kardas Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jak w temacie, poproszze o ocene tego autka. Krotkie, badz dlugie uzasadnienie. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jak w temacie, poproszze o ocene tego autka. Krotkie *, badz dlugie uzasadnienie. B) 1649935[/snapback] * - dlugi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Oczyściłbym grill, ogolnie spoko, co pod maską? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Esteyczne wrażenie - takie rodzinne kombi.... Właśnie - co pod maską? Jak ma powyżej 200 koni to cofam RODZINNE KOMBI :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 wiejski jak to mercedes :P ma brzydki czerwony znaczek na atrapie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wyglada jak karawan... ;] Tak jak poprzednicy radze zrobic cos z grillem, bo zle to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Hmm. Nie wiem czemu jakiś dziwny mi się wydaje..może mało chromu ;] A pozatym to szpeci ten czerwony znaczek merca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jup wywal ten czerwony znaczek. IMHO dla mnie wogóle jakiś za bardzo czerwony ten merc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 IMHO dla mnie wogóle jakiś za bardzo czerwony ten merc :P 1650372[/snapback] To przez retuszowanie zdjęcia (pewnie maskował rdzę) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) no ten czerwony znaczek niedlugo spadnie, wejdzie cos srebrnego. Grillek do oczyszczenia, macie 100%racji. Pod maska 2.3 benzyna, jak dobrze pamietam cos kolo 130KM. Rodzinne kombi? A jaka zonka chcialaby miec przyciemnione szybki? ;) Karawan?? No, on jest czerowny! Jakby byl czarny to ok, karawan, ale czerwony?? B) On jest taki czerwony, zero retuszu, bardzo zadbany :) Edytowane 15 Września 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 za ile $? aha i 2.3 benzyna to gaz sie kłania chyba ze lubisz zostawiac duzo $ na stacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Pewnie jest w gazie, tylko tym nie ma sie co chwalic, wiec nie dopisał (chociaz wiadomo - ekonomia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 @fipa Nie dopisal bo nie jest w gazie, bedzie za kilka tygodni :P @LPC Za 10k pln razem z rejestracja etc. Co prawda rocznik 88 ale jest baaardzo zadbany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Dokładając 3k zdecydowałbym sie chyba na cos młodszego, np Audo 80 B4 z 93-94r ... Chociaz nie każdy moze dołozyc 3k ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No wlasnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jak pisano wcześniej... Znaczek z atrapy out. Poza tym, bardzo nie podoba mi się kolor... czerwony do tego auta nie pasuje... srebrny, czarny, szary, może nawet błękitny, ale czerwony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Dokładając 3k zdecydowałbym sie chyba na cos młodszego, np Audo 80 B4 z 93-94r ... Chociaz nie każdy moze dołozyc 3k ;) 1650630[/snapback] ah burzuazja ;) Vectra A 1,6 92' 5,2l/100km na miescie bez gazu ;) cena o polowe nizsza a i czesci sa tansze ;) ogolnie co do merca logo out / przyciemniane szyby albo all albo out jakos sie to gryzie (nie lepiej rolete zalozyc?) no i te felgi jakos sie nie komponuja (ale to moje zdanie) kolor moze byc lepszy taki niz bordo or braz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Nie no, kolorek napewno zostanie, bardzo mi sie podoba ta czerwien. :lol: Z przyciemnieniem wszystkich to nie wiem, ale te z drugiego rzedu siedzen nepewno wkrotce sie sciemnia B) A te Vectry to sa bardzo nieladne samochody, wedlug mnie. A ze o polowe tansze, no coz, nie ma czegos za nic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ogolnie co do merca logo out / przyciemniane szyby albo all albo out jakos sie to gryzie (nie lepiej rolete zalozyc?) no i te felgi jakos sie nie komponuja (ale to moje zdanie) kolor moze byc lepszy taki niz bordo or braz 1651033[/snapback] J.W. Szyby - albo wszystko albo nic. Felgi - do takiego auta pasują szprychowe ;) Kolor... Co wy chcecie od czerwonego? Grrill... Hmm... jeden celownik nad maską wystarczy ;) Grill bym oczyścił całkiem z tego powodu. Zresztą - nawet bez znaczka widać co to za