Kicha Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Mam do was pytanko posiadam grafe GTS250 nie kręcona typowy stock , do tego E2160 po OC na 3 GHz po wyniku 3dsmarka jaki osiągnąłem zastanawiam sięczy procek nie blokuje karty. Troszke wydaje mi się,że jest mało pkt. Reszta sprzętu jak w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Blokuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jeśli włączysz AAx8 + AFx16 i wynik będzie podobny to znaczy że procesor jest wąskim gardłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Niestety, chyba czeka cię wymiana CPU. Mam E4600 @ 3GHz i 8800 GT, a mój wynik w 3dm06 to 12045. Wnioski nasuwają się same... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Idź może pograj w gry zamiast patrzeć się w 3dmarki? :] Ale jak nie chcesz żeby grafika była hamowana przez CPU to kup sobie może i7 i podkręć na 4GHz ;] </ironia> Bo zależność grafika-procesor istnieje zawsze i nie warto patrzeć na marki skoro gry Ci płynnie chodzą na zadowalających detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak888 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 core 2 quad @ 3.0 GHz i GeForce 9800 GT 738/1000 , czyli prawie tyle ile stock GTS 250 . Więcej dodawać chyba nie trzeba odnośnie Twojego CPU :). Plus po jeszcze większym OC CPU i Grafy : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...