dossier tool czyli internetowa appka do odczytu własnych statystyk

Użytkownik Dziobak edytował ten post 16 listopad 2012 - 11:41

  • 8

#2

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

ja tez pocinam i tez sie dziwie ze tutaj cisza.  :blink:  niestety gry nie bede zachwalal jak Ty. jest troche minusow. do dzis nie wiadomo czy to arcade czy symulacja :D problem artylerii zna kazdy gracz ;]
  • 0

PC

Xbox360

PS3


#3

Boxster
  • Boxster
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2249 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Bydgoszcz

Ostatnio w każdej wolnej chwili pociskam tylko w ten tytuł, idealny zabijacz długich jesienno-zimowych wieczorów. Ciekawy gameplay i oryginalna tematyka, zresztą bardzo mi pasująca.
Osobiście doszedłem do Hummela, Leoparda oraz King Tiger-a i na tym poprzestałem w drzewku niemieckim, teraz czaję się u ruskich na medium-a T-44... znawcy tematu wiedzą o co chodzi.
Ciekawi mnie tylko jak będą wyglądały opłaty za konta premium oraz złoto po zamknięciu bety. Mam nadzieję konta premium nie będą droższe niż 40 zł/miesiąc, w innym wypadku podziękuję.

@Sarkazm
Oczywiście, że to CZYSTY arcade.
Jaki jest problem z arty, ja ją osobiście kocham, jest to idealna maszynka do robienia kasy. :)
  • 0
HP w2408h 24" -->1.) Lenovo Y580: i7-3610QM, GTX660M 2GB, 8GB RAM, 160GB SSD, 750GB HDD2.) Compal KHLB2: P8600, R4650 1GB, 4GB RAM, 250GB HDD

#4

Dziobak
  • Dziobak
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2228 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Artyleria może być frustrująca, ale zasadniczo nie jest taka dobra... Rzadko się zdarza, żeby ktoś zdobył nią więcej niż powiedzmy 4-5 fragów w rundzie. A tyle można zdobyć każdym innym sprzętem.
Teraz po patchu jej pociski latają 20% wolniej i jeszcze trudniej trafić w ruszający się czołg.
Ja najwyżej z czołgów doszedłem do Pantery, z artylerii również mam Hummela, a z TD SU-152.
  • 0

#5

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

@Boxster arty jest spoko jak sie nia gra. kazdy grajacy arty mowi ze jest ona ok. tak jest fajna, wiem bo mam Grille :D ale gdy jezdzac czolgiem, walac w inne czolgi dostajesz placka od arty. wtedy mnie krew zalewa. nie dosyc ze musze uwazac na czolgi to jeszcze kryc sie za domkiem przed arty. niestety wiekszosc obecnych random battlesow tak wyglada. to po prostu nudne. ludzi ukrywajacych sie przed arty nazywa sie nieslusznie w moim mniemaniu kamperami. 

ja obecnie mam Grille, VK3601 docelowo ma byc KT. Marder II, SU75, T26, M2 medium. wszystkiego po trochu :)
// moze by jakis pluton stworzyc :D

Użytkownik Sarkazm edytował ten post 13 listopad 2010 - 19:43

  • 0

PC

Xbox360

PS3


#6

kelcior
  • kelcior
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2260 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Z nienacka

Wlasnie sciagam clienta, w grze keltu. :wink:
  • 0

¬ CPU: Intel i5-4690 ¬ MOBO: GA-B85M-D3H ¬ RAM: Crucial Ballistix LP 2x8GB 1600Mhz CL8 (7-7-8-18 1600MHz 1.45v) ¬

¬ GPU: MSI GeForce GTX 760 Gaming 2GB @ 1200/1602 ¬ HDD: Seagate 2TB ST2000DM001 ¬ PSU: Cooler Master G550M ¬


#7

M@TI
  • M@TI
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 1046 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Również pogrywam,IS3 oraz su-5 czasem.Jak napisał Dziobak najbardziej denerwuje ping ~150.
Boxster co do przelicznika $ na goldy musiałbyś poszukać na ich forum,gdzieś widziałem ile to będzie w każdym razie mało opłacalna inwestycja.
J/w pluton PPC byłby spoko - nick mat00ino
  • 1

#8

scratix
  • scratix
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 693 postów
  • Płeć:Mężczyzna

