pmp Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Narazie tylko to: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_sp...LP%20UT&SITE=US I to: http://www.vrforums.com/showthread.php?t=42701 Swoją drogą niezły wynik. Pewien pan rzekł że ma z[ciach!]y układ slotów :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Narazie tylko to: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_sp...LP%20UT&SITE=US I to: http://www.vrforums.com/showthread.php?t=42701 Swoją drogą niezły wynik. Pewien pan rzekł że ma z[ciach!]y układ slotów :-) No prosze ... coś nowego :D Nie lubie tak ułożonych pamięci :? ale niech tam ... 4 fazowe zasilanie ... u jednych lata lepiej niż Ultra-D i SLI ale u innych jara proce .... (XS ...) trza poczekać Edytowane 12 Listopada 2005 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Tak powolutku planuje przesiadke na DFi..wiadomo ile za to cacko zaplacimy w PL ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Tak powolutku planuje przesiadke na DFi..wiadomo ile za to cacko zaplacimy w PL ?? z 800 na bank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 u jednych lata lepiej niż Ultra-D i SLI ale u innych jara proce .... (XS ...) trza poczekać Yoto czy na pewno chodzilo Ci o EXPERTA, a nie o RDX200 ?? Nie wiecie czy ma sie pojawic jakas inna wersja niz SLI? (tzn. np jakis Ultra-D Expert)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) Yoto czy na pewno chodzilo Ci o EXPERTA, a nie o RDX200 ?? Nie wiecie czy ma sie pojawic jakas inna wersja niz SLI? (tzn. np jakis Ultra-D Expert)? no wlasnie cos nie tak :] a płytka ajna ale oczywiscie cena w polsce nas zaskoczy - jak zwykle, chociaz moze juz sie ktos przyzwyczaił, ze 150$ = 700 zł + VAT a ultra-d expert pewnie nie wyjdzie bo spadła by im sprzedaz sli-dr espert ;] Edytowane 13 Listopada 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Yoto czy na pewno chodzilo Ci o EXPERTA, a nie o RDX200 ?? Nie wiecie czy ma sie pojawic jakas inna wersja niz SLI? (tzn. np jakis Ultra-D Expert)? Raczej wiem co piszę :angry: Initial impressions DFI NF4-SLI-DR-EXPERT OPB lost his FX-57 and his X2 4600 cuz of a faulty eXpert mobo mike lost 3 CPUS, sampsa lost a 57 więcej mi się nie chce podawać jak na razie CPU Killer <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 mike lost 3 CPUS, sampsa lost a 57Post ten to jest akurat o mobo Szfirka na RDX200 :wink: ale pozostale dwa o Expercie faktycznie :(, wczesniej dawalem link do tematu o padaniu prockow na DFI i Szafirku na chipsecie ATi, czy DFI nie moze bezpiecznej mobo zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Post ten to jest akurat o mobo Szfirka na RDX200 :wink: ale pozostale dwa o Expercie faktycznie :(, wczesniej dawalem link do tematu o padaniu prockow na DFI i Szafirku na chipsecie ATi, czy DFI nie moze bezpiecznej mobo zrobic? ups - było w temacie o expert .. aż tak się nie wczytywałem dzięki za sprostowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 w pcprojekcie jest do kupienia! kto odwazny i zrobi betatesty?? <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 http://www.pcprojekt.pl/?p=katalog_produkt...&id_produktu=56 Kto jest odwazny i ma troche gotowki odlozone...... cena troche za wysoka, zeby mobo stala sie popularna. Watpie zeby mieli juz ja na stanie. Napisalem do nich maila i zobacze co powiedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Tez sie przymierzam do tej mobo, tak wiec czekam na info co ci odpisali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 w temacie o lanparty "zwyklej" ktos napisal, ze juz na niej "popyla". ale nie zrozumialem dokladnie ze on, czy ze ktos w ogole... :( moze ktos w tweak.pl by sie jej przyjrzal tak powiedzmy... w ciągu dwóch dni??? :lol: najlepiej dzisiaj wieczorem pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Jak zwylke z ceną zaszaleli :sad: Edytowane 14 Listopada 2005 przez Allch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Tez sie przymierzam do tej mobo, tak wiec czekam na info co ci odpisali :)Ja sie tam raczej nie przymierzam, napisalem do nich maila z ciekawosci :D. Odpisali ze beda w tym tygodniu, na ile to prawda to nie wiem, bo znajac polskie sklepy, a PCProjekt w szczegolnosci, to mozna powatpiewac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRaven Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Ceny płyty w sklepach w USA: http://www.shopbot.com.au/p-16635.html Ceny płyty w sklepach w Niemczech: http://www.heise.de/preisvergleich/a170866.html Tak więc znając nasz piękny kraj cena przekroczy 1K:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Czy kolega umie czytac ze zrozumieniem? W poscie 11 masz odpowiedz jaka cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRaven Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tak się składa, że sam szukałem tej płyty po wszystkich hurtowniach w Polsce oraz po hurtowniach po za Polską z którymi współpracuje moja firma nie ma tych płyt nigdzie jeszcze dostępnych, (niestety z Niemcami nie współpracujemy) a cene w PC Projekcie widziałem, ale jakoś płyt nie ma tam i nikt nie umnie odpowiedź kiedy będą. Tak więc dopóki się nie pokażą ceny PC Projekt raczej nie uważam za prawdziwą. Może cene nie przejdzie 1K ale kto to wie. Wystarczy spojrzeć na cene wersji CrossFire w KT jaka jest zawyżona do cen w Niemczech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Z tą ceną przynajmniej w stanach nie jest tak źle ;) http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/m...&AFFIL=FRG&NR=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no tak, przez pierwszy tydzien rdx200 byla droga jak ch... ale spadla na leb na szyje - przez pierwsze dni o ile pamietam 260$, teraz juz 200-coś. tak samo bedzie z expertem zwlaszcza po tym co sie dzialo na XS - tego juz nie uda im sie odkrecic, ludzie poszuli smrod i spieprzaja do asusa albo sapphiera cholera wie, czy faktycznie plyta jest spieprzona czy dfi mialo taki nieszczesliwy zbieg okolicznosci ze dwie z pierwszych 3-ech plyt na XS popalily procki... na moją glowę coś w tym musi być, ale to tylko na moją OPB dostał nową płytę od Oskara Wu i niby mu się sprawuje dobrze teraz, ale pewnie dostał reprymendę i musi to teraz odkręcić. połowa postów w topicu OPG była edytowana i teraz nie trafi sie za tym - ja akurat sledzilem ten temat na biezaco i OPG nie wspominal NIC jak zaczal testowac plyte, ze to jest jakis egzempolarz testowy czy inna beta. a teraz chlopaki sie upierają jakoby tak było ja mowie - nie wiem co jest grane. ja tej plyty na pewno nie kupie jeszcze co najmniej 3 miesiące - zreszta zobacze jak sie beda ceny zachowywac, zeby nie bylo spadku i jak rozwiaza problemy potem wzrostu z powrotem... trzeba trzymac reke na pulsie :) pozdro myrddin669 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no tak, przez pierwszy tydzien rdx200 byla droga jak ch... ale spadla na leb na szyje - przez pierwsze dni o ile pamietam 260$, teraz juz 200-coś. tak samo bedzie z expertem zwlaszcza po tym co sie dzialo na XS - tego juz nie uda im sie odkrecic, ludzie poszuli smrod i spieprzaja do asusa albo sapphiera myrddin669 Szfirek na RDX200 tez ponoc procki spalal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 a wiesz nie powiem ci na 100% bo nie czytalem topica o szafirze ;) jakos tak nie mam zupelnie przekonania zeby kupowac plyte firmy, ktora do tej pory robila tylko grafy :D ale faktycznie obilo mi sie o oczy cos takiego. do experta poprawiono biosy i juz podobno luuz ale swąd jakiś został dla mnie ;) pewnie przykryli niedoróbki plyty biosami i jest git - zobaczymy co dalej. caly czas zapowidają ze na winbondach ma byc 10mhz wiecej, ale screena potwierdzającego ten fakt jeszcze nie widzialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Przegladajac dzis komputronik znalazlem wlasnie ta plyte swiezynka cena tez :/ DFI LanParty UT NF4 SLI-DR Expert Cena -> 964,- I wszystko jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Pierwsze (pierwsza?) SLI-DR non expert też spaliła procka..... poprawią biosy i już będzie wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRaven Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 http://www.imperium.net.pl/dfi-lanparty-nf...a21de02667a67de ta troszke lepsza niż w KT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Tutaj niby pisze ze maja juz tą płyke dostępną. Ale ta cena ... :/ http://www.imperium.net.pl/dfi-lanparty-nf...a21de02667a67de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Hmmm... I co??? Dalej procki jara czy już nie??? Kupić można byłoby. Tyle, że tracić procek za 600-700 PLN się nie uśmiecha, chyba że dałoby się wyegzekwować :) Ciekawe jak Opteron 146 na tej płycie by poszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 właśnie jestem na kupnie płyty. nie wiem czy brać tego experta czy poczekać aż się sytuacja ustabilizuje? Czy wogóle lepiej poczekać dłużej na RDX200 expert? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Tak właściwie, to po tym jednym bum na początku Ci z Xtreme już normalnie jadą... A sam OPB dostał nowy procek od DFI (FX57). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Tak właściwie, to po tym jednym bum na początku Ci z Xtreme już normalnie jadą... A sam OPB dostał nowy procek od DFI (FX57). taa tyle że jadą a zachwytów nie słychać a mobo było nie było o 50 % droższe od ultra D ... Edytowane 19 Listopada 2005 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...