bachus_anonym Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Oto kolejne rezultaty wyciskania ostatnich potow z mojego zestawu Neo2 / Winchester / BH-5. Przy okazji udalo mi sie porawic wszystkie moje czasy w SuperPi i PIFast, jak rowniez wyniki w benchmarkach 3D. 276x10=2760MHz @ DDR552 6-2-2-2.0-1T 3.8v SuperPi 1M ( oryginalny i SSE2 ) oraz PiFast4.1 10M SuperPi 16M ( oryginalny i SSE2 ) 3DMark2001 - 32925 - http://service.futuremark.com/compare?2k1=8416820 3DMark03 - 15353 - http://service.futuremark.com/compare?2k3=3680210 3DMark05 - 7008 - http://service.futuremark.com/compare?3dm05=564390 Aquamark3 - 90116 - http://arc.aquamark3.com/arc/arc_search.ph...unID=1225539869 Pozostale wyniki to: Sandra 2004 - Memory Benchmark Sandra 2004 - CPU Arithmetic Benchmark i Multimedia Benchmark Everest - Memory Read Everest - Memory Write Everest - Memory Latency Dzieki za wizyte, Michal / bachus_anonymous Edytowane 8 Lutego 2005 przez bachus_anonymous Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 piekne wyniki na tym ostatnim zdjeciu w pierwszym momencie PM sie zlalo w kreseczke w pierwszym momencie i zobaczylem -60C i pierwsza reakcja: WTF ? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hehe no pieknie gratulacje widze ze wszyscy wykozustujemy uroki naszej pieknej polskiej chłodnej zimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 piekne wyniki na tym ostatnim zdjeciu w pierwszym momencie PM sie zlalo w kreseczke w pierwszym momencie i zobaczylem -60C i pierwsza reakcja: WTF ? :o 1266389[/snapback] hehe.... dzieki ;) milo byloby, -60 na powietrzu :lol: niestety na ujemne temperaturki jeszcze musze poczekac... ale juz niedlugo :) berkut, jak tam idzie meczenie Winniego na mrozie? jakies uaktualnienia? naprawde ciekaw jestem jak sie on sprawuje... hehe no pieknie gratulacje widze ze wszyscy wykozustujemy uroki naszej pieknej polskiej chłodnej zimy 1266389[/snapback] +11C niekoniecznie nazwalbym zima :lol: a to jest maks najnizsza temperatura jaka ostatnio widzialem na termometrze... a propos, nie mieszkam w Polsce wiec troche szkoda, ze nie moge wystawic kompa na balkon przy -10C na zewnatrz :sciana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 bachus, jakie chłodzenie sprężarkowe sobie szykujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 bachus, jakie chłodzenie sprężarkowe sobie szykujesz? 1267033[/snapback] chilly1's single stage :) juz jest prawie gotowe... powoli tez zbieram narzedzia i chcialbym moze cos samemu zlozyc... jeszcze nie mam wystarczajacej wiedzy, aby samodzielnie budowac "phase change", ale jak tylko Winnie nie zbuntuje sie, to chcialbym wszdzic jakis agregacik na X800.... takie tam sobie plany na najblizsze 6 miesiecy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 wybacz dociekliwosc, ale chyba nie zyjesz z OC - z czego sie utrzymujesz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hehehehe w ten weekend miala byc runda 2 a skonczylo sie na tym ze caly tydzien mialem goraczke 40C w ten weekend takze raczej nie bedzie bo mam kursy prawa jazdy ale po sesji Dioda moze wpadnie i pomeczymy. ~4 do ~7 marca bede w wroclawiu na tych targach z 4xpro wiec jak ktos chce zobaczyc co potrafi kaskada osobiscie i jak jest na tyle dzielny by wziac sprzet to moze sie sprawdzic przy -70C pod moim okiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) wybacz dociekliwosc, ale chyba nie zyjesz z OC - z czego sie utrzymujesz? :) 1267293[/snapback] nie, mam normalna prace, jak inni ;) hehehehe w ten weekend miala byc runda 2 a skonczylo sie na tym ze caly tydzien mialem goraczke 40C w ten weekend takze raczej nie bedzie bo mam kursy prawa jazdy ale po sesji Dioda moze wpadnie i pomeczymy. ~4 do ~7 marca bede w wroclawiu na tych targach z 4xpro wiec jak ktos chce zobaczyc co potrafi kaskada osobiscie i jak jest na tyle dzielny by wziac sprzet to moze sie sprawdzic przy -70C pod moim okiem 1267562[/snapback] mam nadzieje, ze nie zostawicie tych testow tak rozgrzebanych.... ;) zaserwowaliscie przystawke, ale brak dania glownego zostawia czlowieka glodnym :) milo byloby zobaczyc tego Winnie na 3.0 - 3.1GHz w jakies akcji 3D i reszcie benchmarkow..... bierzesz kaskade na tournee ? :) cool.... Edytowane 9 Lutego 2005 przez bachus_anonymous Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) nie, mam normalna prace, jak inni ;) mam nadzieje, ze nie zostawicie tych testow tak rozgrzebanych.... ;) zaserwowaliscie przystawke, ale brak dania glownego zostawia czlowieka glodnym :) milo byloby zobaczyc tego Winnie na 3.0 - 3.1GHz w jakies akcji 3D i reszcie benchmarkow..... Nie mam zamiaru tego tak zostawic :P, narazie wszystko sobie lezy bo nie ma kiedy, albo zawsze cos wypadnie, ostatnio jestem zajety sesja na studiach, dla podgrzania atmosfery powiem tyle ze za ok miesiac czasu bede mial prototyp obudowy pod IceboX'a rev3.0 a co z tym pojdzie montaz nowego agragatu... i "testy dobowe" bo bedzie juz to w pelni gotowy system typu Vapochill LS czy Prometea, tylko z ta roznica ze jego moc bedzie o wiele wieksza B) ... (pradu mi nie szkoda bo mieszkam w akademiku :) Edytowane 10 Lutego 2005 przez dioda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ot: berkut co to za targi i czy jak ktos sie boi o wlasny sprzet ale chetnie by popatrzyl to tez moze przyjsc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 nie zostawimy targi w wroclawiu te co beda, jest topic na modyfikacjach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) przyjade zobaczyc co tam psujecie ;] @berkut: o której i gdzie bedziesz swoje chlodziwo odpalał? Edytowane 10 Lutego 2005 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mate owie beda mieli swoje zajecia a ja bede sie nudzic kaskade moge odpalac w kazdym momencie, prad za darmo, system dobrze zbudowany, jak sie komus nudzi to i co 2min :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Dzisiaj trzasniete , z ranca 9 X 300 Pamieci przelaczone na 183 przy pomocy A64Tweakera Prosze sie nie sugerowac wynikiem , to tylko test stabilnosci :wink: i wtedy wrocila do domu Zona i testy szlag trafil :evil: , zrobilem na poczekaniu tylko to 9x305 mem 183 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi1430 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) Od pewnego czasu walczę juz z tą płytą wszystko jest ok, ale pojawił sie problem w momencie gdy dołozyłem OCZ Boostera otóż jak załącza sie kompa na chwilę dosłownie mrygnie wyświetlacz na nim a potem zamiera, komp pracuje ok, ale nie wiem czym podyktowane moze byc to nie zadziałanie Boostera. Może ktoś oprócz @Bachusa ma lub wie co się dzieje, powoli zaczynam wątpić :mur: już po sprawie dzięki @Bachus za pomoc, dzieki tobie wszystko kręci się dalej :D Edytowane 19 Marca 2005 przez rafi1430 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...