No to ja was wszystkich przebiję bo śmigam Mausem :-P Ale już bardzo dawno nie grałem.
  • 0

i5 4670k 3,4GHz, Asus Z87-Plus, G.SKILL TridentX 16GB 2400MHz, MSI GTX 980Ti, Plextor M5S 128GB, WD 1TB RED, AIM SC808, XFX XTR 650W, Thermalright Macho BW, Fractal Design Core 3000, LG 23EA63, Microlab Solo 7c, Focal Spirit Classic, Logitech G602, Gigabyte Force K7, Logitech DFGT, XONE, X360 Slim


#9

kelcior
  • kelcior
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2260 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Z nienacka

Pogralem troche i stwierdzam ze artyleria to jest najbardziej zryty motyw w tej grze. (pomijajac pingi na poziomie 160)

Użytkownik kelcior edytował ten post 14 listopad 2010 - 00:09

  • 0

¬ CPU: Intel i5-4690 ¬ MOBO: GA-B85M-D3H ¬ RAM: Crucial Ballistix LP 2x8GB 1600Mhz CL8 (7-7-8-18 1600MHz 1.45v) ¬

¬ GPU: MSI GeForce GTX 760 Gaming 2GB @ 1200/1602 ¬ HDD: Seagate 2TB ST2000DM001 ¬ PSU: Cooler Master G550M ¬


#10

Michaelius
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Tez w to pogrywam :) Wczoraj zaczalem robic amerykanow , ale te ich czolgi to tragedia :)

Oprocz tego mam Tigera II, 3002(DB), Jagdpanzera IV, KV-1 i T34-84.

@Boxster- z tego co widzialem na ruskim serwerze 10 USD=2500 pkt=1 miesiac golda.
  • 0

i7 6700k+ Asus Z170 Gene+ 2x8 Crucial Balistix Elite 2666 + Phanteks PH-TC14PE + GTX 980ti + Phanteks Evolve + Samsung 950 256GB +  Dell S2716D G+ Benq 2760HS

MacBook Pro 13,3" (2015- Broadwell)

Playstation 3,4,Vita, PSTV


#11

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

a co tak naprawde daje premium? oprocz

-nowego garazu

-expa podwojnego raz na 24h 

-podwojonych kredytow
  • 0

PC

Xbox360

PS3


#12

Boxster
  • Boxster
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2249 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Bydgoszcz

Aktualnie wystartowałem z upalaniem KT i muszę powiedzieć, że to prawdziwa mordęga.

a co tak naprawde daje premium? oprocz

-nowego garazu

-expa podwojnego raz na 24h 

-podwojonych kredytow

Z tego co ja wiem to exp przy koncie premium podwajany jest zawsze, a teraz po patchu jeszcze dodatkowo przy pierwszej bitwie w ciągu doby. Jeśli jest coś inaczej to proszę o sprostowanie.
  • 0
HP w2408h 24" -->1.) Lenovo Y580: i7-3610QM, GTX660M 2GB, 8GB RAM, 160GB SSD, 750GB HDD2.) Compal KHLB2: P8600, R4650 1GB, 4GB RAM, 250GB HDD

#13

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

wyglada na to, ze jest inaczej bo wczoraj kupilem premium, ale dzis juz nie ma podwojnego expa :\
  • 0

PC

Xbox360

PS3


#14

Dziobak
  • Dziobak
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2228 postów
  • Płeć:Mężczyzna

a co tak naprawde daje premium? oprocz
-nowego garazu
-expa podwojnego raz na 24h
-podwojonych kredytow

Exp i kasa nie są podawajane, a mnożone przez 1.5 - w każdej bitwie.
Po ostatnim patchu wprowadzono podwajanie expa w pierwszej bitwie dnia danym czołgiem - ale nie wiem, czy ma to coś wspólnego z premium, czy też nie.

Dodatkowo premium daje możliwość tworzenia plutonów (na zwykłym koncie można się tylko do nich dołączać).
  • 0

#15

reyden
  • reyden
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 10824 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gliwice

Ja również gram w WoT ( od wczoraj ) .

Po pierwszym dniu byłem lekko sfrustrowany - jeżdżąc tym traktorkiem od Niemców ( szczególnie z armatą 37 mm ) nie wiele zdziałamy , lepsze rezultaty daje przezbrojenie go aramtkę kal. 20 mm , dziś kiedy mam już Panzer II + kilka innych ulepszeń gra się o wiele lepiej .

Btw. czy u was czołgi też tak wolno jeżdżą ?