auto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 kanathea... naprawde mnie ubawiles. Czy ty serio mowiles o zamianie mercedesa na Vectre A ? Moj kolega ma takiego merca, tylko nie kombi, natomiast moja kobieta ma w/w Vectre. Komfort jazdy jest nie do porownania, mercedes jest duzo lepszym samochodem. Pozatym silnik mercedesa jest trwalszy, w ogole co ja bede mowil, mercedes jest mniejawaryjny. Poza tym porownaj wygode w fotelach opla i merca. Aha ... i na koniec taki maly zart zagwozdka ;) "Bez gwiazdy nie ma jazdy ;) ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) @MeHow jak sie nie ma co sie lubi ... to sie jezdzi tym na co go stac ;> co do silnika mercedesow z tego okresu przyznaje ci racje ;) klasa C (popularna 190) i ten ze zdjec faktycznie jest nie do zajezdzenia (nie nadarmo staly na taxach w niemczech). Ale z drugiej strony czesci do gwiazdki sa odpowiednio drozsze a i koszty utrzymania do niskich nie naleza :> a co do vectry to nie ma porownania: Vectra ponizej klasy sredniej a mercedes przedstawiciel klasy sredniej-nizszej (przynajmniej ten model) wiec komfort jazdy i wyposazenia jest skrajnie rozny. a co do awaryjnosci - to dobrze utrzymany samochod mniej wyciaga z portfela czy to mercedes czy opel (chociaz zdarzaja sie felerne modele - ale to juz jest pech) Edytowane 18 Września 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 mi sie podoba, robi wrazenie :) z tym ze jest dluugi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Po pierwsze - wywalic te pseudo ochraniacze przed wiatrem, bo to do merca nie pasuje (chodzi o te nakladki na szyby z przodu). Po drugie - felgi stare i na pewno lepiej, by cos nowszego wygladalo, ale ujdzie. Znaczek z atrapy powinien zniknac. Lekko przyciemnic szyby z tylnej kanapy - przednich nie ma potrzeby i patrol sie czepiac nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 kanathea 5,2l/100km po miescie tą vectrą :lol: :mur: po jakim ty miescie jezdzisz bez oporu powietrza czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Jak to 124! Ładne dla oka to nie za bardzo, ale po zajęciu miejsca za kierownicą pokochasz jak swoje ;) O ile faktycznie taki "zadbany" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 kanathea 5,2l/100km po miescie tą vectrą po jakim ty miescie jezdzisz bez oporu powietrza czy jak ? ta, i z gorki ;) dzieki za zainteresowanie tematem, kilka uwag rzeczywiscie przydatnych, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ta vectra w miescie spali minimum 7 co i tak jest dobryn wynikiem. Na trasie moze spalic te 5,2. Co do mesia pierwsze co mi sie nie spodobalo to felgo - nie pasuja do tego auta - raczej wsadzil bym cos klasycznego - bbsy szprychowe. Druga sprawa brak ciaglosci koloru progow z dolami zdezakow - albo progi na czerwono albo zrobic cos z zdezakami (raczej to pierwsze) Trzecia - grill - wywalic ten czerwony znaczek mesia ... Czwarta sprawa - owiewki won - nie pasuja do mesia, podobnie jak ciemne szyby - to nie jest gangsta bryka tylko rodzinna raczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 zmiana felg to spory wydatek, na razie poczeka, ale mam to na uwadze ta grill juz niedlugo nowy bedzie, caly czarny bez duperelkow ;) kurde ta ciaglosc koloru progow... nie zworcilem na to uwagi, ale jakos to specjalnie nie rzuca sie w oczy, wiec zostanie ciemne szyby na bagaznik zostana, zaden ze mnie gangsta, tylko czasem woze kompa w bagazniku i ojcu drogie wiertarki i zaden CH... nie bedzie mi tam zagladal B) owiewki won, zgadza sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 klocic sie nie chce bo mechanikiem ani jakims innym fachowcem w dziedzinie samochodow nie jestem ale wiem za ile zalalem ile wlalem i ile udalo mi sie na tym przejechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ja mam znajomego który ma W124 z przebiegiem ponad 1mln kilometrów. Ma ten samochód "od zawsze". Jeździ nim długie trasy do niemiec. Zamochód wizualnie troche cieńko wygląda, ale technicznie bez zarzutu. Więc jeśli chodzi o trwałość to Mercedes jest super. Zwłaszcza te starsze merce, bo nowoczesne wypasione merce są bardzo cienkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...