Na przykładzie ww. traktorka - Vmax to coś koło 38 km/h , a ja ledwo 10-15 km/h jechałem i to mimo najwyższego biegu .
  • 0

E5200 Cooled by Karakorum | Asus P5QL-E | 4GB DDR2 800 mhz |Asus HD4850 512MB | Transcend SSD370 128GB + Toshiba 1TB i WD 320GB | Corsair VX 450W | CM Elite 335


#16

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

predkosc ogolnie zalezy od silnika, podwozia i gruntu. ja swoim VK3601 wyciagalem 40km/h na drodze. wiec musisz cos miec z tymi modulami lub trafiles na mape z ciezkim terenem :D
  • 0

PC

Xbox360

PS3


#17

costi
  • costi
  • Redakcja
  • Moderator
  • 21561 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Bo owe Vmax to po drodze jest, a nie w terenie. Witamy w czasach poczatku wojsk pancernych :D
  • 0

i5 2500K || Biostar TZ77XE4 || 4x4GB Kingston HyperX Genesis

MSI GTX750Ti Gaming 2GB || Lenovo L220x LCD

integra || Creative T20

Kingston HyperX 120GB + Samsung F1 320GB || Sony AD-7240S

Fractal Define R2 || be quiet! Purepower L7 530W

HTPC: 

Xbox360 Gamertag: costiPL

Regulamin | Indeks Gier | Szukajka


#18

konkurs
  • konkurs
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 713 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Zaczynam grać i ... jeszcze nawet jednego czołgu nie rozwaliłem ;( brakuje mi tu opcji dobierania graczy z podobnym wyposażeniem, bo to oczywiste, że taki MS1 nie ma szans z Rudym 102 ;p
  • 0

#19

Boxster
  • Boxster
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2249 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Bydgoszcz

Co myślicie o nowym drzewku US, mnie jakoś ono nie kręci. Wszystkie czołgi na papierze wyglądają cieńko, a w dodatku całe to żelastwo jakieś takie pokraczne i brzydkie... no może oprócz Shermana, który nie dość, że to klasyk sam w sobie to jeszcze w miarę szybki i przy długiej lupie może coś ugrać.

@reyden
Mobilność "świeżych" czołgów jest czymś co mnie irytuje zawsze najbardziej, dlatego zawsze na samym początku inwestuję w lepsze silniki, a zaraz potem w zawieszenie. Gorszą lufę zawsze jakoś przeboleje...

@konkurs
Co do balansu sił to pozostaje Ci tylko przed bitwą żarliwa modlitwa. Czasami będziesz pierwszy, a czasami z tym samym sprzętem ostatni, taki urok tej gry. Też w sumie mam nadzieję, że zanim wypuszczą pełną wersję poprawią "lekko" balans, bo czasami to dzieją się istne cyrki i praktycznie już na wstępie można stwierdzić która ze stron wygra.

Użytkownik Boxster edytował ten post 15 listopad 2010 - 12:32

  • 0
HP w2408h 24" -->1.) Lenovo Y580: i7-3610QM, GTX660M 2GB, 8GB RAM, 160GB SSD, 750GB HDD2.) Compal KHLB2: P8600, R4650 1GB, 4GB RAM, 250GB HDD

#20

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

Zaczynam grać i ... jeszcze nawet jednego czołgu nie rozwaliłem ;( brakuje mi tu opcji dobierania graczy z podobnym wyposażeniem, bo to oczywiste, że taki MS1 nie ma szans z Rudym 102 ;p

czolgi sa dopierane tylko i mniej wiecej wg tierow. wiadomo jednak ze wymaksowany loltraktor bedzie lepszy od stockowego. jedyne wyjscie to grac i zdobywac expa :)

mnie jakos US tree tez nie ciagnie. tanki paskudne, aczkolwiek niskie tiery sa naprawde szybkie. trudno trafic takiego scouta. doszedlem do M2, ale sprzedalem na rzecz tygrysa. nie zamierzam wracac :)
tutaj stronka ze skinami do pojazdow. jakby ktos chcial sie pobawic 


Mój odnośnik

Użytkownik Sarkazm edytował ten post 15 listopad 2010 - 13:00

  • 0

PC

Xbox360

PS3


#21

costi
  • costi
  • Redakcja
  • Moderator
  • 21561 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Bo czolgi amerykanskie byly brzydkie jak noc, az do pojawienia sie Shermana, ktorego potem odmieniano przez wszystkie przypadki ;) Do tego Amerykanie raczej polegali na niszczycielach czolgow i (pod koniec wojny) na najstraszniejszej broni ppanc - jeepie z radiem. ;)
  • 0

i5 2500K || Biostar TZ77XE4 || 4x4GB Kingston HyperX Genesis

MSI GTX750Ti Gaming 2GB || Lenovo L220x LCD

integra || Creative T20

Kingston HyperX 120GB + Samsung F1 320GB || Sony AD-7240S

Fractal Define R2 || be quiet! Purepower L7 530W

HTPC: 

Xbox360 Gamertag: costiPL

Regulamin | Indeks Gier | Szukajka


#22

Dziobak
  • Dziobak
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2228 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Zaczynam grać i ... jeszcze nawet jednego czołgu nie rozwaliłem ;( brakuje mi tu opcji dobierania graczy z podobnym wyposażeniem, bo to oczywiste, że taki MS1 nie ma szans z Rudym 102 ;p

Bez przesady, czołgi z I tieru raczej nie trafiają na coś wyższego niż tier II... Przynajmniej było tak, gdy zaczynałem czyli pod koniec sierpnia :)

Ze swojej strony raczej odradzę pójście w niemieckie mediumy i docelowo w Panterę... Ja tak zrobiłem i trochę żałuję.
Pantera jest niby dość mobilna i powinna się nadawać do szybkich rajdów na tyły, ale jednak działo jest słabe i jedyną jego zaletą jest świetna celność bardziej przydatna do kampienia gdzieś z tyłu głównego natarcia. Pancerz też jest średni - HP sporo, ale rzadko zdarzają się rykoszety.
Odpowiedni T-44 u ruskich wydaje się być lepszym wyborem. Zresztą wystarczy przejrzeć parametry.
  • 0

#23

Boxster
  • Boxster
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2249 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Bydgoszcz

Co do balansu to ja już widziałem takie cuda jak Lechtraktor wrzucony do jednego wora razem z is7, fakt, że nie często się to widzi, ale jednak...
Jeśli chodzi o T44 to rzeczywiście wg wielu opinii jest znacznie lepszy od Pantery, czasami nawet stawiany jest wyżej niż Tiger. Po restarcie kont w pierwszej kolejności zamierzam iść właśnie w kierunku T44 - szybki, dużo HP, ładnie gryzie i b. dobrze zarabia. Potem wbiję się w jakaś arty i zupełnie na końcu pomyśle o jakimś "świniaku", może JagdTiger (?).
  • 0
HP w2408h 24" -->1.) Lenovo Y580: i7-3610QM, GTX660M 2GB, 8GB RAM, 160GB SSD, 750GB HDD2.) Compal KHLB2: P8600, R4650 1GB, 4GB RAM, 250GB HDD

#24

costi
  • costi
  • Redakcja
  • Moderator
  • 21561 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Nie dziwne, w koncu T-44 byl tak zajebistym czolgiem, ze Ruscy na rozkaz Stalina schowali wszystkie 1000 sztuk i nie pokazywali nikomu, zeby przeciwnicy nie skopiowali rozwiazan w nim zastosowanych. I pisze to bez przekazu czy zlosliwosci.

Ja jezdze pod tym samym nickiem co tutaj. Na razie dopiero co zdobylem Pz II.

Gra jest boska, ale IMHO dosc trudna, trzeba sie oduczyc wielu nawykow z innych gier. Macie jakies dobre rady na poczatek - w co warto isc, a co olac?
  • 0

i5 2500K || Biostar TZ77XE4 || 4x4GB Kingston HyperX Genesis

MSI GTX750Ti Gaming 2GB || Lenovo L220x LCD

integra || Creative T20

Kingston HyperX 120GB + Samsung F1 320GB || Sony AD-7240S

Fractal Define R2 || be quiet! Purepower L7 530W

HTPC: 

Xbox360 Gamertag: costiPL

Regulamin | Indeks Gier | Szukajka


#25

Dziobak
  • Dziobak
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2228 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Nie dziwne, w koncu T-44 byl tak zajebistym czolgiem, ze Ruscy na rozkaz Stalina schowali wszystkie 1000 sztuk i nie pokazywali nikomu, zeby przeciwnicy nie skopiowali rozwiazan w nim zastosowanych. I pisze to bez przekazu czy zlosliwosci.

Ja jezdze pod tym samym nickiem co tutaj. Na razie dopiero co zdobylem Pz II.

Gra jest boska, ale IMHO dosc trudna, trzeba sie oduczyc wielu nawykow z innych gier. Macie jakies dobre rady na poczatek - w co warto isc, a co olac?


Tier II jest bardzo tani, także warto spróbować jakim typem będzie Ci się grało najlepiej.

Przed patchem Czerwoni mieli lepsze czołgi średnie, ciężkie i artylerię, Niemcy natomiast niszczyciele. Oczywiście bardzo ogólnie rzecz biorąc, bo w obu drzewkach na podobnych poziomach zdarzały się wyjątki, gdzie to się odwracało.
Teraz doszli Amerykanie, ale patrząc po parametrach nie widać żeby mieli coś szczególnie dobrego. Być może oprócz najlepszych ciężkich, ale nie widziałem ich jeszcze w akcji. Sam mam tam dopiero T1 Heavy :)
  • 0

#26

costi
  • costi
  • Redakcja
  • Moderator
  • 21561 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Czy tylko ja mam wrazenie, ze szybskostrzelne dzialka malego kalibru ssa pauke? Wchodzi jeden, moze dwa pociski, ktore zadaja smieszne obrazenia, a reszta leci w kosmos...
  • 0

i5 2500K || Biostar TZ77XE4 || 4x4GB Kingston HyperX Genesis

MSI GTX750Ti Gaming 2GB || Lenovo L220x LCD

integra || Creative T20

Kingston HyperX 120GB + Samsung F1 320GB || Sony AD-7240S

Fractal Define R2 || be quiet! Purepower L7 530W

HTPC: 

Xbox360 Gamertag: costiPL

Regulamin | Indeks Gier | Szukajka


#27

konkurs
  • konkurs
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 713 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Pograłem trochę i co mnie zirytowało? To, że mogłaby być to genialna gra, ale niestety gra zespołowa tutaj szwankuje (wg mnie, dla początkującego gracza, bez plutonu etc.)

Dla mnie jest to zwykły deatchmatch, a fajnie byłoby gdyby przed bitwą dało się wybrać głównego dowódce i np. 3 jego pomagierów, a reszta by wykonywała ich polecenia Dodatkowe punkty byłyby za grę zespołową etc - coś na styl AA2/AA3. W ten sposób gra zyskałaby na realizmie, a i walki byłyby zdecydowanie łatwiejsze do wygrania (pojedyncze ataki MS1 vs Rudy 102 nie ma szans, ale dobrze dowodzone 3x MS1 vs Rudy mogłoby dać rade bez większych strat). Oczywiście dużo zależałoby od ludzi, tak jak AA często za dowódców biorą się dzieciaki, a ludzie olewają strategie etc.

Fajny wg mnie też byłyby pomysł zrobienia np. mapy Europy i stworzenia wielkiej kampanii, Rosjanie zaczynali by w ZR i po kolei podbijali by kolejne miasta, na przeciwko stanęliby Niemcy, a USA wspomagałoby UK, coś bardziej w stronę MMO :) a nie tylko potyczek.
  • 0

#28

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

czy to wlasnie nie bedzie CLAN WARS?
  • 0

PC

Xbox360

PS3


#29

costi
  • costi
  • Redakcja
  • Moderator
  • 21561 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

@konkurs - wez poprawke, ze to caly czas beta, inne tryby pojawia sie zapewne w miare rozwoju gry.
  • 0

i5 2500K || Biostar TZ77XE4 || 4x4GB Kingston HyperX Genesis

MSI GTX750Ti Gaming 2GB || Lenovo L220x LCD

integra || Creative T20

Kingston HyperX 120GB + Samsung F1 320GB || Sony AD-7240S

Fractal Define R2 || be quiet! Purepower L7 530W

HTPC: 

Xbox360 Gamertag: costiPL

Regulamin | Indeks Gier | Szukajka


#30

dumpmuzgu
  • Sarkazm
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2683 postów
  • Płeć:Wolę nie mówić
  • Skąd:Blok Wschodni

dodalem sobie do kontaktow:

dzb

mat00in

costi

jakby co to moj nick w grze to Diaboliqu3. 

jak sie ma stworzenie plutonu z roznych tierow do wspolnej gry, jest to wykonalne? przyklad: PzII i Tiger    :blink:

Użytkownik Sarkazm edytował ten post 16 listopad 2010 - 15:57

  • 0

PC

Xbox360

PS3




Dodaj odpowiedź